Internationaal MBA

West Pomeranian Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal MBA

West Pomeranian Business School

Internationaal MBA

International MBA is een 1-jarig (2 semester) gespecialiseerd managementprogramma ontworpen om werken in een multinationale omgeving mogelijk te maken. De programmastructuur maakt het mogelijk om de theoretische en praktische kennis te confronteren en de nieuwe ervaring op te doen door deel te nemen aan games voor bedrijfssimulatie en praktische projecten, casestudy's en praktijkconsultaties. Het stuurt de professionele ontwikkeling van studenten aan om te functioneren in een globale omgeving.

Carriere vooruitzichten

Dit MBA-programma biedt studenten met een academisch streng programma stevig geworteld in de praktijk en afgestudeerden zijn voorbereid voor senior posities op alle gebieden van management, in internationale marketing, internationale bedrijven of als zelfstandige ondernemers. Bovendien hebben afgestudeerden van MBA het recht om toe te treden tot het derde semester van Master in Economics Program. Het duurt nog een jaar om het masterprogramma te voltooien.

Kennis van het Engels

Alle lessen bij International Business Studies worden uitgevoerd in het Engels. Daarom moet een niet-moedertaalspreker naast het voldoen aan alle toelatingseisen een voldoende Engelse taalvaardigheid aantonen. Daarom is elk Engels bekwaamheidsbewijs dat een potentiële kandidaat bezit een voordeel in het toelatingsproces. Er zijn echter geen Engelse taalvaardigheidstoetsen vereist voor het toelatingsproces.

Vloeiend Engels is in feite een voorwaarde voor een succesvolle toelating tot de West Pomeranian Business School . Onze potentiële studenten zouden zich echter geen zorgen WPBS omdat de WPBS gratis cursussen in zowel Engelse als Poolse talen biedt om taalvaardigheden te ontwikkelen.

Het hele recrutimentproces is beschikbaar via ons online platform https://apply.zpsb.pl/

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Szczecin, Woiwodschap West-Pommeren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates