Internationale action learning mba

Business School Netherlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale action learning mba

Business School Netherlands

Het International Action Learning MBA is een part-time, gemengd programma dat de filosofie van de Action Learning omarmt. Voor wie op zoek te blijven na Master onderwijs, het International MBA is de perfecte springplank op de reis naar blijvend succes, leren en doorbraak.

Vanaf het begin, als een internationale MBA-student zul je 100% over onderwerpen die van belang zijn gericht om u en uw organisatie. Door middel van onderzoek en discussie, zal je methoden om problemen op te lossen en te implementeren nieuwe plannen te ontdekken; het aanbrengen van verandering door actie. U zult zes in-house opdrachten te voltooien; Action Learning Projecten (Alpen) gericht op vraagstukken van departementaal niveau. Dan is de voltooiing van het proefschrift, pakt een strategische organisatorische situatie waarbij verschillende onderzoeksmethoden komen ook in te spelen.Replica van de Global Business Environment

Degenen die problemen alleen aan te pakken stand-alone, maar die een sterk team te vormen en een probleem aan te pakken in een samenhangende, synergetische manier, vragen uitdagende vragen en bedenken de sterkste formules voor verandering, ze dus hun doelen te realiseren in een empowerment mode. Om deze reden, je klasgenoten, uit verschillende zakelijke achtergronden, zijn uw winnende team.

Evaluatie is gebaseerd op de gebieden die aan professionals in een leidinggevende positie relevant zijn; zullen wij uw diagnose van het probleem, uw plan van aanpak, uw veldonderzoek, uw evaluatie van de situatie te beoordelen, en hoe je het plan om het probleem op te lossen uit te voeren. Tot slot zullen wij uw persoonlijke reflectie van de situatie te beoordelen; wat je door het proces geleerd en wat als alles wat je de volgende keer zal veranderen.

Onze gespecialiseerde coaches moedigen student interactie en levendige discussie binnen de virtuele klas milieu. Module gerenommeerde instructeurs en onze eigen medewerkers een belangrijke rol spelen tijdens uw bezoek bij ons in het internationale residency conferenties. Hier heeft u de mogelijkheid om te vragen de meest uitdagende vragen, geschil theorieën en uitwisseling inspirerende ervaringen.

Met de extra steun van onze immense database met online tijdschriften, tijdschriften en het management beoordelingen, ongeacht uw onderwerp van belang, is er geen probleem in het vinden van actuele, belangrijke en relevante informatie op de klik van de muis.

Kwalificatiecriteria

Wees een manager of management trainee

- Houd een B Degree of een gelijkwaardige opleiding

- Hebben Internet en e-mailtoegang

- Voor niet-Engels sprekenden een TOEFL of IELTS taaltoets is verplicht. De minimale slaagpercentage voor TOEFL is 550 (papier); 213 (computer) of 79/80 (internet) en IELTS 6.0. Vrijstelling kan worden beschouwd moet je moedertaal is Engels en je hebt je diploma in het Engels voltooid.


- BSN Scholarship

De Business School Nederland (BSN) Scholarship programma is 60 gedeeltelijke beurzen beschikbaar gesteld voor 2016.


Start data:

  • 16 mei 2016
  • 19 september 2016


Accreditaties:

De Amerikaanse accreditatie organisatie, Raad voor Accreditatie voor de Business Schools en programma's (ACBSP) en de Zwitserse accreditatieorganisatie (eduQua) zijn BSN en zijn MBA-programma's geaccrediteerd.

NRTO, NRTO, Nederlandse Raad van Opleiding en Opvoeding, is de parapluhandelvereniging van alle particuliere opleidings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO behartigt de belangen van particuliere aanbieders van opleiding en onderwijs.


Cedeo is opgericht in 1980 en is een initiatief van HR-managers van de grootste bedrijven en verenigingen in Nederland, ondersteund door het Ministerie van Economische Zaken. Directe aanleiding voor de oprichting was het ontbreken van inzicht in de kwaliteit van het aanbod van bedrijfstrainingen. Het aanbod bestaat uit meer dan tienduizenden bedrijfstrainingen, aangeboden door meer dan 8500 organisaties. Gebaseerd op klanttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd onder kopers, Cedeo in de behoefte aan inventaris en onderschrijft de kwaliteit voor de kopers van opleiding en ontwikkeling als voor andere HR-diensten.


WIAL Business School Nederland is het eerste Europese instelling voor affiliates van het World Institute for Action Learning (WIAL) geworden. Met zo'n een uitstekende organisatie van onze activiteiten tracks, deze stappen signaleren onze bedoeling om nog verder uit te blinken als een rigoureuze beoefenaar van deze krachtige methode leren.

Waarom hier studeren:


De meeste MBA het gebruik van traditionele onderwijsmethoden, Business School Nederland heeft, binnen de gestelde grenzen van de NVAO, veranderde deze aanpak drastisch. Theorie niet alleen deel uit van de uitkomst van deze Action Learning MBA-programma's, BSN ook het echte leven zakelijke problemen en uitdagingen in het curriculum.


Zowel de student en de organisatie verantwoordelijkheid dragen voor de uitvoering van het project. De organisatie moet bereid zijn om hun deelname manager te beschermen tegen alles wat de uitkomst van het project kunnen dwarsbomen zijn. Dit bevrijdt de manager van angst voor vergelding zou een fout zijn gemaakt. Trial and error is noodzakelijk voor het succes van een project.

Action Learning is: Samen leren. Kleine sets of groepen van kameraden in tegenspoed om elkaar te leren kennen en binnen de sociale structuur van de groep leren plaatsvindt. Docenten niet meer lezing, maar nemen bij de aanpak van nieuwe problemen, de reorganisatie van het denken te vergemakkelijken en te zoeken naar de juiste vragen. De set is het persoonlijke netwerk van elk lid.


In de Action Learning MBA een leersituatie wordt gecreëerd waarin managers verkennen en samen te onderzoeken, met de nadruk op het stellen van de juiste vragen, met de docenten op basis van hun ervaring om dit proces te vergemakkelijken. Dit management onderwijs filosofie vergt veel inspanning van zowel de student en docent, ver buiten de traditionele bijbrengen en absorberen van kennis.


"Geef een man een vis, voedt hem voor een dag. Onderwijs een mens om te vissen, voedt hem voor een leven "- Lao Tzu (de oorspronkelijke actie Learner).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Nov. 2019
Duration
Duur
24 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
27,500 EUR
gedeeltelijke beurzen beschikbaar
Locations
Nederlanden - Buren, Gelderland
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zuid-Afrika - Kaapstad, West-Kaap
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Kaapstad, West-Kaap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nov. 2019
Nederlanden - Buren, Gelderland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan