Duale opleiding met RANEPA, Moskou / Rusland (MBA / M.Sc.)

Na het voltooien van de kernmodules op de IGC in Bremen, kunt u terecht bij onze Russische partner RANEPA, Institute of Business Studies, in de tweede term voor de specialisatie in Management in opkomende economieën. Een semester in de Russische hoofdstad is zeker een fascinerende ervaring. Het Institute of Business Studies (IBS) is de grootste graduate business school in Rusland. Het combineert hoge onderwijsstandaarden met een zeer internationale instelling.

Opkomende economieën vormen een bijzondere uitdaging voor managers die ernaar streven aantrekkelijke nieuwe markten te betreden of nieuwe kansen te benutten voor de wereldwijde arbeidsdeling.

Het Institute of Business Studies van de Russische Presidentiële Academie heeft het programma ontworpen om studenten vertrouwd te maken met internationaal management met een speciale nadruk op management en zakelijke principes in opkomende markten. Een van de belangrijkste doelstellingen is de praktische toepassing van de kennis die is opgedaan met de bespreking van case-studies uit de industrie en bedrijven in de context van opkomende markten.

De modules die worden geleverd in het specialisatiesemester bestrijken onderwerpen als macro-economische en micro-economische kwesties in opkomende economieën, de sleutelrol van directe buitenlandse investeringen en andere vormen van investeringen in opkomende economieën, gehanteerde managementstijlen, de eigenaardigheden van specifieke industrieën in opkomende economieën. IBS-hoogleraren hebben veel expertise op het gebied van management in opkomende markten en zijn in de meeste gevallen praktiserend professionals.

Behalve dat het een expert wordt voor de BRIC-landen, heeft Rusland en vooral Moskou veel te bieden voor internationale studenten. Zoals de rijke cultuur en een bruisend nachtleven. Bestudeer een term in het grootste land ter wereld.

Voordat je in de tweede termijn naar RANEPA gaat, moet je hier solliciteren om de kernmodules van de IBSA Dual Degree Master's Program in Bremen op de IGC te starten.

1ste termijn: kernmodules

Start je IBSA Dual Degree-masterprogramma met de kernmodules in het International Graduate Center in Duitsland.

Core Modules

  • Multinationale Finance Management
  • Wereldwijde strategische analyse
  • Wereldwijde marketingstrategieën
  • Human Resource Management in de globale omgeving
  • Internationaal zakenrecht
  • Internationaal leiderschap (optioneel)

2e

Specialisatiemodules

  • Macro-economisch beleid voor opkomende markten
  • Investeren in opkomende markten
  • Internationale marketing in opkomende markten
  • Sociale en industriële eigenaardigheden voor zakendoen in opkomende markten

Het onderwerp van uw masterscriptie zal worden gekoppeld aan uw specialisatie Management in opkomende economieën.

Opleiding te volgen in:
Engels
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Zie 10 andere vakken van International Graduate Center - Hochschule Bremen »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
2 semesters
Voltijd
Prijs
12,500 EUR
Tussen 12.500, - € en 16.800, - € afhankelijk van de gekozen partneruniversiteit (plus semester vergoeding van 325, - €)
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school