International MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

International MBA

&nbsp

Het International MBA is de eerste Engels gegeven business programma aangeboden door nationale Chengchi University's College of Commerce.

Wij zijn de eerste en enige een dergelijk programma in Taiwan tot een volledig geaccrediteerde Master of Business Administration volledig in het Engels aanbieden.

Wij bieden alle natuurlijk instructie in het Engels met een specifieke focus op de Asia-Pacific business dynamiek, en cross-cultureel begrip. De helft van de studenten en docenten zijn lokale Taiwan burgers en de tweede helft uit het buitenland, wat neerkomt op een gevarieerde mix van mensen uit meer dan 20 landen op 5 continenten.

Het programma is gepland voor 2 jaar van instructie (maximaal 5 jaar op programma-eisen te voldoen) en vereist een minimum van 42 credit-uren voor de voltooiing.

&nbsp

&nbsp

De IMBA Advantage

&nbsp

Het International MBA (IMBA) programma is de eerste AACSB-geaccrediteerde Engels onderwezen MBA-programma in Taiwan dat de teelt van elite professionals benadrukt van over de hele wereld in de toekomst zakelijke leiders in een internationale omgeving. Met de aanhoudende groei van opkomende economieën in Azië en de uitbreiding van bedrijven op een wereldwijde schaal, de NCCU IMBA biedt de perfecte locatie voor internationale kandidaten te leren over de Aziatische economieën en voor de Taiwanese kandidaten om vanuit een internationaal onderwijs ten goede, zonder dat daarbij hun deur.

&nbsp

Global View met een Aziatisch perspectief


Het unieke ontwerp van de IMBA curriculum is gericht op studenten met de fundamentele kennis van de handel en de hefboomwerking op deze uit te rusten om studenten te voorzien van een globaal beeld alsmede een Aziatisch perspectief van de laatste in de wereld zakelijke trends. Studenten hebben de mogelijkheid gespecialiseerd in Finance, International Business, Management in Azië of Marketing. Hoewel alle opleidingen vastleggen van een internationale oriëntatie van bedrijven en hoe zij van toepassing in de Aziatische context, bepaalde opleidingen richten zich vooral over de praktijken in de Aziatische regio.

Toplocatie


Het IMBA programma op CNCCU is gunstig gelegen in het district Wenshan van Taipei, de hoofdstad van Taiwan en het hart van ontluikende financiële Azië, commerciële en technologische hub. Afgezien van het feit bekend om haar IT-infrastructuur en productie dapperheid, als een van Azië's Little Dragons, is Taiwan gepland om een ​​katalysator in de toekomstige ontwikkeling en vooruitgang in Azië. De schoonheid van onze IMBA programma is dat we rechtstreeks in het midden van deze bloeiende vooruitgang.

Diverse studenten en World Class Faculteit


Het IMBA-programma zorgt voor een optimale internationale en multiculturele leeromgeving door het behoud van een optimale balans in het aantal Taiwanese burgers en internationale studenten toegelaten tot de opleiding. De internationale studenten vormen een gevarieerde mix van professionals uit meer dan 20 landen in 5 continenten. Dit wordt aangevuld door de begeleiding die zij ontvangen van een faculteit basis bestaat uit academici en deskundigen uit het bedrijfsleven in Taiwan en uit de hele wereld.

International Student Exchange kansen


Om verder studenten te helpen bij uitdagingen in de internationale zakelijke omgevingen, bieden wij studenten uitwisselingsprogramma's met toonaangevende universiteiten in Amerika, Europa, Azië en de Stille Oceaan. Door gebruik te maken van onze cross continent academische middelen, hebben we samenwerkingsverbanden met meer dan 40 universiteiten over de hele wereld, zodat de leerlingen om verder hun studie te verrijken door te ervaren verschillende culturele en zakelijke omgevingen.

&nbsp

Sterke banden met het bedrijfsleven


CNCCU heeft sterke banden met het bedrijfsleven en overheid, en heeft verschillende samenwerkingsverbanden onderzoekt met hen. Studenten krijgen volop kansen om te communiceren met de echte wereld zakelijk leiders die zijn uitgenodigd om cursussen op basis van hun professionele disciplines en door de vele seminars die tijdens hun verblijf in het programma te leren.

&nbsp

Theorie en praktijk


Het programma is ontworpen om een ​​zinvolle balans tussen theoretisch en praktisch leren te bieden. Meerderheid van de cursussen van toepassing de case study methode, waarmee de deelnemers te leren door te doen en onderwijzen van anderen. Speciaal ontworpen klassen zoals praktische Business Project, ook studenten de mogelijkheid om betrokken te raken met de echte wereld zakelijk probleem besluitvorming en de praktijk het schrijven van business cases.

Flexibiliteit in studie


Het IMBA programma biedt kandidaten de mogelijkheid om beide full-time of part-time studie te nemen. Deze flexibele ontwerp maakt het mogelijk kandidaten te beslissen over hun werklast en schema om hun drukke carrières tegemoet te komen. De meeste lessen worden gegeven in de avonden en weekenden. Wij bieden ook een scala aan cursussen voor full-time studenten om zich bezig te houden met. Afronding van het IMBA programma vereist 42 credit-uren en de duur van het programma is tussen de 2 jaar (minimaal) en 5 jaar (maximum) met twee jaar ter beschikking van studies uit te stellen. Het programma biedt ook de flexibiliteit van zowel het doen van een algemene MBA of een gespecialiseerde MBA in een van de vier concentraties.

Genereuze Beurzen en Collegegeld Ontheffingen


Het IMBA programma ontvangt gulle sponsoring van bekende bedrijven in Taiwan. Veel van onze sponsors later studiebeurzen aangeboden aan in aanmerking komende studenten van zowel binnenlandse als internationale kandidaten. Bovendien, de Taiwanese ministerie van Buitenlandse Zaken biedt de Taiwanese Beurzen voor de internationale studenten toe te passen, terwijl de Internationale Samenwerking en Ontwikkelingsfonds van Taiwan biedt vele full-beurzen aan gekwalificeerde kandidaten uit landen onderhouden van diplomatieke banden met Taiwan.

&nbsp


Toelatingsvoorwaarden

&nbsp

In aanmerking komende aanvragers zijn verplicht om de volgende kwalificaties bezitten:

 • Afronding van of het equivalent van een diploma van vier jaar bachelor van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit.
 • Minimaal drie jaar full-time functie-baccalaureaat werkervaring (effectief op 2011 ingevoerd aanvragers).
 • Bevredigende vorige academische prestaties.

&nbsp

De aanvragers zijn verplicht om de volgende documenten in te dienen aanvraag:

 • Ingevulde aanvraagformulieren
 • Essays
 • Drie aanbevelingsbrieven
 • Officiële transcripties van elke hogeschool / universiteit bijgewoond
 • Een kopie van het diploma
 • Fotokopie van TOEFL / IELTS scores of andere bewijzen van het Engels taalvaardigheid
 • GMAT scores zijn op dit moment niet verplicht, maar de voorkeur
 • Aanvraagkosten
 • Financiële steun pakket (indien van toepassing)
 • Bewijs van financiële solvabiliteit (voor internationale kandidaten alleen)
 • Bewijs van de nationaliteit (voor internationale kandidaten alleen)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Commerce at National Chengchi University (CNCCU) is highly regarded nationally and internationally as the best business school in Taiwan. Our reputation is based on the cabliber of our ... Lees meer

The College of Commerce at National Chengchi University (CNCCU) is highly regarded nationally and internationally as the best business school in Taiwan. Our reputation is based on the cabliber of our academics and students. Lees Minder