International MBA

Tallinn University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International MBA

Tallinn University of Technology

 • Degree toegekend : Master in Bedrijfskunde (MBA)
 • Werklast : 120 studiepunten
 • Onderwijstaal : Engels
 • Duur: 2 jaar
 • Voorvereisten : Bachelor of gelijkwaardig, een dienstverlener van minimaal 2 jaar als middelste manager of specialist is verplicht
 • Studiegeld en studiebeurzen : 1 studiepunten = 55 EUR. Nominale studielast per 1 jaar = 60 ECTS / € 3300, 5 studiebeurzen vrijblijvende studiebeurzen beschikbaar die gratis studie garanderen. Gedetailleerde informatie over de beurs is hier beschikbaar
 • Aantal beschikbare plaatsen : 20

Dit programma maakt gebruik van de traditionele inhoud en curriculum van MBA-studies en is op maat gemaakt voor toekomstige leiders in de private en publieke leven. De MBA-programma richt zich op specifieke gebieden zoals ondernemerschap, corporate finance, business-to-business marketing, organisatie-management, EU-instellingen, ethische kwesties in het internationale bedrijfsleven, en nog veel meer. In het programma-ontwerp, de belangrijkste woorden zijn de vergelijkbaarheid, uitvoerbaarheid en uitgebreidheid, die allemaal kunnen worden samengevat in een concept - kwaliteit. Studenten zullen deskundigen in de manier waarop de internationale succesvol zaken te doen worden en ze hebben de mogelijkheid om zakelijke omgeving studeren in de Baltische staten, Scandinavië, Rusland en de EU.

Belangrijkste kenmerken

 • Volgens de Eduniversal Masters ranking is TTÜ School of Business and Governance `s MBA-programma onder de 10 beste in Oost-Europa
 • Grootste en meest internationale faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen in Estland
 • Veel mogelijkheden voor start-up bedrijven, business model wedstrijden en internationale zomerscholen
 • Programma's zorgen voor een goede mix van theoretische kennis in combinatie met praktische resultaatgerichte training

De studenten kunnen kiezen voor de onderwerpen voor hun afstudeerscriptie onder de onderwerpen in de basis, kern en speciale studies en krijg kennis over thesis schrijven in speciale Master Thesis workshop gespecialiseerd in management, marketing, finance en accounting.

Toekomstige carrièremogelijkheden

Ongeveer 80% van de Estlandse top CEO's, publieke leiders en managers zijn afgestudeerd aan een TTU School of Business and Governance (volgens de door de Estse zakenkrant Äripäev uitgevoerd statistieken). Veel van de huidige afgestudeerden kennis en vaardigheden worden in diverse sectoren; van de banken om ministeries en van IT en telecommunicatie-bedrijven te financieren en de verwerkende industrie. Grote carrière succesverhalen van onze MBA-afgestudeerden worden dagelijks vermeld in de massamedia. De carrière perspectieven en mogelijkheden zijn niet beperkt tot het gebied van Business Administration, maar zijn ook aanwezig in IT, Marketing, Finance, bestuur en vele andere gebieden.

Cursus beschrijving

Zoals in veel leidende scholen, combineert het MBA curriculum van de TTU School of Business and Governance de huidige academische theorieën met praktische zakelijke kennis. De MBA-programma richt zich op specifieke gebieden zoals ondernemerschap, organisatie-management, EU-instellingen, ethische kwesties in het internationale bedrijfsleven, en nog veel meer.

Door ervoor te kiezen om te studeren voor een MBA aan de School of Business and Governance, kiest u om te leren hoe u een leider bent. U krijgt kansen om een ​​expert in hoe je succesvol zaken te doen in de Baltische staten, Scandinavië, Rusland en de EU te worden.

Veel van de leiders van vandaag in Estland en deze regio zijn afgestudeerden van ttu School of Business and Governance. Hun kennis, vaardigheden en ervaring worden opgenomen in diverse sectoren; van de centrale bank om de ministeries en van IT en telecommunicatie-bedrijven te financieren en de verwerkende industrie.

TTÜ School of Business and Governance is een internationale en progressieve school, die origineel denken en onderwijs levert en toepassen, geïnformeerd door de hedendaagse commerciële omgeving. 80% van de Estlandse topmanagers zijn afgestudeerden van de TTÜ School of Business and Governance (volgens de statistieken van het Estlands bedrijfsblad Äripäev).

In programma-ontwerp de sleutelwoorden zijn de vergelijkbaarheid, uitvoerbaarheid en uitgebreidheid, die allemaal kunnen worden samengevat in een concept - kwaliteit. Vergelijkbaarheid van de programma's biedt de mogelijkheid om met succes deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's voor studenten, en in de toekomst, om studies op doctoraal niveau in een gerenommeerde universiteit in de wereld voort te zetten.

Programma specifieke eisen

Let, omdat dit programma waarvoor je solliciteert, heeft specifieke vereisten:

 • CV - minstens 2 jaar werkzaam is vereist
 • Motivatiebrief / persoonlijke verklaring
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,300 EUR
Locations
Estland - Tallinn
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Estland - Tallinn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar