Internationale Master of Business Administration imba

FUNDESEM Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale Master of Business Administration imba

FUNDESEM Business School

Wij waarderen uw interesse in studeren aan FBS. Elke dag worden we verbeteren onze programma's om onze studenten met de beste up-to-date business development programma's. International MBA (IMBA) is de Engels gesproken, een jaar duur, officieel erkend, double degree FBS programma dat is ontworpen om je vaardigheden te ontwikkelen om internationale zakelijke initiatieven te leiden, terwijl reageren op een zeer concurrerend ondernemingsklimaat. Het concept van het International MBA leidt, ten eerste, om een ​​geïntegreerde bestuurlijke en globale visie van het bedrijf dat is essentieel voor elke professional die willen verbeteren en vooruit zijn / haar management carrière. Ten tweede zal deze globale perspectief van het bedrijf worden aangevuld met een specialisatie in de student bepaald gebied van belang.

Dit programma stelt managers om hun rol met meer garanties op succes aannemen en verbetert de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

International MBA programma is onderverdeeld in 4 algemene delen tijdens de zijn onderverdeeld in verschillende thematische clusters. Het programma structuur is als volgt: 1. Senior management cursus (SMC) De SMC is onderverdeeld in 3 modules: A. Senior Management Area B. operationele gebieden van de Vennootschap C. Abilities en Management Skills Development 2. BUSINESS PLAN 3. een STAGE 3. b EXCHANGE PROGRAM IMBA biedt u: 1. 1 jaar intensieve en praktische business training 2. De vrijheid van het kiezen van je specialisatie 3. Gratis cursus Spaans 4. Persoonlijke ontwikkeling training 5. Breed scala van stage 6. Uitwisselingsprogramma's optie 7. MBA officiële diploma + Master's eigen FBS graad Het International MBA toelatingseisen zijn als volgt: • De houder van een universitair diploma (of laatste jaar graad student), of ten minste drie jaar werkervaring in een relevante functie hebben • Twee brieven van aanbeveling • Een interview via Skype met de decaan van Fundesem Business School, of, bij gebreke daarvan, met het hoofd van Academische Coördinatie

Eenmaal toegelaten, moet International MBA-studenten twee meer tests nemen om hun niveau van het onderwerp en de talenkennis te beoordelen.

De prijs van het International MBA is € 14,075. Om uw opname te starten: 1. Toegang http://www.fundesem.es/en/admissionprocess.asp 2. Aan de rechterkant van de pagina die u hebt om uw nieuwe FBS account aanmaken en in de "Toelating Request" te vullen. Eenmaal voltooid, moet u de borg ontvangst van de aanvraag * betaling hechten aan het bedieningspaneel in de Request Menu "Document uploaden", in het hoofdstuk "Payment Brochure".

  1. Zodra het klaar is onze managers zal u door de rest van het toelatingsproces.
    • De Aanvraagrechten bestaat uit het equivalent van € 100 (€ 100) in de nationale munteenheid en het zal de kosten van de Profile XT Test dekken (http://www.profilesinternational.com/products/profilext-employee-assessment.php ) en het interview. De twee evaluaties zijn nodig om de geschiktheid van uw profiel vast te stellen voor het programma dat u wilt studeren. U kunt rechtstreeks toegang tot de Aanvraagrechten betaling volgt deze link: http://www.fundesem.es/tpvv/payment.asp Het programma is te wijten aan de volgende juni 2015 starten. De uiterste datum voor het verzenden van de documenten is een maand voordat het programma begint. Onze contact informatie, met name het e-mailadres admissions@fundesem.es, staat tot uw beschikking voor alle vragen die u zou kunnen hebben. Wij zullen ervoor zorgen om twijfel je zou komen met beantwoorden en begeleiden u door het hele toelatingsproces. Met vriendelijke groet, het gaat snel, maar het is voor altijd: Een MBA in ons leven: www.youtube.com/watch?v=6WmnohtHcmM.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Alicante, Valencia
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Alicante, Valencia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan