National Tsing Hua University (Nthu), Gelegen naast het Industrial Technology Research Institute en Hsinchu Science Park in Hsinchu, is consequent gerangschikt als een van de meest vooraanstaande universiteiten in Taiwan en wordt algemeen erkend als de beste incubator voor toekomstige leiders in de industrie als academici. IMBA is een twee-jaar, full-time, en al-Engels MBA-programma in het kader van het College van Technology Management.

In 2003, National Tsing Hua University en het Taiwan International Fund Samenwerking en Ontwikkeling (TaiwanICDF) leidde de strategische alliantie beleid en de contracten getekend samenwerking op het organiseren van masteropleidingen in high-tech management. Op basis van het contract, de Universiteit van Technologie Management begonnen met de IMBA-programma en de TaiwanICDF biedt studiebeurs voor internationale studenten aan de graduate studie op het gebied van beheer van de technologie bij te wonen. Het samenwerkingsprogramma tussen Nthu en TaiwanICDF was opgezet onder het Institute of Technology Management voor 4 yeas en in 2006, werd IMBA programma officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs om een ​​professionele opleiding sindsdien. De goedkeuring van MOE stelt IMBA-programma aan te werven zowel binnenlandse als internationale studenten sinds 2007 Fall .De multi-culturele omgeving, alsook het curriculum ontwerp zijn om onze studenten op te leiden om goed voorbereid op de steeds veranderende wereld wanneer de globalisering wordt een uitgeven wereldwijd.

We moedigen aanvragen van alle gekwalificeerde personen die geïnteresseerd zijn in de studie van het management. Personen met een bachelor's degree van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit met ten minste twee jaar werkervaring in aanmerking komen voor toepassing. Voorafgaande studie in het bedrijfsleven of de economie is geen vereiste voor toelating. In het eerste jaar zullen de studenten worden uitgerust met fundamentele kennis van het management als achtergrond voor geavanceerde, gespecialiseerd werk in academische majors en vakgebieden. In het tweede jaar, in aanvulling op de masterproef die nodig is, studenten zijn vrij om keuzevakken te nemen van zes specialiteiten en typisch major in twee of drie gebieden.

Leerdoelen van IMBA:

 • Onze studenten zullen worden uitgerust met de nodige ingesteld op besluitvorming praktijken in de hedendaagse bedrijfsvoering ethisch beheren van kennis.
 • Onze studenten zullen globale visie bezitten.
 • Onze studenten zal zich richten op het bedienen van anderen als een leider en teamlid.
 • Onze studenten zullen aantonen effectieve communicatie vaardigheden.

Leerplan

IMBA studenten zijn verplicht om full-time registreren voor ten minste twee jaar, maar niet meer dan 4 jaar. Een minimum van 48 studiepunten voor vakken plus 4 credits voor master's thesis nodig zijn voor het afstuderen van het IMBA programma.

Vereiste voor het afstuderen: 52 credits

 • Kernvakken (27 studiepunten)
 • Keuzevakken (21 studiepunten)
 • Masterproef (4 studiepunten)

Core Cursussen

Alle IMBA studenten krijgen een fundamentele opleiding in de basisinstrumenten en concepten voor het beheer in het eerste jaar. Een kerncurriculum biedt de student de achtergrond voor de gevorderde studie in vakgebieden. De basisvorming in het eerste jaar van het IMBA programma bestaat uit 9 vakken (27 studiepunten) in de fundamentele gebieden, waaronder boekhouding, economie, statistiek, Financieel Management, Marketing, Globalization Management Organizational Behavior MIS, en Corporate Law.

Core cursussen:

 • Accounting voor Management
 • economie
 • Statistiek
 • Financieel Management
 • Marketing Management
 • Globalisering management
 • Organizational Behavior
 • Management Informatie Systeem
 • Ondernemingsrecht

Majors & keuzevakken

In principe 2-3 cursussen in elke specialiteit zijn voorzien elk semester. IMBA studenten zijn vrij om twee of drie programma's kiezen uit de volgende 6 speicalties, en elk programma vereist minstens twee cursussen te vervullen als een belangrijke. Voor een IMBA student ontvangt TaiwanICDF beurs, Technologie Management programma is verplicht.

 • Technologie Management
 • informatiebeheer
 • Human Resources Management
 • Financieel Management
 • Bedrijfseconomie
 • Wet voor Wetenschap en Technologie

Beurzen

Referenties

Anaely Aguiar, Nicaraguaanse Nthu is, in elke zin van het woord, een ongelooflijke plek. Vooral de IMBA-programma in het College of Technology Management, studenten houden van de faculteit, de klassen, en de mogelijkheden. Hoewel de IMBA ervaring streng en veeleisend kan zijn, de meeste studenten zouden niet hun jaar hier ruilen voor iets.
Gabriela Turcios, Nicaraguaanse Blij om een Nthu student, de universiteit, medewerkers en klasgenoten maakte mijn 2 jaar studie in Taiwan onvergetelijk! Ik zal dankbaar zijn voor alle goede herinneringen en vrienden gemaakt door mijn verbleven in dit land, gezien als een tweede thuis voor mij!
Valerie Hii, Maleisische Uitstekende professoren en klasgenoten initiatief met grote wereldwijde werkervaring te delen en te leren van. Het onderwijs in de IMBA biedt duidelijke uitleg, voorbeelden en case studies die op maat voor iedere MBA-student die willen globale visie te hebben.
Corasonia Djafarli, Indonesisch Nthu IMBA programma had duwde me buiten mijn grenzen en hielp me om te bereiken wat ik dacht te onbereikbare doelen.
Gorki Alfaro heeft Hondurese Het IMBA-programma is een van de meest opwindende ervaringen van mijn leven, het biedt een nieuwe leren perspectief door de interactie met culturen uit de hele wereld.
Abi Sugumar, Indische Ik heb genoten van alle cursussen in IMBA..To zijn in het bijzonder, Marketing management, die ik in mijn eerste jaar was mijn meest favoriete van alles ... .. Die cursus gaf me veel inzicht over hoe een team te leiden en als een team we zelf creëerde een website voor een denkbeeldige Indiaas restaurant en formuleerde een marketingplan voor het restaurant. De cursus was meer praktische, en was niet op de traditionele manier van het schrijven van examens en het onthouden van dingen!
Abraham Galeano, Nicaragua Er is een bos van ervaringen die ik kan delen over wat ik zo ver van het bestuderen van deze IMBA op Nthu hebben geleerd. Cursussen zoals Marketing, Finance, Accounting of Dienst Beveiliging heb mijn geest om concepten en procedures te verbreden geopend, en hoe ik ze kan toepassen in de dagelijkse zakenwereld. Nu, ik weet uit Marketing hoe ik mijn klanten waarderen, leren van hun behoeften en welke technologische platform kan worden gebruikt om hen te bereiken. Accounting and Finance opende mijn ogen om duidelijk te zien bedrijven en markten gedrag, door het analyseren van de verklaringen en het vinden van informatie die u nooit gedacht dat het er was, terwijl de Dienst Beveiliging geeft je echt een visie op hoe belangrijk veiligheid is voor uw bedrijf dan systeem effecten en gecodeerde wachtwoorden. Ik heb mijn perspectief van de wereld dankzij verrijkt mijn onschatbare professoren ervaring, een stimulerende multiculturele omgeving, en natuurlijk, de Taiwanese inspirerende cultuur.
Opleiding te volgen in:
 • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum