Internationale bedrijfsadministratie (imba)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationale Bedrijfsadministratie (IMBA)


Een wereldwijde opleiding voor een wereldwijde economie


De International Master of Business Administration (IMBA) Programma is gestructureerd om een ​​sterke academische basis in internationale zaken te bieden door middel van een vergelijkende aanpak van wereldwijde zaken. De IMBA wordt erkend als de professionele afgestudeerde graad die is gericht op het verbeteren van de effectiviteit en biedt uitgebreide kennis en vaardigheden die betrokken zijn bij het beheer van internationale winst- en non-profitorganisaties.


Het 36-credit-uur curriculum omvat 15 uur afgestudeerde internationale business courses, 12 uur vereiste algemene MBA core courses en 9 uur keuzevakken van de Graduate School of Business aanbiedingen. De twee jaar overzicht van cursussen heeft een logische volgorde die voortvloeit uit de vereiste vakken van bedrijfs- en interculturele communicatie, internationale boekhouding, internationale zaken, internationale financiën, internationale marketing, internationaal handelsrecht en seminar in internationale handel naar vakken in belangrijke nadruk.


Waarom heb je een IMBA-graad nodig?

 • Om u voor te bereiden op carrières in internationale zaken met geavanceerde trainingen op specifieke terreinen op basis van een breed begrip van de internationale bedrijfsomgeving.
 • Culturele begrijpen krijgen met directe ervaring in een vreemd land of regio.
 • Om u te voorzien van de vaardigheden in analytische probleemoplossing, mondelinge, schriftelijke communicatie en interpersoonlijke relaties.
 • Om het salaris te verhogen dat u ontvangt in uw huidige baan en uw toekomstige verdienstpotentieel te vergroten. Graduate education leidt tot hogere startsalarissen, waarbij de meestersgraadhouders over het algemeen een premie van 10 tot 20 procent krijgen voor individuen met een bacheloropleiding.
 • In het kader van uw huidige organisatiestructuur opbouwen van ontwikkelingen.
 • Om u meer verhandelbaar te maken voor toekomstige werkgevers van uw keuze.


Doel


De wereldwijde concurrerende markt verandert voortdurend en de omvang en de snelheid van de veranderingen en hun strategische implicaties voor bedrijven, ongeacht locatie of productiviteit / dienstverlening, is ongekend. De totale impact van deze veranderingen en de concurrerende reacties van individuele bedrijven op individuele landen en regionale economieën zijn even sterk. Om een ​​effectieve wereldwijde manager te zijn, moet men uitgerust zijn met de nodige tools voor de toekomstige uitdagingen. Het IMBA-programma aan de Graduate School of Business biedt een voortreffelijk afgestudeerd internationaal bedrijfsonderwijs dat de studenten voorbereidt op deze uitdagingen. De intensieve, toegepaste aard van dit IMBA-programma biedt opleiding in internationale zaken door middel van praktische technieken, ervaring in het buitenland en andere belangrijke instrumenten die door de studenten gemakkelijk in hun bestaande posities kunnen worden gebruikt.


Doelen

 • Individuen voorbereiden op carrières in internationale bedrijfsadministratie met geavanceerde trainingen op specifieke gebieden die zich richten op de relatie tussen zaken in wereldwijde en binnenlandse omgevingen.
 • Geef praktische vaardigheden en technologische competenties om alternatieve oplossingen te analyseren en te communiceren voor zakelijke problemen met betrekking tot economische, financiële, sociale, juridische, politieke, mondiale en ethische factoren.
 • Moedig de leerlingen aan om christelijk geloof, dienstverlening en leiding te geven in zakelijke besluitvorming en probleemoplossing.


DOELEN


De Internationale Master of Business Administration Programma is ontwikkeld om aan de volgende doelstellingen te voldoen:

 • Bereid individuen voor met inzicht in internationale zakelijke en culturele verschillen door middel van geavanceerde training en directe ervaring in een bepaald land of regio van de wereld.
 • Individuen de gelegenheid geven om cultureel begrip te krijgen met directe ervaring in een bepaald land of regio van de wereld.
 • Ontwikkel praktische vaardigheden om te voldoen aan de uitdagingen van het veranderen van technologie en management innovaties.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Godbold Graduate School of Business De huidige zakelijke wereld verandert snel aan de eisen en mogelijkheden van nieuwe technologie en mondiale problemen te ontmoeten. Kwesties zoals de wereldwijde ec ... Lees meer

Godbold Graduate School of Business De huidige zakelijke wereld verandert snel aan de eisen en mogelijkheden van nieuwe technologie en mondiale problemen te ontmoeten. Kwesties zoals de wereldwijde economie, communicatie, klantenservice, en cross-functioneel beheer commando hoge prioriteit. In reactie hierop heeft Gardner-Webb University drie innovatieve graduate business programma's ontwikkeld om mannen en vrouwen te leren om effectief te concurreren in de morgen zakelijke wereld. Een graduate business diploma van Gardner-Webb University kan u helpen uw potentieel te bereiken voor een grotere arbeidsvreugde, hogere inkomsten, meer verantwoordelijkheid en persoonlijke ontplooiing. Gardner-Webb University is toegewijd aan het leveren van kwaliteit van het onderwijs door middel van de Graduate School of Business opleidingen. De Gardner-Webb University Graduate School of Business biedt drie verschillende graden en één certificaat: Master of Business Administration (MBA), International Master of Business Administration (IMBA) en Master of Accountancy (MACC) alsook de MBA Plus Certificaat. Twee extra programma's en gezamenlijk aangeboden met de School of Divinity (MDiv / MBA) en de School of Nursing (MSN / MBA). De Graduate School of Business Programma's zijn speciaal ontworpen om de behoeften van werkende professionals-mensen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om de veranderende omgeving van het bedrijf concurrerend te blijven huisvesten. De lessen zijn gepland, zodat door het nemen van twee klassen per semester, zul je je diploma te voltooien in slechts twee jaar. Elke klasse voldoet slechts één avond in de week tijdens de herfst en de lente semesters en twee avonden per week tijdens elke vijf weken zomer sessie. Meerdere zakelijke opleidingen worden aangeboden via een groeiend netwerk van campussen en locaties in Noord- en Zuid-Carolina, alsook via onze online opties. De Graduate School of Business vereist een minimum van 36 uur semester van graduate studiepunten voor een MBA of IMBA graad en 30 semester uur voor een Macc graad. Lees Minder