International MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

International MBA

De NCCU International MBA is de eerste volledig geaccrediteerd Engels onderwezen Master of Business Administration business programma aangeboden door de Universiteit van Koophandel National Chengchi University. Wij zijn het eerste programma in Taiwan tot een volledig geaccrediteerde Masters of Business Administration bieden volledig in het Engels.

Wij bieden alle opleidingsonderdelen instructie in het Engels met een specifieke focus op Azië-Pacific bedrijfsdynamiek, en cross-cultureel begrip. De helft van de studenten en docenten zijn lokale Taiwan burgers en de tweede helft zijn van wat neerkomt op een gevarieerde mix van mensen uit meer dan 35 landen op 5 continenten.


IMBA studenten zijn verplicht om te voltooien een minimum van 42 credits om af te studeren. Voltijd studenten kunnen normaal gesproken voldoen aan alle eisen afstuderen in 1,5 jaar, terwijl deeltijd studenten genieten van de flexibiliteit van de uitbreiding van hun studie tot een maximum van 5 jaar.

Vereisten


In aanmerking komende aanvragers zijn verplicht om de volgende kwalificaties beschikken:


1. Voltooiing van of het equivalent van een vierjarige bachelor diploma van een erkende hogeschool of universiteit.

2. Minimaal twee jaar full-time post-baccalaureaat werkervaring (effectief op 2013 ingevoerd aanvragers).

3. Bevredigende vorige academische prestaties.


Aanvragers zijn verplicht om de volgende toepassing documenten voor te leggen:


1. Voltooid aanvraagformulieren

2. Essays

3. Drie aanbevelingsbrieven

4. Officiële transcripties van elke hogeschool / universiteit

5. Een kopie van het diploma

6. Kopie van TOEFL / IELTS scores of ander bewijs van het Engels taalvaardigheid

7. GMAT scores zijn op dit moment niet verplicht, maar de voorkeur

8. Aanvraagrechten

9. Financiële steun pakket (indien van toepassing)

10. Bewijs van de financiële solvabiliteit (voor internationale kandidaten alleen)

11. bewijs van de nationaliteit (voor internationale kandidaten alleen)

IMBA Voordelen

Het International MBA programma (IMBA) aangeboden door National Chengchi University (NCCU) is de eerste Engels onderwezen MBA-programma in Taiwan. Het programma heeft een dubbele accreditatie door AACSB en EQUIS en benadrukt de teelt van elite professionals uit de hele wereld in de toekomst zakelijke leiders in een internationale omgeving. Met de aanhoudende groei van de Aziatische opkomende economieën en de uitbreiding van de ondernemingen op een wereldwijde schaal, de NCCU IMBA biedt de perfecte locatie voor internationale kandidaten om te leren over de Aziatische economieën en voor de Taiwanese kandidaten om te profiteren van een internationaal onderwijs zonder naar het buitenland reizen.Global View met een Aziatisch perspectief


Het unieke ontwerp van de IMBA curriculum is bedoeld om studenten uit te rusten met de fundamentele kennis van de handel en de hefboomwerking van deze studenten te voorzien van een globaal beeld, evenals een Aziatisch perspectief van de 's werelds nieuwste trends. Studenten hebben de mogelijkheid om gespecialiseerd in Finance, International Business, Management in Azië, of Marketing. Terwijl alle cursussen vastleggen van een internationale oriëntatie van de bedrijven en hoe het van toepassing is in de Aziatische context, bepaalde cursussen richten zich vooral op praktijken in Azië.


 
Divers studenten en World Class Faculteit


Het IMBA programma biedt een optimale internationale en multiculturele leeromgeving door het behoud van evenwicht in het aantal Taiwanese burgers en internationale studenten toegelaten tot de opleiding. De internationale studenten vertegenwoordigen een gevarieerde mix van professionals uit meer dan 35 landen op 5 continenten. Dit wordt aangevuld door de begeleiding die ze krijgen van een faculteit basis bestaat uit academici en deskundigen uit het bedrijfsleven in Taiwan en uit de hele wereld.


 
Theorie en praktijk


Het programma is ontworpen om een ​​zinvolle balans tussen theoretisch en praktisch leren te bieden. Een meerderheid van de cursussen gelden de case study methode, die de deelnemers in staat stelt om te leren door te doen en het onderwijzen van anderen. Speciaal ontworpen klassen, zoals de praktijk Business Project, studenten bieden ook de mogelijkheid om mee te doen met de echte wereld business probleem besluitvorming en de praktijk het schrijven van business cases te krijgen.


 
Sterke banden met het bedrijfsleven


C NCCU heeft sterke banden met de industrie en de regering van Taiwan, en heeft diverse samenwerkingsverbanden onderzoeken in een breed scala aan initiatieven. Studenten krijgen volop mogelijkheden om te communiceren met de echte wereld zakelijke leiders die worden uitgenodigd om cursussen op basis van hun professionele disciplines en door middel van tal van seminars gehouden gedurende elk academisch jaar van het programma te leren.Prime Location


Het IMBA programma is gunstig gelegen in de wijk Wenshan van Taipei, de hoofdstad van Taiwan en het hart van Azië's ontluikende financiële, commerciële en technologische hub. Afgezien van het feit bekend om zijn IT-infrastructuur en productie dapperheid, is Taiwan gepland om een ​​katalysator in de toekomstige ontwikkeling en vooruitgang van Azië. De schoonheid van onze IMBA-programma is dat we zijn direct in het midden van deze bloeiende vooruitgang.

Collegegeld & Fees

Omdat een kwaliteit van het onderwijs is van onschatbare waarde van de ontwerpers van het IMBA programma gulle steun van onze sponsors oogstte op een kosteneffectieve programma dat vergelijkbaar is met de kwaliteit op een andere te bieden, maar tegen een fractie van de kosten.

Het programma vereist een minimum van 42 krediet hoursfor voltooiing. De geraamde kosten voor het programma in twee jaar te voltooien is hieronder weergegeven.

  • Collegegeld: NT $ 369.600
  • Diverse Kosten: NT $ 80.000
  • Boeken: NT $ 40.000
  • Kosten van levensonderhoud: NT $ 360.000
  • Overige kosten: NT $ 60.000
  • TOTAAL: NT $ 909.600 (ongeveer US $ 26.000)


* Het studiegeld wordt berekend op basis van NT $ 8800 per krediet.
Dit is aan verandering onderhevig.

Beurzen

MOE Taiwan Scholarship - verzorgd door de Taiwanese ministerie van Onderwijs, die studenten NTD40,000 per semester voor de betaling van de academische vergoedingen, met inbegrip van krediet vergoeding (ca. US $ 1.334.). Daarnaast ontvangt elke ontvanger een bestaansminimum toekennen van maximaal 20.000 $ (ong. US $ 667) per maand.

MOE Taiwan Scholarship - verzorgd door de Taiwanese ministerie van Onderwijs, die studenten NTD40,000 per semester voor de betaling van de academische vergoedingen, met inbegrip van krediet vergoeding (ca. US $ 1.334.). Daarnaast ontvangt elke ontvanger een bestaansminimum toekennen van maximaal 20.000 $ (ong. US $ 667) per maand.

Het IMBA programma ontvangt gulle subsidies van bekende bedrijven in Taiwan, waarvan vele vervolgens bieden beurzen aan in aanmerking komende lokale en internationale kandidaten door de IMBA beurs. Dit zijn verdienste gebaseerd beurzen bieden een collegegeld ontheffing tot NT $ 200.000 per jaar. De aanvragers moeten invullen en indienen van de beurs toepassingen samen met de toelatingscommissie aanvraagformulier in aanmerking komen voor een IMBA beurs.


 
Lokale aanvragers


Lokale aanvragers die hulp nodig hebben in aanmerking voor toepassing voor de IMBA Scholarship.


 
International aanvragers


International aanvragers die financiële hulp nodig hebben kunnen zich aanmelden voor externe beurzen toegekend door ofwel de Taiwanese overheid of Taiwan Internationale Samenwerking en Ontwikkeling Fonds.


 
Taiwan Scholarship

ICDF Scholarship - geleverd door International Fund Samenwerking en Ontwikkeling van Taiwan, die vol studiebeurzen verleent aan aanvragers versterking van de betrekkingen tussen Taiwan en geallieerde, bevriende naties.

MOE Taiwan Scholarship - MOE Taiwan Scholarship - verzorgd door de Taiwanese ministerie van Onderwijs, die studenten NTD40,000 per semester voor de betaling van de academische vergoedingen, met inbegrip van krediet vergoeding (ca. US $ 1.334.). Daarnaast ontvangt elke ontvanger een bestaansminimum toekennen van maximaal 20.000 $ (ong. US $ 667) per maand.

MOFA Taiwan Scholarship - verzorgd door de Taiwanese ministerie van Buitenlandse Zaken, die studenten NT $ 30.000 per maand (circa US $ 1.000.).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Established in 1927, National Chengchi University (NCCU) is noted for its humanities and social sciences disciplines and currently housing 9 colleges, including liberal arts, science, social sciences, ... Lees meer

Established in 1927, National Chengchi University (NCCU) is noted for its humanities and social sciences disciplines and currently housing 9 colleges, including liberal arts, science, social sciences, law, commerce, foreign languages & literature, communication, international affairs and education; Lees Minder