Internationaal MBA-programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Verdien je MBA in een jaar tijd in het internationale MBA-programma van de Guilford Glazer faculteit Bedrijf en Management (GGFBM)

Relevantie, innovatie, toewijding

De Ben-Gurion University of the Negev is de spil van internationaal interdisciplinair onderzoek en wetenschappelijke innovatie, de cyberhoofdstad van Israël.

De Guilford Glazer faculteit Bedrijf en Management GGFBM dient als een fundament voor Israëlische bedrijfsleiders, met een ongewone mix van academische opleidingen, en is toegewijd aan de corporate, sociale en ecologische verantwoordelijkheid die inspeelt op de uitdagingen van lokale en wereldwijde bedrijfsontwikkeling in alle sectoren. Deze visie trekt studenten en onderzoekers aan met een innovatieve redenering, een sociaal, burgerlijk geweten en betrokkenheid.

programma beschrijving

Het internationale MBA-programma bij BGU's Guilford Glazer faculteit Bedrijf en Management (GGFBM) biedt u de mogelijkheid om binnen een jaar een MBA te behalen samen met een impactvolle werkstage-ervaring. De GGFBM, de universiteit en de stad Beer Sheva staan ​​bekend als een levendige leer- en sociale omgeving.

Dit integratieve studieprogramma is gericht op internationale en Israëlische studenten die een MBA-opleiding willen en vooral innovatie willen benadrukken. Een studentencohort uit verschillende persoonlijke en academische achtergronden verrijkt de leerervaring door een multiculturele omgeving en diversificatie.

Programmastructuur

  • Een kernmodule van cursussen in de zakelijke disciplines: marketing, organisatiegedrag, financiën, operations management, accounting en bedrijfsstrategie
  • Geavanceerde training in elk van de bedrijfsdisciplines en in de huidige bedrijfsontwikkeling
  • Verdere verbetering met geavanceerde workshops door gastwetenschappers
  • Stages: innovatie
  • Faculteit bestaat uit wereldberoemde lokale en bezoekende wetenschappers en bedrijfsleiders

Startdata van het programma: jaarlijks medio januari en half september

Applicatie-eisen: Bachelor's degree van een geaccrediteerde universiteit en GMAT of GRE, TOEFL (indien relevant), beroepservaring

Voertaal: Engels

Collegegeld: standaard academisch onderwijs gereguleerd door de Israëlische Raad voor het hoger onderwijs

Verdere informatie:
IMBA Programma van de Guilford Glazer Faculteit Bedrijf

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Lees Minder