Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Epas Accredited

ESIC Business and Marketing School (ESIC) en Shanghai International Studies University (SISU) hebben hun krachten gebundeld om een ​​unieke baanbrekende internationale MBA voor zakenvrouwen / mannen te creëren die is ontworpen om hun management- en leiderschapsvaardigheden te verbeteren en hen de expertise bieden om complexe uitdagingen in een steeds meer geglobaliseerde omgeving.

Deze sterke samenwerking tussen twee toonaangevende Chinese en Europese instellingen is een baken voor wereldwijd gerichte professionals om het inzicht, de expertise, de netwerken en de mindset te verwerven om succesvolle leidinggevenden en managers te worden in de zakelijke omgeving van morgen.

pijlers


Een plek voor het Westen en het Oosten om elkaar te ontmoeten/>

Grondige kennis van oosterse en westerse bedrijfspraktijken om zakelijke kansen te grijpen in een steeds complexer wordende mondiale omgeving.

Een programma dat is ontworpen voor grenzeloos management en wereldwijde elites

Grote nadruk op intercultureel en grensoverschrijdend management in een multinationale groep om de bedrijfsvisie van deelnemers te verscherpen.

Uit de eerste hand wereldwijde internationale zakelijke ervaring

Deelnemers worden vertrouwd met de realiteit en de complexiteit van zakendoen in het westen en het oosten.

De IMBA in één oogopslag


Lesperiode:/>

55% in Madrid en 45% in Shanghai.

Laatste project:

Het afstudeerproject biedt deelnemers de mogelijkheid om de kennis en de ervaringen die ze tijdens het programma hebben opgedaan, zowel in Europa als China, toe te passen op een reëel probleem. Ondersteund door de faculteit van ESIC en SISU, zullen de deelnemers aan het einde van het programma individueel een echt businessplan ontwerpen, ontwikkelen en presenteren.

De indiening vindt plaats in september en de presentatie half april van het volgende jaar. Kandidaten kunnen na afloop van de lesperiode eind juni terugkeren naar hun thuisland, het project per post indienen en het via internet presenteren.

Graden toegekend bij voltooiing:

Internationale MBA van de ESIC Business and Marketing School en MBA van de Shanghai International Studies University.

Student profiel:

Ondernemers die hun kennis van internationale bedrijfspraktijken willen verbreden, hun carrière willen heroriënteren of hun managementkennis willen actualiseren met een wereldwijde focus. Daarnaast moeten deelnemers gepassioneerd zijn over de kansen die globalisering biedt en de veranderingen in de zakelijke omgeving die dit creëert.

Leer methodes:

Leerlinggericht leren geleid door docenten, mentors en mentoren om zowel vakspecifieke kennis als overdraagbare vaardigheden te begrijpen, te oefenen, te reflecteren en toe te passen. Het doel is om een ​​virtueuze cyclus van actie-feedback-analyse-actie voor deelnemers te creëren. Alle levering is in het Engels. Tijdens de periode in Shanghai zullen deelnemers deelnemen aan het MBA-programma bij SISU.

Chinese taalcursus:

Het programma bevat een Chinese taalcursus tijdens het verblijf in Shanghai.

Verdere dubbele graadopties:

Na het voltooien van het lesblok in Shanghai, kunnen deelnemers hun studie gedurende 6 maanden voortzetten aan de Florida International University (extra kosten van toepassing) en een Master of International Business ontvangen.

Een sterke samenwerking tussen toonaangevende business schools


ESIC Business and Marketing School/>

ESIC Business and Marketing School is de leidende business school die gespecialiseerd is in marketing in Spanje en een belangrijke business school in Europa. Het biedt leeroplossingen vanuit een internationaal, geïntegreerd, uitgebreid en wereldwijd perspectief. ESIC Business and Marketing School heeft een sterke aanwezigheid in China ontwikkeld met als doel het curriculum van haar programma's te versterken en ook de carrièremogelijkheden van haar afgestudeerden te vergroten.

Shanghai International Studies University - SISU MBA

SISU is gepositioneerd bij de "Top 200 universiteiten in BRIC-landen" door QS in de "QS University Ranking 2014", en is ook een van de 100 belangrijkste universiteiten van China voor de 21e eeuw. In deze context is SISU MBA gericht op het cultiveren van een nieuwe generatie van wereldwijde elites op basis van de oosterse filosofie. Van deze professionals wordt verwacht dat zij onderscheidende en duurzame competenties hebben, een wereldwijde mindset en het vermogen om bedrijfskennis te integreren met praktijkervaring, terwijl ze voldoen aan bedrijfsethiek en professionaliteit.


Twee bestemmingen in grote financiële centra/>


Spanje en Madrid/>

Spanje is de thuisbasis van zeven van de FT Global 500-bedrijven en zes van de Euro Stoxx 50 Daarnaast biedt het land de mogelijkheid om zakelijke banden met China en Latijns-Amerika te ontwikkelen en te versterken dankzij de nauwe relatie met deze regio's. Madrid is een kosmopolitische stad met een groot cultureel en historisch belang. Het is ook een van Europa's grootste steden en een belangrijk zakelijk en financieel centrum.

China en Shanghai

China is, samen met andere opkomende economieën, de belangrijkste strategische doelstelling van de meeste multinationale ondernemingen, omdat algemeen wordt aangenomen dat zij de aanjagers zullen zijn van groei in het volgende decennium. In Shanghai, de grootste stad van China, krijgen deelnemers uit de eerste hand kennis van de uitdagingen en kansen die in Azië te vinden zijn, met name in China. Het is een multiculturele stad en een belangrijk financieel centrum en wordt beschouwd als de toegangspoort tot bedrijven in China.


leerplan/>


Wereldwijd netwerk en internationale dimensie/>/>


Een uniek, wereldwijd netwerk/>
ESIC en SISU promoten netwerken als een vorm van actieve feedback tussen het bedrijfsleven en de academische wereld. Dit wordt tastbaar in de organisatie van conferenties, lezingen, vergaderingen, culturele bezoeken, enz. Ter ondersteuning van de ontwikkeling van relaties om de professionele carrière van deelnemers te verbeteren. In deze context biedt het programma toegang tot het gecombineerde alumni-netwerk van ESIC en SISU, een buitengewoon internationaal web van studenten, professionals en gerenommeerde academici over de hele wereld.
Een internationale dimensie voor professionele carrières
Deelnemers zullen profiteren van de professionele loopbaandiensten van beide instellingen. ESIC en SISU bieden loopbaandiensten en middelen aan deelnemers en helpen hen hun carrièreambities te verwezenlijken; dit biedt een gouden kans om toegang te krijgen tot de internationale arbeidsmarkt.


Toelatingsprocedure/>


Applicatiepakketten vroeg in het academiejaar, idealiter 6 tot 9 maanden voor de start van het programma. Het toelatingsproces is rigoureus en alleen volledige aanvragen worden beoordeeld. Het toelatingsproces met 4 fasen wordt hieronder uitgelegd:
1. TOEPASSING
Het volledige aanvraagpakket moet naar ESIC worden verzonden om het toelatingsproces te starten.
Samen met dit formulier moeten aanvragers indienen:
 • Kopie van het paspoort,
 • Twee foto's op pasfotoformaat,
 • CV,
 • Een graadafschrift met de eindcijfers en uitsplitsing van individuele vakken en cijfers (in het Engels of Spaans). Kopieën moeten worden geauthenticeerd / notarieel,
 • GMAT-scores (alleen voor de IMBA). Kandidaten die niet in het bezit zijn van GMAT-scores worden uitgenodigd om een ​​door ESIC ontwikkeld deskundigheids- en kennisexamen te doen. Chinese staatsburgers in plaats van GMAT-scores moeten de resultaten van het nationale toelatingsexamen voor MBA-programma's opgesteld door de Chinese overheid verstrekken. Voor meer informatie en minimumvereisten van het nationale toelatingsexamen voor MBA-programma's in China, neem contact op met admission@shisu.edu.cn.
 • Bewijs van beheersing van de Engelse taal, voornamelijk IELTS- of TOEFL IBT-resultaten (respectievelijk minimaal 6,5 en 95). Kandidaten die niet in het bezit zijn van een van deze bewijzen kunnen een taaltest bij ESIC doen (dit dient u te regelen met het Admissions Office), en
 • Twee referentiebrieven. Van deze brieven wordt verwacht dat zij expliciet verwijzen naar het potentieel van de kandidaat om een ​​professionele loopbaan in het bedrijfsleven te ontwikkelen en om masterstudies te volgen.
De belangrijkste criteria zijn eerdere professionele en academische prestaties, geschiktheid voor het programma en scheidsrechteruitspraken.
2. TOELATINGSBORD
De toelatingscommissie beoordeelt elk aanvraagpakket en doet aanbevelingen op basis van de academische vereisten en de algemene geschiktheid van de kandidaat voor het programma (zie de programmabrochure voor meer informatie).
3. ESSAYS EN INTERVIEW
Kandidaten die worden aanbevolen door de toelatingscommissie worden uitgenodigd voor een interview. Interviews met internationale kandidaten kunnen in hun eigen land worden geregeld.
Aanvragers moeten vóór het interview de volgende twee essays van 500 woorden indienen:
Persoonlijke verklaring: een kritische analyse van de potentiële bijdrage van het programma aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de aanvrager;
Professionele verklaring: het toelatingsbureau geeft de richtlijnen op het moment van de uitnodiging voor het interview.
Het interview duurt 30 minuten en wordt geregeld met de directeur van het programma.
De structuur van het interview volgt:
 • In de eerste 10 minuten van het interview maakt de aanvrager een presentatie van de twee essays.
 • De resterende 20 minuten zullen een bespreking zijn van de geschiktheid van de kandidaat om deel te nemen aan het programma.
4. AANBIEDING AANBIEDING
Succesvolle kandidaten ontvangen een brief die toelating biedt. Het volledige proces kan tot 30 dagen duren.
ESIC Business


Funding/>

Het invullen van dit type programma is een belangrijke investering.

Bij ESIC verstrekken we financiering voor studenten en kandidaten die voldoen aan de vereisten van alle subsidieprogramma's. Verder kennen we subsidies van de Tripartite Foundation toe aan het personeel van het bedrijf.
Speciale subsidieprogramma's
 • Grant Program voor Zuid-Amerikaanse studenten van de Carolina Foundation
 • Masteropleidingen in twee graden
 • ESIC-EXPIGA Scholarship "Versterking van sociale leiders.
 • Diversiteitsbeurs
 • Subsidies voor bedrijven

Accreditaties

Training van de professional gevraagd door het bedrijfsleven voor meer dan 50 jaar: dit is en zal blijven, onze missie als opvoeders.

Toonaangevend in bedrijfs- en marketingtraining

Wij zijn een van de leidende business schools in Spanje, met een ervaring van meer dan vijftig jaar training business en marketing professionals. We streven naar het stimuleren, promoten en onderhouden van een directe relatie met de zakelijke omgeving om u praktische academische trainingen te bieden die gericht zijn op de behoeften van de arbeidsmarkt. Wij bieden training met waarden om u succesvol te betrekken als een hooggekwalificeerde professional met een uitstekende kennis van en kennis van de nieuwste trends.
We zijn geaccrediteerd en gecertificeerd door de belangrijkste kwaliteitsagentschappen en zijn lid van de belangrijkste bedrijfs- en brancheorganisaties.
ESIC's internationale MBA ontving de EPAS-accreditatie van de Europese Stichting voor Management Development (EFMD) in februari 2016.
Met dit ESIC IMBA toegetreden tot de elite van EFMD-geaccrediteerde programma's versterken dus haar internationale positionering en het stimuleren van de inzetbaarheid van haar afgestudeerden. EPAS erkent en accrediteert de kwaliteit en het internationale niveau van bedrijfs- en managementprogramma's.
De kwaliteit van onze programma's wordt onderschreven door nationale en internationale accreditaties en certificeringen.

rankings

ESIC's International MBA (IMBA) verschijnt op de 27e plaats van internationale MBA's.

ESIC's MBA's zijn opgenomen in de top 170 MBA-programma's in de wereld, gerangschikt nummer 61 buiten de VS.

De EMBA van ESIC verschijnt in deze ranglijst van de 100 grootste EMBA's ter wereld, die de 29e positie in Europa innemen.

ESIC's afgestudeerden gezocht door internationale werkgevers

(# 1 op het gebied van inzetbaarheid in Europa (QS 2015)

(# 1 in Return on Investment (QS 2015)

(1 van de 7 "Top-Tier Employability" business schools in Europa (QS 2017).

ESIC behoort tot de top 100 MBA's ter wereld, en nog belangrijker tot de top 50 voor marketing, financiën en EMBA

ESIC's MBA's verschijnen 18e in de ranking van de beste 49 programma's voor Latijns-Amerikaanse studenten.

De MBA's van ESIC zijn opgenomen in de top 77 internationale programma's en bezetten de 52e positie in deze ranglijst.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van ESIC Business & Marketing School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
19 maanden
Voltijd
Prijs
30,600 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum