International MBA

IBD Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International MBA

IBD Business School

Het internationale MBA-programma wordt aangeboden in samenwerking met Buckingamshire (Bucks) New University in het Verenigd Koninkrijk. Het is ontworpen voor aspirant leiders met een globale mentaliteit die succesvol in verschillende situaties wil werken en in een internationale omgeving werken.

Het programma loopt over 24 maanden, waarbij 180 credits over deze periode behaald worden. Studenten studeren 8 modules - elk met 15 studiepunten. Al deze modules zijn verplicht. Zij worden gevolgd door een uiteindelijke zelf beheerde module die 60 studiepunten verricht: Dissertatie of Consultancy Project. Naast modules met academische credits, is er een programma component die niet-credit is maar verplicht: Persoonlijke en professionele ontwikkeling (PPD). Afgestudeerden krijgen een MBA diploma uitgereikt door de IBD Business School en een originele Britse MBA award, verleend door Buckinghamshire New University.

Wat maakt dit programma uniek?

Internationale kennis en ervaring

Het programma biedt een diepgaande internationale kennis en ervaring op het gebied van management door middel van programmatuurinhoud, cultureel diverse studentenlichaam, een studie-buitenlandse module en internationale consultancyprojecten. IBD IMBA studenten nemen deel aan het universiteitsleven van Buckinghamshire New University door middel van academische projecten en sociale media.

Zachte vaardigheidsontwikkeling

Het IBD-Bucks programma ontwikkelt persoonlijke en managementvaardigheden door teamcoaching en mentoring. De persoonlijke en professionele ontwikkelingsactiviteiten spam de volledige duur van het programma (twee jaar). IBD heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van managementvaardigheden, opgedaan door management training en consulting met bedrijven.

Britse Master of Business Administration Award

De programma's voldoen aan de kwaliteitsnormen van het hoger onderwijs in het hoger onderwijs en leiden tot een originele Britse MBA-award, verleend door Buckinghamshire New University. Britse MBA-kwalificatie wordt erkend en zeer gewaardeerd over de hele wereld. IBD IMBA-afgestudeerden zijn geregistreerd bij Bucks en het diploma dat ze ontvangen is precies hetzelfde als die van Bucks's afgestudeerden.

Innovatieve studiemodus en onderwijsmethoden

Het programma zorgt voor flexibele studie, die weekendwoningsessies combineert, eenmaal per maand lopen, met geavanceerde e-learning methodes. Het state-of-the-art e-learning platform biedt een rijke en veelzijdige leer- en leeromgeving voor klaswerk tussen residentiële sessies. Deze studiemodus minimaliseert het aantal werkdagen dat op de campus wordt besteed.

28 jaar ervaring in managementonderwijs

De IBD Business School is sinds 1990 in Polen en andere Centraal- en Oost-Europese landen gewerkt. Het is een toonaangevende bestuursinstelling op het vlak van managementonderwijs, advies en toegepast onderzoek. De school biedt diverse MBA-programma's die de behoeften van bedrijven in een globaliseerde wereld en de groeiende rol van digitale bedrijfsmodellen weerspiegelen.

Toepassing van digitale bedrijfsmodellen

Het programma bevat een curriculum waarin de nieuwste kennis en praktijk van het management wordt opgenomen, waarbij de nadruk wordt gelegd op digitale bedrijfsmodellen in een internationale context. In 2016 is op Bucks een nieuwe programmastructuur ontwikkeld. Verschillende modules zijn ontworpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de toepassing van digitale technologieën in het bedrijfsvoering.

IMBA Award

Studenten die de diploma-vereisten van het IMBA-programma succesvol afronden, krijgen een Britse postdoctorale kwalificatie. De prijs is van de Buckinghamshire New University. Bucks kenmerkt zijn diploma's op zijn onderwijzende graad toekenning bevoegdheden status in het Verenigd Koninkrijk hoger onderwijs. Deze prijzen zijn op niveau 7 (meesters) in het kader voor kwalificaties voor hoger onderwijs (FHEQ) in Engeland, Wales en Noord-Ierland.

IBD IMBA-studenten worden tijdens hun studie geregistreerd in Buckinghamshire. Als ze alle programma's op schema succesvol afronden, krijgen ze een MBA diploma van Buckinghamshire New University, waarvan de onderstaande sjabloon wordt weergegeven. Naast het MBA diploma, zal Buckinghamshire een Transcript of Academic Performance uitgeven.

Succesvolle deelnemers krijgen ook een IBD Business School diploma voor het afronden van deze IMBA. Het IBD IMBA-certificaat, in het bijzonder toegekend in samenwerking met een prestigieuze en geaccrediteerde universiteit in het Verenigd Koninkrijk, heeft zijn eigen kwaliteitsmerk en zakelijke waarde; Het wordt erkend en zeer gewaardeerd door Poolse werkgevers.

Graduanden krijgen een MBA-diploma bij een afstudeerceremonie georganiseerd door IBD Business School in Serock of Warschau, en een hooggeplaatste vertegenwoordiger van de nieuwe Universiteit van Buckinghamshire zal aanwezig zijn bij de ceremonie.

Samenwerking tussen IBD en Bucks

De nieuwe universiteit van Buckinghamshire, met zijn oorsprong in 1891, is voortdurend in groei, zowel op de campus als in academische programma's. De naam 'Buckinghamshire New University' werd in oktober 2007 aangenomen toen het volledige universitaire status kreeg. Dit betekende een belangrijk nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de universiteit.

Na de eerste start in High Wycombe is de nieuwe universiteit van Buckinghamshire uitgegroeid tot nog twee campussen: in Uxbridge (West London) en Aylesbury Vale. De voorzieningen in Wycombe werden officieel geopend door de minister van Onderwijs, Sir Edward Boyle in 1963, terwijl de Londense campus zijn deuren in 2009 opende.

De universiteit heeft voorrechten onder het Koninklijk Handvest, die de kwaliteit van zijn programma's garandeert die tot zijn kwalificaties leiden.

De bestuursstructuur van de nieuwe universiteit van Buckinghamshire omvat de Raad als het formele bestuursorgaan van de universiteit en de Senaat als hoofdacademisch comité. De activiteiten van zowel de Senaat als de Raad worden geregeld door de artikelen van de universiteit, en van de regering van de regering en van de delegatieregeling.

Momenteel biedt de universiteit een breed scala aan academische programma's, variërend van International Accounting and Finance, Commercial Law, Psychology, Human Resource Management, Nursing en twee MBA-programma's. Onder de Faculteit van Ontwerp, Media & Management voldoen de bachelor-bedrijfs- en afgestudeerde MBA-programma's aan de universitaire traditie van betrokkenheid bij een robuuste en snelle wereld van zaken in Londen, terwijl ze een unieke benadering bieden om de bedrijfsadministratie te bestuderen in nauwe integratie met de academische invloed van kunst en sociale wetenschappen. Daarom is het motto van de universiteit Arte et industria - "Kunst en Industrie".

Buckinghamshire New University is een wereldwijd erkende onderwijsinstelling, met programma's geaccrediteerd door tal van instanties, zoals British Psychological Society, Institute of Engineering Designers (UK), de Joint Audio Media Education Services Association (UK), Chartered Institute of Personnel and Development ( CIPD), de Britse Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Psychotherapieën, het RCN Centrum voor Professionele Accreditatie, en is officieel erkend als een diplomatieke instelling door de Privy Council of the Government of England.

In 2011 lanceerde de universiteit Bucks Business School, gericht op bedrijfs- en leiderschap gerelateerd onderwijs, onderzoek en professionele programma's. De school beoogt de vaardigheden, kennis en capaciteiten te ontwikkelen om haar afgestudeerden en klanten in staat te stellen 'toekomstig klaar' te worden. Bucks Business School biedt de mogelijkheid om zich te specialiseren in specifieke sectorgerelateerde studies en activiteiten in alle disciplines die aan de universiteit worden onderwezen en onderzocht. Met programma's die op vier campuswebsites in de buurt van Londen, internationaal en online worden geleverd, heeft de Business School de innovatieve, flexibele en huidige aanpak van leren die essentieel is voor succes in de moderne en toekomstige bedrijfsomgevingen en contexten.

Bucks Business School is trots op geaccrediteerde cursussen van het Chartered Institute of Marketing, Chartered Institute of Public Relations en de Public Relations Consultancy Association.

Als onderdeel van haar internationale uitreiking heeft de universiteit ook zijn activiteiten uitgebreid naar bijbehorende campussen in het buitenland, in landen als Duitsland, Holland, Italië, Maleisië, Sri Lanka, Hongkong en nu in Polen - met IBD Business School de enige aangesloten campus in Midden- en Oost-Europa om een ​​internationale MBA-opleiding aan te bieden met Buckinghamshire New University.

Met deze stap voorwaarts hebben studenten van de Buckinghamshire New University en IBD Business School de ongekende kans om op verschillende campussen over de hele wereld te studeren, terwijl ze aan hetzelfde internationale MBA-programma werken. Vanwege de onderlinge overeenstemming tussen de scholen, kunnen degenen die studeren in het IBD International MBA-programma in Engeland, Duitsland en Sri Lanka studeren, met alle credits die automatisch tussen instellingen en campussen worden overgedragen.

Een sterk MBA-programma blootstelt zijn studenten aan een verscheidenheid aan ideeën, achtergronden, denkwijzen en academische benaderingen. En bij IBD leveren we dit via een unieke internationale aanpak door het programma aan te bieden bij de Buckinghamshire New University.

Toelatingsproces en kosten

Vergoedingen

De programmageld bedraagt ​​30 000 PLN en 2 000 GBP. Het bevat:

 • Alle opleiding, coaching en mentoring
 • Essentiële leermiddelen (vereiste handboeken, gevallen, artikelen, simulaties, enz.)
 • Internationale module bij Buckinghamshire New University
 • Vervoer tussen Warschau naar Serock
 • Buckinghamshire New University en IBD diploma's en transcripties

Deze vergoeding heeft geen betrekking op vervoer-, verblijf- en boardkosten in verband met het bijwonen van de internationale module bij Buckinghamshire New University in Engeland, noch de aanvraagvergoeding van 250 PLN.

IBD Business School biedt aantrekkelijke prijzen en maaltijden tijdens de residentiële vergaderingen in Green Park in Serock. Een kamer met eenpersoonsbedden met gratis ontbijt en diner kost slechts 120 PLN per nacht. Studenten kunnen op een nacht per nacht basisaccommodatie reserveren, of voor de volledige duur van het programma een kortingskosten en maaltijdpakket aanschaffen. Op verzoek geven we facturen aan voor een vergoeding, inclusief het collegegeld en het accommodatiepakket.

Flexibele betalingskalender

Ons betalingsschema houdt rekening met uw betalingsvoorkeuren en financiële behoeften. Terwijl er voordelen zijn om te betalen voor uw opleiding in eenmalige betaling, bieden wij u graag een afbetalingssysteem aan, volgens het volgende schema:

 • Eenmalige betaling van 30 000 PLN plus 2 000 GBP of eerste aanbetaling van 4 000 PLN plus 2 000 GBP is uiterlijk 14 dagen voor de start van het programma
 • De tweede aflossing is uiterlijk op de 15e van de achtste kalendermaand van de looptijd van het programma
 • Derde aflossing is uiterlijk op de 15e van de vijftiende kalendermaand van de duur van het programma

De opeenvolgende aflossingen zijn als volgt: eerste tranche - 4000 PLN en 2 000 GBP; tweede tranche - 13 500 PLN; en derde tranche - 13 500 PLN.

Toelatingsproces

Aangezien we dit programma samen met de nieuwe universiteit van Buckinghamshire aanbieden, weerspiegelen onze toelatingscriteria die van de universiteit. Ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat elke student niet alleen van de lezingen en seminars kan profiteren, maar ook bijdraagt ​​tot de leeromgeving op onze campus of op een van de campussen in het buitenland. Dankzij de brede karakter van de MBA kunnen we beroep doen op een breed scala aan aanvragers uit allerlei vakdisciplines of beroepen. De globale aard van de MBA stelt ons in staat om beroep te doen op aanvragers uit verschillende delen van de wereld. Daarnaast zijn onze standaard toelatingseisen. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de toelatingscommissie holistisch naar elke applicatie kijkt om aanvragers te accepteren die het beste bij de doelstellingen van het programma passen. In overeenstemming met de aard van MBA's in veel andere instellingen, behouden we een aantal flexibiliteit in onze toelatingen, zodat oudere en ervaren studenten die geen formele academische kwalificaties hebben, ook in aanmerking komen.

Toelatingscriteria

 • Eerste graad (Bachelor of Master)
 • Minstens twee jaar relevante werkervaring
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (indien nodig)

Aanvragers bij de toekenning van het internationale MBA-programma zouden normaal gesproken een bacheloropleiding hebben behaald van een gerenommeerde hoger onderwijsinstelling en minstens 2 jaar ervaring hebben in een postbeoefening met professionele of leidinggevende verantwoordelijkheid. Aanvragers voor wie Engels niet de eerste taal is, moet ook de score van IELTS test van 6,5 of gelijkwaardig houden. Als equivalente testen accepteren we: TOEFL IBT (score 100+, Cambridge English Language Assessment (niveau C1) of Pearson Test of English (PTE) Academische Test (minimum score van 60).

Wat moet u in de aanvraag opnemen?

Om ons uw aanvraag efficiënt te verwerken, gelieve het volgende in te voegen met uw aanvraag:

 • Een ingevulde applicatie van (downloadbaar vanaf deze site)
 • Duidelijke exemplaren van uw hoogste kwalificatie, zoals uw BA of BSc diploma
 • Twee referentiebrieven, waarvan een van uw werkgever moet zijn Een persoonlijke verklaring die verklaart waarom u deze MBA wilt studeren en hoe het zal helpen bij het ontwikkelen van uw carriere
 • Een duidelijke kopie van uw paspoort en visum (indien van toepassing)
 • Een kopie van uw cv
 • Een Engels taalvaardigheidscertificaat (indien van toepassing)

Wat gebeurt er nu?

Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen wij u een e-mail sturen om te bevestigen en nadere gegevens vragen indien nodig. Als de Programme Leader besluit om uw aanvraag verder te nemen, wordt u uitgenodigd voor een interview in het Engels. Terwijl op Polen gebaseerde kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijk interview in Warschau of Serock, zullen zij vanuit het buitenland via Skype worden geïnterviewd. Het doel van dit interview is om meer te leren over de ervaring, motivatie en bekwaamheid van elke aanvrager die relevant zijn voor de studie. Daarnaast wordt het vermogen van de aanvrager om in Engels te communiceren beoordeeld.

Zorg ervoor dat u de meest actuele contactgegevens hebt ingevuld, aangezien de toelatingscommissie of het academisch personeel wellicht uw geschiktheid voor het programma moeten bespreken.

Aanvraagtermijnen

Voor de intake van september 2017 worden aanvragen aanvaard tot 18 augustus 2017.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
24 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
40,000 PLN
Information
Deadline
Contact school
Locations
Polen - Serock, Mazovië
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Polen - Warszawa, Mazovië
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Oct. 2018
Polen - Warszawa, Mazovië
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Polen - Serock, Mazovië
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Price
Programma kosten zijn 30.000 PLN en 2.000 GBP