International MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

International MBA

Organisaties staan ​​onder grote vraag naar aanpassing, innovatie en inspelen op nieuwe situaties die uitgaat van de markt. De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden en de zeer concurrerende wereldwijde wereld vraagt ​​bedrijven om echte management professionals, open staan ​​voor diversiteit en kunnen leiden mensen.

Het is belangrijk om verschillende gebieden van het bedrijf te beheren, maar dat niet is waar ligt het verschil van degenen die de weg reizen naar zakelijk succes. Vandaag de dag managers die worden onderscheiden, zijn zij zich bewust van de rol die bedrijven spelen in de samenleving en die bereid zijn om te leiden in de hoofdstad, opleiding in combinatie met een goed beheer, waardoor ze de begeerde positie.

International MBA is gemaakt voor degenen die willen trainen om hun carrière in de richting van de bedrijfsvoering richten, en dit vereist een intensieve ontwikkeling na het universitair onderwijs. Europees Forum als Business School, overneemt van de universiteit om studenten te verdiepen om de veeleisende realiteit van het bedrijf en zet in een markt die vraagt ​​je weet hoe je mensen en teams te beheren, zijn maatschappelijk verantwoord, concurrerend in economische termen en deze te kunnen afstemmen beslissingen met betrekking tot de strategie te articuleren.

De MA in Business Management aan de London Metropolitan University (90 studiepunten) aandelen met MBA-I Europees forum een dergelijke opleiding aan een globale visie van Business Administration, innovatieve en strategische waar mensen zijn protagonisten te ontwikkelen. Deze universiteit Master officieel opent de deuren voor universitair onderzoek en post-doctorale studies.

Toelatingsproces (invoer)


Elke student die ervoor kiest om deze meester uit te voeren, moet de online aanvraag in te vullen en de volgende documenten in te dienen:


• Kopie van ID of paspoort

• Fotokopie van carrière of hogeschool certificaat

• Curriculum Vitae

• 1 pasfoto in jpg-formaat

• Bewijs van Ingres inschrijvingspercentage

Europeanen: 65 €

Europese No: 120 €

Zodra beoordeeld en aanvaard dit document, voeren de leerlingen een toelatingsproef die bestaat uit:


• Een actueel case study

• Vragenlijst met algemene en specifieke vragen

• Een test van de numerieke vaardigheden

• Een Engels-test (als Engels testen, deze test wordt weggelaten)

• Een persoonlijk gesprek of via Skype

Academic tarieven (subsidies)


Afhankelijk van het gekozen programma kunnen studenten gaan op oproepen tot verschillende instellingen eigen Beurzen:

Regeringen, stichtingen, kamers.


Het Europees Forum heeft overeenkomsten met universiteiten en business schools verzamelen van de basis voor het verkrijgen van studiebeurzen voor studenten uit deze centra.


De prijs van het collegegeld kan worden gemaakt in termijnen.


De prijs van de full-time masteropleiding is € 13.900.

Wie geïnteresseerd is in de toegang tot onze programma's zullen toegang tot academische beurzen hebben.

Laatst bijgewerkt op September 2017

Over de school

Foro Europeo, Escuela de Negocios de Navarra NACE en 1992 como iniciativa empresarial. Está participada por Sodena, Sociedad pública para el Desarrollo de Navarra, la Confederación de Empresarios de N ... Lees meer

Foro Europeo, Escuela de Negocios de Navarra NACE en 1992 como iniciativa empresarial. Está participada por Sodena, Sociedad pública para el Desarrollo de Navarra, la Confederación de Empresarios de Navarra, 19 Companias y 40 Empresarios y directivos. Su campus se situa en Huarte, en la Comarca de Pamplona y fue inaugurado en el año 2005 por la Infanta DNA. Cristina de Borbón. Dispone de Programas Máster een tiempo parcial para profesionales y de títulos Oficiales universitarios DE MASTER y Grado mediante acuerdo con la London Metropolitan University, para universitarios y postgraduados. Asimismo, conforman su formación para la empresa los Programas de Alta Dirección para Directivos y Empresarios de larga ervaring y Trayectoria (como el Programa Atenea o Programa el Persona) y los Programas Corporativos de Desarrollo DirecTiVo. Su orientación efectiva hacia el Desarrollo persoonlijke en Habilidades de Dirección y Liderazgo hace de FORO EUROPEO un verdadero centro de entrenamiento y transformación de Habitos. Escuela con gran proyección internacional, cuenta con acuerdos operativos con más de 60 Universidades y Escuelas de todo el mundo, por lo que confluyen en sus Aulas alumnos procedentes de distintos países. Su Claustro está compuesto por expertos de talla internacional en formación de directivos. Lees Minder