Programma beschrijving

De International MBA (IMBA) is ontworpen om te passen in een tijdperk van globalisering, voortdurende ontwrichtende veranderingen en het gestaag groeiende belang van Oost-Azië in de internationale zakenwereld. Het IMBA-programma wordt gedurende 16 maanden in het Engels gegeven en heeft tot doel de studenten te voorzien van de belangrijkste kennis, vaardigheden en vaardigheden die hen zullen voorbereiden op een wereldwijde managementcarrière die snel evolueert binnen de steeds dynamischere, complexere en competitievere internationale zakelijke omgeving.

Wat ga je studeren

De basiscursus is bedoeld om alle MBA-disciplines te bestuderen met een duidelijk prominente plaats voor de mondiale en internationale aspecten van elk onderwerp. Naast deze wereldwijde visie biedt het programma een sterke regionale nadruk op zakendoen in en met Oost-Aziatische landen zoals China, India, Japan en Korea.

Haifa IMBA heeft twee strategische universiteitspartners in Azië: ECNU in Shanghai en IMT in India. Beide zijn leidende business schools. Elke regionale specialisatie omvat:

  • Gezamenlijk Seminar met MBA-studenten in China en / of India, samenwerkend aan projecten en samenwerkingsverbanden in opdracht van bedrijven in beide landen.
  • Studiereis naar China of India waarmee je in direct contact kunt komen met peers en managers in deze landen en waarmee je met hen kunt uitwisselen en hun eigen land kunt ontdekken en hun benadering van management kunt ervaren.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of Haifa, International School »

Laatst bijgewerkt op July 20, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2020
Duration
16 maanden
Voltijd
Prijs
10,690 USD
per jaar
Deadline
mrt 15, 2020
Early application deadline. The deadline for submission is April 15.
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2020
Aanmeldingslimiet
mrt 15, 2020
Early application deadline. The deadline for submission is April 15.

okt 2020

Location
Aanmeldingslimiet
mrt 15, 2020
Early application deadline. The deadline for submission is April 15.
Einddatum