International MBA

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Internationale MBA

Aangemerkt als nr. 1 MBA-programma voor internationale zaken aan een openbare universiteit, wordt de internationale MBA-masteropleiding Darla Moore (IMBA) algemeen erkend als een pionier in internationale bedrijfsopleiding en als een van de top MBA-programma's ter wereld. Als een toonaangevend programma waaruit bedrijven over de hele wereld hun toptalent werpen, heeft de IMBA meer dan 40 jaar geschiedenis van het produceren van wereldwijde zakelijke leiders.

De IMBA verenigt kandidaten die in hun vakgebieden, industrieën, academische disciplines, gemeenschappen en landen als het beste worden beschouwd en eisen dat ze de grenzen van hun kennis, percepties en grenzen duwen. De Moore School is waar de beste beter wordt. Betere leiders, betere strategen, betere mondiale burgers-onze MBA-kandidaten zijn aangedreven, vastberaden en gedisciplineerd. Onze afgestudeerden maken niet alleen een impact - ze veranderen de wereld letterlijk.

Word de beste

Naarmate de wereldwijde economie meer interafhankelijk is geworden, zoeken bedrijven wereldwijd strategische leiders die in staat zijn om het beste van elk land en regio over de hele wereld naadloos in één unieke visie te benutten. Het IMBA-programma van Moore School nodigt u uit om die soort zakenleider te zijn - een meertalige, resultaatgerichte professional die informatie uit een wereldwijd perspectief begrijpt, die bedrijfspraktijken uit het goede omzetten in het groot en het allerbeste naar het beter. Afgestudeerden komen uit met de vaardigheden en knowhow om vooraanstaande rol te spelen bij het vormen van de toekomst van hun bedrijven. Zij leiden teams in vergevorderde dochterondernemingen en beheren activiteiten op regionaal en globaal niveau. Zij zijn zo bedreven om netwerken van grensoverschrijdende productie te behandelen, aangezien zij met landspecifieke marketingcampagnes zijn.

De International MBA van de Moore School is een streng en onderscheidend programma dat de intense academici van een vooraanstaande MBA combineert met de overname van een extra taal via een onderdompeling van 4 tot 12 maanden in het buitenland. Daarnaast completeren onze kandidaten een overland projectadvies van 6 maanden in het buitenland, waarbij de mogelijkheid wordt getoond om de theorie om te zetten in succesvolle implementatie en hun flexibiliteit in buitenlandse landen te tonen. Als gevolg van deze unieke programma-eigenschappen zijn IMBA-afgestudeerden beter bereid om alle uitdagingen van een complexe en evoluerende wereldwijde bedrijfsomgeving te ontmoeten.

De toelatingsaanvraag vraagt ​​om algemene persoonlijke en contactgegevens, academische en werkgelegenheidsinformatie, alsmede informatie die betrekking heeft op de deelname van een aanvrager aan bepaalde organisaties (dwz Amerikaanse strijdkrachten). Hoewel niet alle informatie vereist is, raden we u aan om zoveel mogelijk informatie te verstrekken aangezien sommige van de gegevens relevant zijn voor bepaalde community opportunities (dwz Peace Corps Fellows).

Professionele werkervaring

De werkervaring van een kandidaat wordt grondig geëvalueerd, aangezien het vaak een geldige voorspeller is van niet alleen een academisch succes van een kandidaat in het programma, maar ook van zijn of haar succes vanuit een carriereperspectief. Daarom is het verplicht dat kandidaten ten minste twee of meer jaar voltijdse, post-bachelor, professionele werkervaring hebben op het moment dat ze het programma starten. De aanvrager dient een CV in te vullen in het kader van de online applicatie.

Essays

De applicatie vraagt ​​ook om een ​​doelverklaring (maximaal 500 woorden) die moet uitleggen waarom u de IMBA-graad wilt verdienen. Daarnaast zijn er korte essay vragen om te beantwoorden. U kunt ook een persoonlijk essay toevoegen als u extra informatie wilt delen voor de toelatingscommissie om te beoordelen.

Ondersteunende documenten

Voorgraadse prestaties (transcripties)

Een vooropleidingsgraad van een geaccrediteerde instelling dient te worden beschouwd als toelating tot het IMBA-programma. Een diploma in het bedrijfsleven is niet verplicht. Aanvragers van elke major worden aangemoedigd om toe te passen als we de diversiteit in onze cohorten waarderen.

Transcripties van alle aanwezige instellingen moeten bij de Darla Moore School of Business ingediend worden als onderdeel van het toelatingsproces. Deze documenten moeten worden verzonden naar de Moore School's Graduate Division in een verzegelde envelop van de betreffende instelling. De Moore School heeft toegang tot transcripties van USC-afgestudeerden; Geen verdere actie is nodig als de universiteit van South Carolina de laatste school was die u bijwoond.

Het gemiddelde GPA-niveau voor een afgestudeerde van een Amerikaanse instelling is van 3,0 tot 4,0.

Graduate Toelatingstest (GMAT of GRE)

Aanvragers dienen een geldig (vijf jaar of minder) toelatings test te geven. De aanvrager kan een van de volgende opties aanbieden:

  • Graduate Management Admissions Test (GMAT) : De GMAT bestaat uit mondelinge, kwantitatieve, geschreven en analytische afdelingen. Het verwachte GMAT-gemiddelde voor het IMBA-programma is 660-700 (maximale score is 800).
  • GRE Algemene Test (GRE) : De GRE bestaat uit mondelinge, kwantitatieve en analytische afdelingen. Het verwachte GRE-gemiddelde voor het IMBA-programma bedraagt ​​315 tot 325 (maximaal score is 340) voor tests die na 1 augustus 2011 zijn getroffen en tussen 1350 en 1400 (maximale score is 1600) voor tests die vóór 1 augustus 2011 zijn genomen.

Aanbevelingsbrieven (2 verplicht)

Aanbevolen brieven voor de toelatingsrapport zijn vereist. Het is aanvaardbaar om professionele of academische brieven van aanbeveling te hebben; wij raden echter aan om kandidaten zo recent mogelijk recente referentiebrieven in te dienen.

Wij raden aan aan adviseurs om hun brieven in te dienen via het online applicatiesysteem. De aanvrager kan een elektronische aanvraag sturen aan de aangewezen adviseur. De recommender is dan in staat om de recensie in het online systeem te voltooien of een opgeslagen document te uploaden.

Engels Vaardigheidstest (TOEFL of IELTS)

Internationale aanvragers die geen diploma hebben van een Amerikaanse instelling, dienen ook een geldig (twee jaar of minder) testcijfer in te dienen die hun bevel van de Engelse taal laat zien. De aanvrager kan een van de volgende testopties aanbieden:

  • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) : De TOEFL bestaat uit luisteren, lezen, spreken en schrijven secties. De minimum score is 95 in het iBT (internet-based test) formaat.
  • Internationaal Engels Talen Testsysteem (IELTS) : De IELTS bestaat uit luisteren, lezen, spreken en schrijven secties. De minimum score is 7,0 in het academische formaat.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Lees meer

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Lees Minder
Columbia , Columbia + 1 Meer Minder