Internationale MBA

  • Bouw je reputatie op wereldleidermerk; UBC en Sauder School of Business.
  • 20 maanden deeltijd MBA-opleiding in Shanghai (in het Engels)
  • Klassen in Shanghai Jiao Tong University; behalve 2 weken in de UBC Vancouver campus
  • 100% UBC Sauder Faculteit 100% Noord-Amerikaanse leidende universiteit Part-time MBA Degree / klas aangeboden in Shanghai; zelfde instructeur en cursusmateriaal als FT of PT UBC MBA
  • Ontvang een internationale MBA-diploma van UBC (ga afstuderen in Vancouver samen met andere MBA-afgestudeerden)

De UBC International MBA is een 20-jarig deeltijd programma dat wordt onderwezen in samenwerking met het Antai College of Economics and Management aan de Shanghai Jiao Tong University in Shanghai, China. Dit unieke programma is voorzien van wereldklasse UBC faculteit, een bekroonde curriculum erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs, en twee weken van de studie in Vancouver, Canada.


Wereldklasse business school


De Robert H. Lee Graduate School in de Sauder School of Business biedt een breed scala aan afgestudeerde programma's aan. Gezien de top academische business school in Canada en een toonaangevende academische instelling, is de Sauder School of Business van UBC thuis van uitstekend onderwijs, een actieve onderzoeksgemeenschap en een sterke samenwerkingscultuur.


Wat je leert


Als een UBC IMBA student, zul je winnen:

  • een algemeen managementperspectief gebaseerd op een goed begrip van belangrijke bedrijfsfunctionele gebieden en hun onderlinge afhankelijkheid
  • een brede, strategische benadering op senior niveau op het vlak van zakelijke besluitvorming
  • teamwork, communicatie en leiderschapsvaardigheden ontwikkeld door probleemoplossing, groepsprojecten en presentatie.


Studentenervaring


Je stapt twee jaar in Shanghai, een van de belangrijkste zakelijke en financiële centra van China en Azië, en twee weken voltijd op onze campus in Vancouver, Canada. Vancouver is een mooie en bloeiende multiculturele stad van twee miljoen mensen en wordt vaak vereerd als een van de beste plaatsen om over de hele wereld te leven.


Is de UBC IMBA voor u?


We selecteren individuen met diverse professionele ervaringen voor het programma om een ​​rijke en stimulerende klasomgeving te creëren. Succesvolle aanvragers moeten het management- en leiderschapspotentieel, volwassenheid, ambitie, aandrijving en een duidelijk doelbewustzijn aantonen, en kandidaten worden aangeworven uit alle academische disciplines.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
20 maanden
Deeltijd
Prijs
48,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum