TOP UP INTERNATIONALE MBA

De internationale MBA van Buckinghamshire New University is een masterdiploma voor studenten met een undergraduate-diploma en een postuniversitair diploma en wil beheersing op het gebied van bedrijfskunde verwerven op de wereldmarkt. Studenten ontwikkelen hoog-orde vaardigheden in analyse en kritische evaluatie; het vermogen om informatie te analyseren en complexe problemen op te lossen; denk rigoureus en onafhankelijk na, en pas deze vaardigheden toe in de gekozen professionele sfeer van een onderneming.

Inhoud van de cursus / beschrijving

Niveau 7 Diploma in strategisch management en leiderschap (8 eenheden) (120 Credits)

 • Ontwikkeling als een strategische manager
 • Leiden van een strategisch managementproject
 • Financiën voor managers
 • Strategische marketing
 • Strategische richting
 • Strategische planning
 • Beheer Teamprestaties om Strategie te ondersteunen
 • Informatiemanagement en strategische besluitvorming

Internationale MBA uitgereikt door Buckinghamshire nieuwe University, UK (3 Units) (60 Credits)

 • CW1 - Onderzoeksvoorstel
 • CW2 - Onderzoeksmethoden
 • CW3 - IMBA-project

UITVOERENDE MBA IN 10 MAANDEN

Executive MBA:

Executive MBA is een programma van 10 maanden aangeboden door Cromwell UK. Ben je op zoek naar een prachtige carrière met uitstekende kansen in de toekomst? Zo ja, dan biedt het Executive MBA-programma van Cromwell UK waardevolle lessen in management. De bevoegdheid voor Executive MBA is minimum 5 jaar werkervaring. Het is een geweldige kans om zakelijke en leiderschapsvaardigheden te verwerven en jezelf voor te bereiden op een prachtige toekomst. In tegenstelling tot een fulltime MBA, waar je jongere en onervaren studenten vindt, is een Executive MBA-programma speciaal ontworpen voor professionals met minimaal 5 jaar werkervaring. Dus, als u geïnteresseerd bent om uw managementinzicht te ontwikkelen en uw kennis van zaken te verdiepen, neem dan contact met ons op omdat we hebben samengewerkt met toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Onze training:

Op dit moment bieden we het Executive MBA-programma aan op de locaties Ajman, Dubai, Sharjah en Abu Dhabi in de VAE. We willen dat onze toekomstige generaties hun vaardigheden onder de knie krijgen en het hoofd bieden aan de competitieve wereld, terwijl ze elke uitdaging succesvol aanpakken. Een van de belangrijkste voordelen van ons programma is dat u vaardigheden leert waarmee uw werkgever naar u kan kijken en u zeker weet dat u de aandacht van iedereen krijgt. Je zult zeker erkend worden als een veel betere leider met superieure vaardigheden in vergelijking met anderen. Onze training is zo ontworpen dat je vaardigheden onder de knie hebt die je helpen te onderscheiden van anderen.

Voordelen van Executive MBA:

Met de Executive MBA-graad onder uw riem kunt u uw positie verbeteren van een teamleider, iemand die betrokken kan zijn bij strategisch denken, initiatieven neemt in uw bedrijf en een belangrijke medewerker van het bedrijf wordt. We kunnen u verzekeren dat deze graad de weg zal banen voor een enorme verschuiving in uw rol in de bedrijfswereld.

Conclusie:

Een rijpere manier om uw waarde voor het bedrijf te evalueren, is dus het voltooien van het Executive MBA-programma en het belonen van uw bedrijf met uw verbeterde kennis en perspectief. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Opleiding te volgen in:
 • Engels
Laatst bijgewerkt op Oktober 9, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
10 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019