International MBA (madrid / Shanghai)

EAE Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International MBA (madrid / Shanghai)

EAE Business School

Het International MBA (Madrid / Shanghai) is ontworpen zodat deelnemers kunnen verbeteren en hun kennis vergroten business management en administratie, samen met de belangrijkste management tools en versterking van hun leidinggevende vaardigheden en competenties. Het is een management Master's Degree gericht op het begrijpen van alle gebieden die betrokken zijn bij het management van organisaties, met een compleet overzicht van het bedrijf, de manier waarop het functioneert en hoe het wordt georganiseerd.

Dit alles wordt verrijkt door de netwerkmogelijkheden beschikbaar met de andere deelnemende professionals, onze academische faculteit en de professionals uitgenodigd om onze conferenties, discussies en activiteiten, wat cruciaal is voor het verbeteren van professionele positionering.

Redenen om EAE's International MBA doen:

 1. EAE, gerangschikt als een van de top 50 van Europese business schools in termen van het aanbieden van hun MBA-studenten een hoge mate van inzetbaarheid op basis van de "Global 200 Business School Report" rangschikking per QS.
 2. De studenten krijgen de kans om het buitenland te studeren in Shanghai University, een privé-instelling voor hoger onderwijs zet zich in voor het aanbieden van de studenten een hoge kwaliteit, wereldwijde business onderwijs.
 3. Internationale Netwerken: het internationale profiel van de deelnemers ten grondslag ligt aan multidisciplinaire visie van het programma. 88% van de IMBA studenten komt van buiten Spanje uit landen als Argentinië, Brazilië, China, Colombia, Egypte, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Mexico, Noorwegen, Rusland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.
 4. Het beste bewijs van onze prestaties: onze studenten. Ze houden posities van internationale verantwoordelijkheid in de beste bedrijven: Levi's en Dockers Nike, Inditex, Deloitte, Levis, Ogilvy, Hewlett-Packard, Johnson & Johnson, Novartis en Unilever. Daarnaast hebben we meer dan 2.000 partnership gesloten met nationale en internationale bedrijven over de hele wereld.

Doelstellingen

Op de EAE's International MBA (Madrid / Shanghai), leert u over:

 1. LEIDERSCHAP: Het beheren van en het leiden van een organisatie, dankzij de verbetering van de essentiële kennis op alle gebieden van een bedrijf: marketing, financiën, accounting, human capital en operaties.
 2. Effectiviteit: Ontwikkeling van de juiste instrumenten en capaciteiten voor het leiderschap: teamwerk, motivatie, communicatie, bedrijfsethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
 3. DUURZAAMHEID: evolueren binnen complexe en concurrerende nationale en internationale organisaties, ondersteund door duurzame ontwikkeling.
 4. CHANGE: Aanpassing aan en anticiperen op de behoeften van de organisatie op het gebied van verandering in om concurrerend te blijven.
 5. Global Management: Het managen van de flexibiliteit van de organisatie met het oog op de opkomst van nieuwe technologieën, nieuwe markten en de evolutie van de maatschappij.
 6. ONDERNEMERSCHAP: Versterking van de ondernemingsgeest en het instellen van de basis voor de oprichting van nieuwe bedrijven, terwijl het stimuleren van innovatie en creativiteit.

Toelating proces en de mate

De belangrijkste doelstelling van de opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten voor het programma te verzekeren, door te kijken naar hun professionele ervaring en hun academische achtergrond.

Ons doel is voor alle deelnemers aan het grootste deel van de ervaring die we bieden via een context waarin ze een lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni kunnen ontwikkelen.

Om de opnames te starten, is het noodzakelijk in het formulier in te vullen, zodat Academisch Comité EAE van hun toepassing kunnen overwegen. Als de door het Academisch Comité voor het gevraagde programma besluit positief is, kan de kandidaat van hun inschrijving voor het programma te voltooien.

Double Degree

Deelnemers die met succes het programma zal de kwalificatie van International MBA aan de EAE Business School en een Bachelor Degree van de Universidad Rey Juan Carlos (Madrid Campus) ontvangen te voltooien. Daarnaast zullen de deelnemers een certificaat van voltooiing van de Universiteit van Shanghai te ontvangen.

Om de door EAE en de Universiteit toegekende kwalificaties ontvangen moet deelnemers aan de door deze instellingen gestelde eisen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op December 7, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Oct. 2018
Information
Deadline
Locations
China - Sjanghai
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
On request
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Madrid
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
China - Sjanghai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
On request
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2018
Spanje - Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan