Lees de Officiële Beschrijving

Verdien je MBA in een jaar tijd in het internationale MBA-programma van de Guilford Glazer faculteit Bedrijf en Management (GGFBM)

Relevantie, innovatie, toewijding

De Ben-Gurion University of the Negev is de spil van internationaal interdisciplinair onderzoek en wetenschappelijke innovatie, de cyberhoofdstad van Israël.

De Guilford Glazer faculteit Bedrijf en Management GGFBM dient als een fundament voor Israëlische bedrijfsleiders, met een ongewone mix van academische opleidingen, en is toegewijd aan de corporate, sociale en ecologische verantwoordelijkheid die inspeelt op de uitdagingen van lokale en wereldwijde bedrijfsontwikkeling in alle sectoren. Deze visie trekt studenten en onderzoekers aan met een innovatieve redenering, een sociaal, burgerlijk geweten en betrokkenheid.

programma beschrijving

Het internationale MBA-programma bij BGU's Guilford Glazer faculteit Bedrijf en Management (GGFBM) biedt u de mogelijkheid om binnen een jaar een MBA te behalen samen met een impactvolle werkstage-ervaring. De GGFBM, de universiteit en de stad Beer Sheva staan ​​bekend als een levendige leer- en sociale omgeving.

Dit integratieve studieprogramma is gericht op internationale en Israëlische studenten die een MBA-opleiding willen en vooral innovatie willen benadrukken. Een studentencohort uit verschillende persoonlijke en academische achtergronden verrijkt de leerervaring door een multiculturele omgeving en diversificatie.

Programmastructuur

  • Een kernmodule van cursussen in de zakelijke disciplines: marketing, organisatiegedrag, financiën, operations management, accounting en bedrijfsstrategie
  • Geavanceerde training in elk van de bedrijfsdisciplines en in de huidige bedrijfsontwikkeling
  • Verdere verbetering met geavanceerde workshops door gastwetenschappers
  • Stages: innovatie
  • Faculteit bestaat uit wereldberoemde lokale en bezoekende wetenschappers en bedrijfsleiders

Startdata van het programma: jaarlijks medio januari en half september

Applicatie-eisen: Bachelor's degree van een geaccrediteerde universiteit en GMAT of GRE, TOEFL (indien relevant), beroepservaring

Voertaal: Engels

Collegegeld: standaard academisch onderwijs gereguleerd door de Israëlische Raad voor het hoger onderwijs

Verdere informatie:
IMBA Programma van de Guilford Glazer Faculteit Bedrijf

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 1 jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum