Internationale MBA DMIN

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Degree overzicht

 • Een tweejarige MBA met een wereldwijde focus waarvoor geen eerdere werkervaring vereist is.
 • Deze postdoctorale managementkwalificatie is geschikt voor beginnende professionals.
 • Kies uit een reeks specialisatieopties, waaronder reclame en merkbeheer, financiën, marketing, supply chain management en toerisme en evenementenbeheer.
 • Krijg geavanceerde managementkennis en -vaardigheden om uit te blinken in internationale zaken.
 • Meer informatie over bedrijfsstrategie, internationale handel en wereldwijde marketing.
 • Versterk uw wereldwijde perspectief en netwerk met mogelijkheden voor internationale uitwisseling of studie overzee.
 • Profiteer van een reeks flexibele leeropties die het beste aansluiten op uw individuele behoeften.
 • Kwalificeer je voor Advanced Standing voor eerdere kwalificaties en voltooi je diploma in slechts 1,5 jaar.
 • Laat je begeleiden door een senior bedrijfsleider via het Executive Partners-programma.
 • Bestudeer een leerplan dat is gebaseerd op onderzoek van wereldklasse in Business and Management (1).
 • De UniSA Business School is wereldwijd gerangschikt in de top één procent (2) en heeft een algehele vijfsterren voor uitmuntendheid in de QS Stars Ratings 2019 gekregen.
 • UniSA staat in de World Top 150 in Business and Economics (3).

(1) 2018 Excellence in Research for Australia (ERA). (2) UniSA Business School is een van de slechts tien instellingen in Australië en is wereldwijd erkend door EQUIS (van meer dan 16.500 wereldwijd). EFMD, oktober 2019. (3) 2019 THE Subject Rankings.

Momentopname

Ben je een professional in de vroege carrière en wil je je carrière voortzetten in een internationale zakelijke context?

Deze graad zal uw kennis van de wereldwijde zakelijke omgeving ontwikkelen en u in staat stellen om uw carrièremogelijkheden en werkgelegenheidsvooruitzichten te maximaliseren. U profiteert van een reeks op ervaring gebaseerde leermogelijkheden, waaronder overzeese studie en zakelijke mentoring door een senior bedrijfsleider via het Executive Partners-programma.

Je studies richten zich op internationale bedrijfsstrategie, internationale handel, wereldwijde marketing en het managen van verschillende culturen - de kennis die je nodig hebt om je carrière als zakelijk professional in een internationale context te versnellen.

Wat je zult leren

Deze graad bestaat uit 16 cursussen en verschillende keuzevakken. Je begint met zeven kerncursussen die horen bij alle specialisaties van de International MBA. Hierdoor ontwikkel je geavanceerde vaardigheden en expertise op het gebied van internationaal management, waaronder:

 • de wereldwijde zakelijke omgeving
 • leiderschap en prestaties van mensen
 • economische principes voor het bedrijfsleven
 • problemen in de internationale handel

Je gaat je specialisatie in en bestudeert gebieden zoals de wereldwijde supply chain, cross-cultural management en wereldwijde marketing. Je zult ook je studie voltooien met een sluitstukcursus in strategie en ethiek.

Waarom International Master of Business Administration

Deze tweejarige MBA biedt professionals geavanceerde kennis en managementvaardigheden voor internationale bedrijven. Het vereist geen eerdere werkervaring.

Je leert over bedrijfsstrategie, internationale handel, wereldwijde marketing over de grenzen heen en het beheer over culturen heen. Cursussen worden ontworpen in overleg met professionals uit de industrie, dus u leert door middel van praktijkgevallen en ontwikkelt de kennis en expertise die u nodig hebt om de wereldwijde zakelijke uitdagingen van vandaag aan te gaan.

UniSA is een van de slechts tien business schools in Australië met EQUIS-accreditatie. EQUIS is 's werelds toonaangevende internationale accreditatie voor business schools, toegekend door de afdeling voor kwaliteitsborging van de European Foundation for Management Development (EFMD). UniSA heeft vijf sterren gekregen voor internationalisering *. U krijgt real-world inzichten door onze wereldwijde bedrijfsfocus, managementkennis en netwerken. Je zult worden uitgerust met de kennis, vaardigheden en ervaring om te slagen in je toekomstige carrière - waar ter wereld je ook kiest om te werken.Een verrijkende studentenervaring

Onze flexibele levering en buitenschoolse mogelijkheden zijn ontworpen om te passen bij uw levensstijl, gewenste manier van leren en loopbaaninteresses. U kunt profiteren van intensieve cursussen voor de zomer- en winterschool, mentoring en netwerkmogelijkheden met de industrie, en ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden. Kunt u ook een versneld leren Pathways en zoeken programma steun van onze Business Student Hub.

* 2019 QS Stars Ratings

Je carriere

Met een International Master of Business Administration bent u uitgerust om wereldwijd een internationale zakelijke carrière na te streven. Je zou kunnen denken aan buitenlandse zaken, internationale handel, een multinationale organisatie of advies. Een internationale MBA is een perfect vehikel voor loopbaanontwikkeling, zoals een overstap naar projectmanagement, algemeen management of gespecialiseerd wereldwijd bedrijfsbeheer.

Real World Connections

Plaatsingen en stages overbruggen de kloof tussen studie en werk. Onze connecties met de industrie creëren kansen voor jou om te groeien. Deze ervaringen vergroten het vertrouwen in de bedrijfswereld en geven u een concurrentievoordeel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Lees Minder
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Meer Minder