Internationale Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

ZIBS is een wereldwijde en op innovatie gerichte business school die profiteert van en de groeiende rol van China in de nieuwe wereldeconomie ondersteunt en ondersteunt. ZIBS ontwikkelt senior managers en toekomstige bedrijfsleiders met een interdisciplinair perspectief en bouwt interculturele bedrijfsvaardigheden op om te gedijen in de steeds veranderende wereldeconomie.

Ons internationale MBA-programma is gewijd aan vooruitstrevende leiders die originele bedrijfsconcepten kunnen bedenken en implementeren. Geleerden en studenten met verschillende achtergronden profiteren van de samenwerkende leeromgeving, onderzoek van wereldklasse en academische theorie die is geïntegreerd in de bedrijfspraktijk.

Bedrijfsondersteuning

Zhejiang University International Business School is verheugd om samen te werken met Ant Financial, een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf met hoofdkantoor in Hangzhou, provincie Zhejiang.

Als een strategische supporter van het iMBA-programma bij ZIBS, biedt Ant Financial toegang tot expertise en bedrijfsleiders die de relevantie van het programma voor de behoeften van het bedrijfsleven en unieke inzichten over technologische ontwikkelingen die de manier waarop we zaken doen veranderen. wereldwijd. Door deze samenwerking hebben studenten die zijn ingeschreven in het fulltime iMBA-formaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een professioneel project als een formeel onderdeel van het programma, waardoor hun professionele ervaringen worden verdiept.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Programmastructuur

Bij ZIBS cultiveren we senior managers en toekomstige leiders met een wereldwijde visie, sociale verantwoordelijkheid en innovatief ondernemerschap. Het programma zorgt ervoor dat studenten solide basistheorieën, effectief leiderschap, interdisciplinaire visie en cross-culturele zakelijke vaardigheden beheersen die hen voorbereiden op de uitdagingen van een steeds complexere zakelijke omgeving.

Het iMBA-programma wordt aangeboden in twee verschillende formaten:

Formaat Taal Looptijd In-company ervaringen Plaats Tijd
Parttime (voor Chinese en internationale studenten) Voornamelijk in het Engels, aangevuld met tweetalige instructie 2,5 jaar Individuele professionele projecten Haining International Campus met uitbreiding naar Shanghai en Hangzhou Tweemaal per maand in het weekend (vrijdag-zondag)
Fulltime (alleen voor internationale studenten) Engels 2 jaar Een in-company ervaring na afronding van het programma. Haining International Campus met uitbreiding naar Shanghai en Hangzhou Elke week intensieve modules

Afgestudeerden van het iMBA-programma behalen het diploma van Master of Business Administration van de Zhejiang University.

Programma overzicht

Een select aantal cursussen die door ZIBS zijn gekozen en doorgelicht, kan online worden gevolgd. Het formele curriculum wordt aangevuld met gastcolleges en webinars, wat meer inzicht geeft in de huidige zakelijke trends en best practices. Voor zowel parttime als fulltime formaten bestaat het curriculum uit drie hoofdcursuselementen: vereiste cursussen, kernvakken en keuzevakken.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Programma Hoogtepunten

Grensoverschrijdend onderwijs

Het programma werkt samen met topuniversiteiten buiten China en biedt wereldwijde klassikale kansen en stelt studenten in staat om korte cursussen of lezingen in het buitenland te volgen om hun vermogen te ontwikkelen om zakelijke problemen en uitdagingen vanuit een internationaal perspectief te analyseren.

Internationale faculteit

Door samenwerking met peer-universiteiten over de hele wereld, brengt ZIBS vooraanstaande wereldwijde professoren, wetenschappers en experts uit de industrie naar de klas om een echt internationale faculteit op te richten die theorie en praktijk combineert.

Zakelijke verbindingen

Om ervoor te zorgen dat de iMBA-cursussen relevant zijn voor de uitdagingen in de steeds complexere zakelijke omgeving van vandaag, biedt bedrijfsondersteuning mogelijkheden voor praktische uitwisseling met professionals en experts in hun vakgebied. De samenwerking met Ant Financial biedt ZIBS en haar studenten een diepgaande toegang tot de huidige praktijken. Daarnaast worden gastsprekers uit de branche vaak op de campus uitgenodigd voor discussies en uitwisseling.

Internationale studentenomgeving

Het iMBA-programma biedt studenten een unieke omgeving om van elkaar te leren. Door zowel in-class als after-class activiteiten krijgen studenten de kans om hun interculturele communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, hun eigen internationale contacten te leggen en potentiële samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. De International Campus biedt een ideale setting voor een wereldwijde verbinding.

In-company ervaring

Het programma bevordert actief praktische samenwerking met vooraanstaande nationale en internationale bedrijven. Het moedigt studenten aan om hun professionele kansen uit te breiden en hun MBA-lessen toe te passen op echte, praktische situaties.

Taalcursussen (voor niet-moedertaalsprekers)

Het parttime iMBA-formaat biedt Engelse trainingsmogelijkheden om zijn studenten te helpen de inhoud van het programma beter onder de knie te krijgen, hun ideeën uit te drukken en meningen in het Engels uit te wisselen, en volledig gebruik te maken van de voordelen van internationale tweetalige cursussen. Het fulltime iMBA-formaat biedt Chinese trainingsmogelijkheden om studenten te helpen optimaal te profiteren van hun Chinese ervaring en kansen.

134962_pic1.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134962_pic1.jpg" />

Toelatingsinformatie: buitenlandse aanvragers

Kwalificatie van toepassing

 • Houd een bachelordiploma of gelijkwaardig met relevante werkervaring
 • Minimaal 2 jaar werkervaring
 • Geen vereiste voor de Chinese taal

Aanvraagprocedure en documenten vereist

 • Online aanmelden
 • Stuur de volgende ondersteunende documenten per post (* documenten ingediend voor MBA-aanvraag worden niet geretourneerd)
  • Ondertekend aanvraagformulier met foto (witte achtergrond, 35 x 45 mm)
  • Kopie van geldig paspoort (fotopagina)
  • Origineel of notarieel exemplaar van de hoogste graad
  • Officiële transcripties voor elk diploma
  • Officieel TOEFL- of IELTS-scorerapport (indien van toepassing) (afdelingscode voor GRE: 4741 / afdelingscode voor TOEFL C603)
  • GMAT-scorerapport (indien beschikbaar)
  • Werkervaring & functieomschrijving
  • Persoonlijke verklaring (minimaal 1.500 woorden) in het Engels of Chinees
  • Een volledig curriculum vitae en twee referentiebrieven met de handtekening en contactgegevens van de scheidsrechter (één academicus en één professional)
  • Ontvangst van de aanvraagkosten (RMB 800)
 • Interviews: ZIBS iMBA Admission Office zal kandidaten op de shortlist zetten en bepalen wie er geïnterviewd zal worden. Interviews worden face-to-face of via videoconferentie gehouden.
 • Neem contact op met ZIBS-medewerkers voordat u zich online aanmeldde en wij zullen u helpen bij eventuele hulp.
 • De zachte kopieën voor alle aanvraagdocumenten moeten naar zibs-imba@intl.zju.edu.cn worden gestuurd
 • De papieren exemplaren moeten op het volgende adres worden geplaatst:
  • iMBA-programmateam, Rm. 405, Art and Science Building, Zhejiang University International Business School .
  • 718 East Haizhou Road, Haining, provincie Zhejiang, China 314400,
  • +86571 87572607/2601/2711

ZIBS Eerstejaars studentenbeurs (20000-40000 RMB)

De ZIBS First Year Student Scholarship is opgericht om individuen te belonen met een uitstekend leiderschapspotentieel. Het staat open voor alle eerstejaars internationale studenten.

De studiebeurs wordt maandelijks aan de studenten uitbetaald als levensonderhoud, beginnend een maand na de registratieperiode van de student. De beurs wordt uitbetaald over een periode van één schooljaar (10 maanden). Studenten zijn echter verplicht om het collegegeld volledig te betalen bij inschrijving.

Richtlijnen voor toepassingen

 1. Vul het ZIBS-aanvraagformulier voor eerstejaarsbeurzen in.
 2. Stuur een zachte kopie van uw aanvraagpakket, inclusief aanvraagdocumenten en ZIBS-aanvraagformulier voor eerstejaarsbeurs, naar zibs-imba@intl.zju.edu.cn.
 3. Mail een papieren versie van uw applicatiepakket zoals hierboven naar het onderstaande adres: iMBA Program Team, Rm. 405, Arts and Science Building, Zhejiang University International Business School , 718 East Haizhou Road, Haining, provincie Zhejiang, China 314400 +86571 87572607/2601/2711

Evaluatiecriteria

Het beursaanbod wordt bepaald op basis van de aanvrager: academische achtergrond (70%) + interviewprestaties (30%)

De uitslag wordt eind juni bekend gemaakt en vastgelegd in de toelatingsbrief.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the ... Lees meer

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the East. With a legacy of academic excellence, innovation, and entrepreneurship from China, ZIBS embraces and embodies the future. The business school prepares responsible and aspiring leaders, and the ecosystem it serves, to face the challenges of an increasingly complex global business environment. By connecting people and ideas, ZIBS shapes the future of business in the new global economic era. Lees Minder