JD / MBA-programma

Cox School of Business, Southern Methodist University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

JD / MBA-programma

Cox School of Business, Southern Methodist University

De MBA / Juris Doctor (JD) gezamenlijke opleiding is opgericht zodat een individu zijn of haar onderwijservaring in zaken en wetgeving kan integreren. Omdat beheerspersoneel en bedrijfsadvocaten individueel overwegingen en doelen hebben, kunnen tegelijkertijd juridische en zakelijke opleidingen een begrijpen van commerciële zaken uit twee verschillende standpunten bereiken.

Dit programma is opgericht zodat een individu zijn of haar opleiding in wet en zaken kan integreren. Omdat beheerspersoneel en bedrijfsadvocaten individueel overwegingen en doelen hebben, kunnen tegelijkertijd juridische en zakelijke opleidingen een begrijpen van commerciële zaken uit twee verschillende standpunten bereiken.

Onder de structuur van het dubbele programma zal de Dedman School of Law 12 uur academisch krediet toekennen aan de JD-graad (87 uur) voor de bevredigende voltooiing van de academische vereisten van het MBA-programma. Op dezelfde manier zal Cox twaalf uur academisch krediet toekennen aan de MBA-graad (60 uur) voor de bevredigende afronding van de academische vereisten van het JD-programma. Een JD / MBA kandidaat voltooit 75 wetenschoolse uren en 48 business schooluren voor in totaal 123 afgestudeerde credituren. Wanneer er een verschil optreedt tussen de collegegeld van de School of Law en die van de Cox School, is het collegegeld van de School of Law van toepassing op cursussen die uit zijn curriculum zijn genomen.

Om tot het gezamenlijke programma toegelaten te worden, moeten de aanvragers bij beide programma's solliciteren. Toelatingsaanvragen moeten gericht zijn op zowel de rechtsschool als de business school met de verklaring dat ze voor het JD / MBA programma zijn. Neem contact op met de MBA Admissions of Law School Admissions Office voor meer informatie.

Het JD / MBA programma is zodanig ontworpen dat de gecombineerde graden in vier jaar worden ontvangen. Het programma moet voltijds worden nagestreefd. Studenten die in het joint-degree programma zijn ingeschreven, moeten alle prestatie-, afstudeer- en niet-kredietdraende eisen van de JD- en MBA-programma's afronden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
36,950 USD
Locations
Verenigde Staten - Dallas, Texas
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Verenigde Staten - Dallas, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan