Studie en netwerkopties

Het programma is geïntegreerd door studenten uit Brazilië en in het buitenland, met inbegrip van ervaren managers, gemiddelde leeftijd 32 en 8 jaar management ervaring uit te wisselen in de klassen en case studies. Het doel is om een ​​klasse gevormd door een mix van studenten uit Europa, Azië en de Amerika's uit een breed scala van industrieën en achtergronden, waardoor waardevolle uitwisseling van ervaringen samen te stellen. Alle onderwijs is in het Engels, en maximaal 30 deelnemers worden geselecteerd op basis van elke one's vermogen om te analyseren en uit te wisselen professionele ervaringen, nieuwe concepten, onderscheidende culturen en een sterke betrokkenheid bij het leren en intellectuele nieuwsgierigheid. FIA International MBA De internationale MBA wordt aangeboden in drie verschillende opties:

  • Internationale parttime MBA-optie
    De lessen komen op vrijdagmiddag en zaterdag om de 15 dagen langs 20 maanden samen, met een week internationale studiereis naar de Vanderbilt University en de Silicon Valley inbegrepen.
  • Internationale MBA - optie Global Studies
    De lessen komen op vrijdagmiddag en zaterdag om de 15 dagen langs 12 maanden samen, gevolgd door de volgende 10 maanden door 3 internationale onderdompelingen in China, Europa, India of de VS (Vanderbilt University of Silicon Valley). Een echte leven consulting project wordt uitgevoerd door studententeams tijdens dit tweede deel van het programma.
  • Internationale MBA Full Time-optie
    De lessen komen elke week samen op woensdag- en donderdagmiddag en op vrijdagmiddag en zaterdag elke 15 dagen en 12 maanden, met een internationale studiereis van een week naar de Vanderbilt University en de Silicon Valley.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van FIA – Fundação Instituto de Administração »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
12 - 20 maanden
Deeltijd
Voltijd