Lees de Officiële Beschrijving

Welkom in de nieuwe wereld van het bedrijfsleven

In de huidige snel veranderende politieke, economische en zakelijke omgeving zal je carrière succes hangt af van uw vermogen om te identificeren en te begrijpen wat er gaat komen en vervolgens te verwerven relevante kennis en geschikte mogelijkheden voor de toekomst. Het saldo van regionale economieën, markten en commerciële mogelijkheden ondergaat een metamorfose. De Volksrepubliek China heeft al ingehaald Japan om 's werelds tweede grootste economie, en India heeft een enorm groeipotentieel. Dit biedt nieuwe zakelijke kansen en onverwachte bedreigingen, plus een grotere verscheidenheid van concurrenten en potentiële partners in de wereldwijde markt.

Over het programma

De Universiteit van Haifa's Faculteit Bedrijfskunde en Department of Business Administration bieden een unieke internationale MBA-programma in het Engels, leerde meer dan 16 maanden, om u te helpen plannen en voor te bereiden op de nieuwe bestuurlijke uitdagingen. Het doel van het programma is om studenten te voorzien van de essentiële kennis en vaardigheden om hen te helpen vooruit in hun carrière en beter managers in de steeds dynamischer, complexer en concurrerende omgeving. Het programma heeft een globale visie met een regionaal accent op het zakendoen in China, India en Japan.

Deze International MBA programma omvat toonaangevende principes en praktijken van het moderne management onderwijs, en wordt onderwezen door de wereldberoemde geleerden en vooraanstaande ondernemers uit de hele wereld, waaronder Israël, China, India, de Verenigde Staten en Frankrijk.

Het programma in het Engels wordt aangeboden aan studenten van gediversifieerde achtergronden. Deze heterogeniteit draagt ​​bij aan een vruchtbare academische sfeer in de klas, en biedt de mogelijkheid om deel te nemen in een uitgebreide cross-culturele interactie.

International Students

De Universiteit van Haifa MBA-studenten komen uit uiteenlopende professionele, persoonlijke en academische achtergronden en ze delen een veel gemeen: rijpheid, leidinggevende ervaring, uitstekende academische bekwaamheid en een ondernemende geest. Ongeveer de helft van de studenten zijn Israëlische en de helft uit een breed scala van landen. De diversiteit van de deelnemers zorgt voor een uitdagend en stimulerend intellectueel milieu. De toegewezen in het programma projecten weerspiegelen de creativiteit die het gevolg is van de vergadering van verschillende culturen.

Voor die studenten die een smaak van echte internationale ervaring, zal er een extra optie Joint International Seminar en / of zakelijke studiereis naar Shanghai zijn.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Haifa, International School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
Prijs
15,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum