Read the Official Description

Globalisering heeft geleid tot grote uitdagingen voor bedrijven en overheidsinstellingen over de hele wereld. Managers moeten omgaan met diversiteit, integratie van technologieën, internationale marketing en sales compaigns, onder andere, in een snel veranderende mondiale milieu en economie. Het doel van de MBA in International Business is om een ​​diep begrip van mondiale vraagstukken geconfronteerd met verschillende soorten organisaties, en maken de deelnemers een sterke beheersing van de core business vaardigheden te krijgen. Voor dit doeleinde, internationale bedrijfsleven bij Ajou GSIS biedt aspirant-studenten met een brede analytische perspectief en een theoretische en praktische achtergrond in het internationale bedrijfsleven en de markt door middel van verplichte en keuzevakken, die inspelen op de internationale uitdagingen van organisaties van vandaag. Studenten die willen carrière internationaal georiënteerd in zowel de private als de publieke sectoren die te maken hebben met het internationale bedrijfsleven en het beheer na te streven worden aangemoedigd om de International Business MBA aan Ajou GSIS bestuderen.

Verplichte vakken

Statistiek (Pre-vereiste)

Het belangrijkste doel van deze cursus is om studenten uit te rusten met de mogelijkheid om statistische resultaten correct te interpreteren. Speciale nadruk wordt gelegd op hoe te onderscheiden geluid analyses uit die dat niet zijn. Dit is essentieel in de wereld van vandaag, waar kwantitatieve analyse intensief wordt gebruikt (of misbruikt) in het openbaar beleid en beheer debatten. De cursus bestaat uit twee delen. In het eerste deel zullen de studenten elementaire statistieken leren. Concreet zullen de studenten worden blootgesteld aan de concepten van statistische gevolgtrekking, waarschijnlijkheid, kansverdeling, bemonstering verdeling, schatten, en hypothese testen. In het tweede deel zullen de studenten leren van de basis econometrie. Met de knie eenvoudige regressie, zullen de studenten ook leren de basisprincipes van meervoudige regressieanalyse.

Economische Analyse en Public Policy Economie bestaat uit Micro-economie (Economische Analyse I) en Macro-economie (Economische Analyse II). In deze cursus krijgt u de basisbegrippen en principes van de micro-economische analyse te leren. Deze cursus behandelt de werking en de gevolgen van de individuele elementen, zoals consumenten, producenten en individuele product- en factormarkten. Deze cursus vormt de basis voor het begrijpen van de werking van de moderne kapitalistische markteconomie, de implicaties welzijn en de rol van de overheid. Vooral monopolie regelgeving en inkomensverdeling beleid worden besproken.

Priniciples van Accounting

In deze cursus krijgt u de basisconcepten van de boekhouding, die van essentieel belang zou zijn om corporate finance, investeringen, marketing, productie, organisatie gedrag, en corporate strategie en andere financiële transacties op het bedrijf en te begrijpen als zijn verwante leren geïnteresseerde partijen.

Marketing Management

Onderzoek van de marketing-systeem, haar betrekkingen met de sociaal-economische systeem, en de invloeden van elk van de andere. Studie van de evolutie en de huidige structuur van de marketing instellingen en processen. Afweging van attributen van de klant en gedragskenmerken, en hoe een marketing manager reageert op deze in het ontwerp van marketing strategieën, met behulp van onderzoek, productontwikkeling, prijszetting, distributie structuur en promotie.

Financieel Management

Deze cursus leert de fundamenten van Financieel Management. Het omvat de fundamenten van corporate finance (de waardering van de activa, de meting van de kasstromen, tijdswaarde van geld, het concept van de risico's en de meetmethode, risico-rendement trade-off, de basis van de kosten van kapitaal), investeringen, en kapitaalmarkt.

Organizational Behavior

Deze cursus benadrukt een empirische benadering van de studie van individuele en collectieve gedrag binnen de context van de organisatie en worden beïnvloed door een breed scala aan nieuwe organisatorische werkelijkheden. Het biedt huidige en nieuwe theoretische en praktische kennis voor het begrijpen van onderwerpen, zoals individuele verschillen (persoonlijkheid), OB onderzoeksmethoden, motivatie, tevredenheid met het werk, stress, leiderschap, bestuurlijke besluitvorming, en groepsprocessen. Het belangrijkste doel van deze cursus is om elementaire gedrag in organisaties concepten en onderzoek, modellen te begrijpen, en het verplaatsen van individueel gedrag van de groep en de organisatie als geheel.

internationale bedrijfsleven

Deze cursus richt zich op de bestuurlijke problemen die zich in internationale operaties als gevolg van complexe en diverse contextuele verschillen in culturen, overheidsinstellingen, de concurrentie, risico's en kosten van de operaties in verschillende nationale omgevingen. Studenten zijn voorzien van tools voor het analyseren van de wereldwijde organisatie, coördinatie en controle van de multinationale onderneming; zakelijke interacties met overheden; de toegang tot buitenlandse markten en activiteiten; en wereldwijde concurrentiestrategieën. Belangrijker nog, ik wil dat je deze cursus gebruiken om te leren te denken, te ondervragen en te beredeneren internationale zakelijke problemen.

Operations Management

Bedrijfsproces transformeert input in output, zowel fysieke goederen of diensten, aan de behoeften van de klant te voldoen. Deze transformatie brengt een stroom van materialen en informatie via een netwerk van diverse activiteiten, waaronder opslag buffers. Deze cursus behandelt instrumenten en methoden om de business processen, die zowel voor de lange termijn strategische planning en korte termijn adaptieve controle onder beheer. Concreet zullen we (1) basisconcepten van bedrijfsprocessen en management strategie, (2) de belangrijkste proces maatregelen en hun relaties, (3) het effect van onzekerheid in stromen op het proces prestaties, en (4) synchronisatie van materiaalstromen te bespreken en informatie.

Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
4 semesters
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum