Lees de Officiële Beschrijving

Waarom het Rotterdam MBA?

Laat het Nederlandse denken je carrière vooruit helpen.

Onze internationale MBA geeft je meer dan een nieuwe regel op je cv. Het geeft je een professioneel paspoort voor de carrière die je wilt, waar ook ter wereld.

Slagen in zaken vergt meer dan alleen het kennen van de feiten. Het vergt een mondiaal perspectief, een innovatieve benadering, een kritische geest en een focus op samenwerking en duurzaamheid. Bij RSM ontwerpen we elke klas met deze waarden in gedachten.

Dat is de Nederlandse manier van zakendoen. Het heeft onze faculteit en onze MBA-afgestudeerden al tientallen jaren voor trends, marktverschuivingen en het zakelijke landschap gehouden. En het blijft persoonlijk en professioneel succes genereren in Europa en de rest van de wereld.

We zijn consequent een van Europa's best gerangschikte business schools, maar je zult niet merken dat we er veel over opscheppen. Dat is een andere Nederlandse waarde-nederigheid. En we weten dat het succes van onze studenten, docenten en alumni luid genoeg spreekt.

18626_IMG_0011.jpg

Onze aanpak richt zich op vier gebieden:

Onze gevarieerde omgeving geeft je een wereldwijde mindset.

Leer meer over mensen van over de hele wereld door vlak naast hen in de klas te zitten. Bij RSM is 97 procent van onze MBA-studenten internationaal, dus elke dag werk je nauw samen met mensen met verschillende achtergronden.

Onze professionele middelen bevorderen je carrière.

We nemen carrièreplanning serieus. RSM biedt persoonlijke coaching, mentoring en netwerken gedurende je MBA-ervaring. Dus terwijl u zich concentreert op het beheersen van de zakelijke principes, richten wij ons erop u te helpen bij het vinden van uw volgende stap.

Onze revolutionaire aanpak maakt van u een uitzonderlijke manager.

Ontdek de nieuwste zakelijke inzichten van de toonaangevende geesten die ze produceren. Verander dan uw vermogen om effectief te leiden in elke situatie. Ons Personal Leadership Development-programma (PLD), wat anderen motiveert - en wat nog belangrijker is, wat u als individu motiveert - zodat u leert hoe u ze beter kunt beheren.

Ons duurzaam denken geeft u een voorsprong op de wereldeconomie.

De beste leiders ondernemen acties die in één keer ten goede komen aan het bedrijfsleven, de maatschappij en het milieu. Het is een moeilijke taak, maar onze MBA-gediplomeerden zijn de uitdaging aan. We benadrukken duurzaam ondernemen in onze aanpak en produceren ethische leiders in het proces.

Onze ondernemende aanpak zal uw ideeën omzetten in innovaties

Als MBA-deelnemer heb je direct toegang tot de kennis en een netwerk van het Erasmus Center for Entrepreneurship in de Rotterdam Science Tower, waar meer dan 50 innovatieve bedrijven wonen. Hier helpt het centrum start-ups, kmo's en bedrijven en organiseert het evenementen voor ondernemerschap.

Als je je carrière naar een hoger plan wilt tillen, ga dan naar Rotterdam. Ontdek hoe het Nederlandse denken je carrière verder zal brengen dan je je ooit had voorgesteld.

18627_IMG_0435.jpg

leerplan

Term 1: januari - maart

De basis van management

Term 2: april - half juni

De praktijk van management

Term 3: Midden juni - augustus

Geavanceerde carrièremogelijkheden

Term 4: september - december

MBA keuzevakken en internationale kansen

Je carriere

RSM betekent een grote ROI.

We spreken allemaal de taal, dus laten we het over zaken hebben. Als student, zullen de tijd en middelen die u investeert in uw full-time Rotterdam MBA rendement genereren gedurende uw hele carrière.

Bij RSM werken we onvermoeibaar om elke student na zijn afstuderen te helpen slagen. Ten eerste zijn we geïnvesteerd in u en uw reis. Hoe beter je het doet in de wereld, hoe sterker we allemaal zijn als een professionele community.

Het is een eenvoudig uitgangspunt: onze droombaan maakt je klaar voor het land van jou.

Vind je weg. Begin in het midden.

Het Career Development Center (CDC) is uw belangrijkste bestemming voor carrièreservices. Regel een vergadering en onze ervaren coaches zullen u en uw doelen leren kennen - wat voor werk u leuk vindt, waar u wilt wonen, welke werkcultuur het beste bij u past, en nog veel meer.

Ontdek het RSM-verschil.

Zodra we uw doelen hebben vastgesteld, maken we een actieplan om u te helpen daar te komen. Onderweg heb je toegang tot veel carrièremogelijkheden. Verzorg uw sollicitatietechnieken, verbeter uw presentatievaardigheden en leer de beste werkwijzen voor het opbouwen van uw professionele netwerk.

Een geweldige business school moet hard werken om je carrièreperspectieven te verbeteren. In Rotterdam is dat precies wat we doen voor al onze studenten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Zie 2 andere vakken van Rotterdam School of Management | Erasmus University »

Laatst bijgewerkt op February 13, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Jan. 2021
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
52,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2021
Aanmeldingslimiet

Jan. 2020

Jan. 2021