Internationale full-time MBA

The Lisbon MBA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale full-time MBA

The Lisbon MBA

bedrijf

Waarom de Lissabon MBA International?

De Lissabon MBA International is een 1 jaar voltijds intensief programma dat is gebouwd om u de beheerscompetenties te geven die nodig zijn voor de wereldwijde zakelijke wereld van vandaag.

Niets verandert sneller dan zichzelf verandert. Dit betekent dat managers bereid moeten zijn om te reageren op verschillende veranderingen, die zich op verschillende stappen bevinden.

De problemen van vandaag zijn verschillend van degenen die u gisteren werd gevraagd om op te lossen, en zo zijn de oplossingen! Je moet verschillende sets van vaardigheden beheersen en combineren, creatief en aanpasbaar zijn. Kortom, je hebt een holistische bedrijfsopleiding nodig, waar je je cognitieve, executieve en emotionele vaardigheden kan ontwikkelen.

Er zijn verschillende redenen waarom u de Lissabon MBA International moet overwegen:

GEMEENSCHAPPELIJKE GRAAD CATOLICA & NOVA:

De Lissabon MBA is een joint venture tussen de twee top business schools in Portugal - Católica-Lissabon en Nova SBE. Beide scholen werden beschouwd als ex aequo 23e beste Europese Business School door de Financial Times 2016 ranking. Na afstuderen krijgen onze studenten een MBA diploma van beide scholen en hebben ze ook de mogelijkheid om een ​​master in business administration te behalen.

PARTNERSCHAP MET MIT SLOAN:

Neem lessen en ontwikkel nieuwe netwerken bij de MIT Sloan School of Management tijdens een 1-maanden onderdompeling in Boston. U heeft toegang tot MIT's professoren, productieve bibliotheken en leercentra, terwijl u cursussen volgt die specifiek gericht zijn op wereldwijde problemen in het management. Daarnaast bezoeken MIT-faculteitsleden onze campus om speciale cursussen en workshops te onderwijzen. Na het afstuderen hebben studenten toegang tot de MIT Affiliate Status.

ACTIE LEER:

Na je MBA-kerncursussen, vul je een actieperiode van 2 maanden in, die aansluit bij je carrièremogelijkheden in Portugal of in het buitenland. U kunt ook solliciteren om een ​​zomerproject in een bedrijf te doen, deel uitmaken van een adviesgroep in een International Lab, of start uw ondernemingsopdracht via Startup Lisboa.

ZACHTE VAARDIGHEDEN & PERSOONLIJKE ONTWIKKELING:

Het doel van de Vrijdag Forum is om u de mogelijkheid te bieden om uw potentieel en de vaardigheden te benutten om uw toekomstige leiderschaprollen op een flexibele en aanpasbare manier te kunnen leiden. De workshops van Friday Forum zullen u in staat stellen zich zelfbewust te maken van uw identiteit, overtuigingen en gewoontes, te realiseren hoe ze u passen wanneer u uitdagende contexten en situaties moet aanpakken en u gereedschap, concepten of gewoon 'uit de Box "ervaringen die je eigen keuzes voeden over wie je bent en wie je wilt worden als leider. Nu, en in de toekomst, zal u de eigenaar zijn van uw eigen levens- en veranderingsprocessen.

GLOBALE MBA RANKINGEN 2017 FINANCIËLE TIJDEN:

De Lissabon MBA werd beschouwd als het 20e beste MBA-programma in Europa - door de Financial Times Top 100 Global MBA 2017 Ranking. Het is ook de 1e in de "International Course Experience" rang in Europa.

VERBAND MET DE CORPORATE WORLD:

Een van de hoofddoelstellingen van ons Career Management Center is het uitbreiden van het aanbod van carrièremogelijkheden die openstaan ​​voor u. Om dit te bereiken ontwikkelen we voortdurend contacten met de bedrijfswereld. Corporate Insight Sessions, Ontbijten met CEO's, Mock interviews, Business Case Competition, Consulting Projects en Stages zijn enkele van de initiatieven die je als student kan ervaren. Aan het eind van de MBA heb je een netwerk van contacten ontwikkeld die essentieel zijn voor een levenslang carrièrebeheer.

STUDIE EN LEVEN IN LISBON:

De romantische en bruisende Portugese hoofdstad zal uw thuisbasis zijn gedurende enkele maanden van het programma ... Met heerlijk eten, fantastisch weer en gastvrijheid, is het een lekker ontspannende vakantie in het klaswerk. Welkom in Lissabon!

BOUTIQUE MBA CONCEPT:

De MBA-lessen in Lissabon zijn klein om het leren te maximaliseren en een zeer intiem klaslokaal te creëren waar studenten leren kennen van de beste faculteit, maar ook sterkere relaties en netwerken bouwen tussen hun collega's, MBA-medewerkers en zakelijke gasten die uitgenodigd worden voor lessen en lessen. evenementen. Maak deel uit van dit zeer unieke concept. Plaatsen zijn beperkt, dus start je applicatie vandaag!

bedrijf

De MBA-programma

1ste en 2de voorwaarden: kerncursussen (van mei tot mei)

Van januari tot en met mei concentreert u zich op de kernvaardigheden en kennis van de internationale bedrijfsadministratie door middel van cursussen in marketing, organisaties, economie, strategie, boekhouding en financiën.

U zal ook deze periode gebruiken om uw reis van zelfontdekking en ontwikkeling te beginnen tijdens vrijdagfora.

Om de basis te bouwen naar het realiseren van uw carriere doelen, zult u meerdere workshops bijwonen en werken met ons Career Management Center.

We geloven ook dat om internationaal een wereldwijd leider te worden en internationaal te concurreren is, naast het vloeiend in het Engels, het erg belangrijk zijn om competenties te hebben in andere talen en daarom hebben we dat aan het einde van het programma nodig Onze studenten hebben in ieder geval een basiskennis van een andere taal dan Engels. Voor internationale studenten bieden wij Portugese lessen, die een fantastische manier zijn om deze taal te leren die de eerste meest gesproken taal in het zuidelijke halfrond is en een van de meest gesproken talen ter wereld.

Portugese klassen

Naast uw kerncursussen, tijdens de 1e kwartaal, kunt u in de Portugese cultuur echt onderdompelen en Portugese lessen bijwonen (Intermediate of Beginner level), als onderdeel van de collegegeld. Deze lessen vinden drie keer per week plaats in de middag en zijn optioneel.

Inductieweek

In de eerste week zullen er verplichte activiteiten plaatsvinden in het kader van het Career Management programma, dat tijdens de middag plaatsvindt.

3RD TERM: MIT IMMERSION (JUNI)

Meer dan vier weken in de maand juni tackleert u globale problemen in management en technologische innovatie aan de Sloan School of Management. Terwijl op de MIT campus, heb je de kans om de steden Cambridge en Boston te verkennen en het leven te ervaren bij MIT. U zult ook de kans hebben om met volledig andere onderwijsmethoden te communiceren, evenals innovatieve bedrijven binnen het gebied te ontmoeten.

ACTIE LEER: ZOMER INTERNSHIP, INTERNATIONALE LABS OF ENTREPRENEURSHIP HUB (JULI TOT AUGUSTUS)

In juli en augustus integreert u wat we het actie-leerpad noemen: u zal in contact komen met en oefenen wat u met echte projecten en bedrijven hebt geleerd om uw professionele ambities optimaal te kunnen bedienen.

Zomerstage:

Real-world ervaring en extra netwerkmogelijkheden binnen een bedrijf of organisatie op uw gebied van belang krijgen. Ons Career Management Center zal met u individueel werken om de juiste stage voor u te identificeren en uw carrièremål te vervullen.

International Lab:

Als u in plaats daarvan een internationale integratie op Braziliaanse, Chinese of Mexicaanse markten zoekt, dan wordt u geïntegreerd in ons laboratorium Portugal-Brazilië, Portugal-China of Portugal-Mexico. Deze 2 maanden ervaring brengt studenten van de Lissabon MBA, Fudan University in Shanghai, Insper in São Paulo of EGADE in Mexico samen, die aan een project voor een echt bedrijf zullen werken.

Ondernemerschap Hub:

Als u Entrepreneur ambities hebt en uw eigen bedrijf wil starten, biedt het Entrepreneurschap u de kans om ondernemende ideeën te verkennen en praktische ondernemersvaardigheden te ontwikkelen, terwijl u gebruik maakt van de talrijke leerkansen, netwerkgebeurtenissen met bedrijven uit het vakgebied en gespecialiseerde coaching met collega's ondernemers.

4e en 5de voorwaarden: doei je kennis en focus op je doelstellingen (zie tot dec)

Als u terugkeert naar Lissabon eind augustus, krijg je de gelegenheid om zich te concentreren op een specifiek managementgebied of om je vaardigheden te diversifiëren door je keuzevakken te kiezen. Daarnaast heeft u een integrale cursus die u toelaat om te kiezen tussen het werken aan een live consultancy project of het ontwikkelen van uw eigen business plan. Deze keuzes brengen u dichterbij en dichterbij naar uw carriere doelen, werken en verbeteren van een zeer specifieke reeks vaardigheden en talenten. Het Career Management Center zal met u samenwerken om de perfecte strategie te ontwikkelen en u de laatste training te geven om uw carrièreplannen te bereiken.

Uw leiderschap en persoonlijke ontwikkeling zullen doorgaan met de Friday Forum Series.

De 5e Termijn brengt u ook de Business Case Competition, waar u in teams werkt voor het oplossen van een real-life probleem voor een organisatie met de kans op speciale prijzen. Vorige zakengevallen kwamen uit EFACEC, Grupo Pestana, UNICRE, Saphety, EDP, PT, Novabase, ES Contact, Sportzone.

 • ACADEMISCHE CURRICULUM. Het programma presenteert een innovatief curriculum, stimulerende nauwkeurige analyse, het gebruik van emotionele intelligentie vaardigheden, maatschappelijk verantwoord gedrag en hands-on leren. Een curriculum dat een brug is tussen de academie en de bedrijfswereld, tussen theorie en praktijk.
 • VRIJDAG FORUM. Wij zijn van mening dat uw MBA-ervaring een reis van zelfontdekking moet zijn, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Ons vrijdagforum stelt u in staat om uw talenten en vaardigheden op de meest creatieve en onconventionele manieren te verkennen.
 • MIT IMMERSION. Via ons partnerschap met MIT Sloan biedt de Lissabon MBA International de kans om de cultuur en zakelijke praktijken van het snel-noordoosten van de Verenigde Staten te ontdekken.
 • LOOPBESTUUR. Het hoofddoel van het Career Management Center is om studenten te helpen hun loopbaandoelstellingen te begrijpen, te identificeren en te bereiken. We werken samen om het aanbod van carrièremogelijkheden open te stellen voor studenten en we ontwikkelen workshops en activiteiten die ervoor zorgen dat studenten alle benodigde instrumenten voor levenslang carrièrebeheer krijgen.
mba

HET MBA TOELATINGSPROCES

De Lissabon MBA heeft een rollend toelatingsproces. In de praktijk betekent dit dat het hele jaar door aanvragen wordt ontvangen en ons toelatingspanage verricht elke applicatie goed door.

Het toelatingsproces heeft de volgende stappen:

 1. Aanvraagformulier indienen
 2. Toepassingsanalyse
 3. Personal Interview
 4. Toelating

Hoge potentiële kandidaten worden uitgenodigd voor interviews ongeveer 2 weken na indiening van hun aanvragen.

De besluiten van de MBA-toelatingscommissie van Lissabon worden binnen 1 week na het persoonlijke interview medegedeeld.

TUISGELD

De MBA als een belegging

Het kiezen van deelname aan een kwalitatief MBA-programma vereist een aanzienlijke investering van zowel tijd als geld. De management training, leiderschapsontwikkeling, netwerken en internationale kansen die worden aangeboden door The Lisbon MBA International Full Time programma blijken onschatbare activa te zijn zoals u in uw carrière vordert.

De collegegeld voor het Lissabon MBA International Full Time 2018 programma bedraagt ​​€ 36.000. Deze investering omvat cursussen, vereiste zaken en andere educatieve materialen, evenals vluchten en accommodatie in de MIT, Boston. Onze kosten zijn exclusief tekstboeken, verblijfskosten en visa.

Na het afronden van de MBA kunnen onze studenten de master joint degree verkrijgen door een projectwerk uit te werken en te verdedigen onder leiding van een professor. De master thesis heeft een extra kosten van € 4.000.

De MBA van Lissabon werkt nauw samen met diverse Portugese banken om studenten gunstige voorwaarden voor onderwijsleningen aan te bieden. Momenteel wordt de Lissabon MBA Lening aangeboden door CGD.

BEURZEN

Er zijn een aantal beurzen beschikbaar om u te helpen financieren van het Lissabon MBA International Full Time Programma.

Naast de specifieke eisen van bepaalde vakken, zullen we rekening houden met de academische en professionele verdiensten van de aanvragers, de mogelijkheid om bij te dragen aan het programma, en ook de haalbaarheid van hun carriere doelen na de MBA.

BELANGRIJKE FEITEN

PROGRAMMA: De Lissabon MBA International Full Time 2018

Geschikt voor: Professionals die 1 jaar willen stoppen en zich uitsluitend inzetten voor het MBA-programma.

Vereisten:

 • Minimaal 3 jaar beroepservaring (voltijd)
 • Bacheloropleiding in elk gebied
 • GMAT of GRE
 • Engels vaardigheidsbewijs

Duur: 12 maanden

Locatie:

 • Campus Católica-Lissabon en Nova SBE Campus in Lissabon, Portugal
 • MIT Sloan School of Management in Boston, USA
 • Scholen Católica-Lissabon en Nova SBE

Collegegeld: € 36.000

Aanvraagtermijnen

 • 30 september 2017 (1e ronde)
 • 9 november 2017 (2e ronde)

Dienstregeling

 • Van maandag tot donderdag van 9:30 tot 12:45 uur. Soms hebben de studenten ook les in de middag.
 • Vrijdag de hele dag.

Tijdens de keuzevakantie, van september tot december, worden er in de avond (18:30 tot 21:45) en op zaterdagmorgen (9:30 tot 12:45) cursussen aangeboden.

Zorg er echter voor dat de keuzevakken die in het regelmatige schema worden aangeboden, voldoende zijn om de vereiste ECTS te behalen om het programma af te sluiten.

Voorwaarden

 • 1e kwartaal: januari-maart
 • 2e kwartaal: maart-mei
 • 3e kwartaal: juni
 • Actie leren: juli-augustus
 • 4e kwartaal: september-oktober
 • 5de kwartaal: november-december

Keuzevakken: 4e en 5de voorwaarden

Carrière Management: Ondersteuning wordt door het hele jaar door gegeven

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
36,000 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
September 30th, 2017 (1st Round); November 9th, 2017 (2nd Round)
Locations
Portugal - Lissabon, Lissabon
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
September 30th, 2017 (1st Round); November 9th, 2017 (2nd Round)
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Portugal - Lissabon, Lissabon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
September 30th, 2017 (1st Round); November 9th, 2017 (2nd Round)
Einddatum Vraag informatie aan