Kelley / manchester Global MBA

Kelley School of Business Indiana University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Kelley / manchester Global MBA

Kelley School of Business Indiana University

Business is Global. Uw MBA Could Be, Too.

wereldwijde markt van vandaag vraagt ​​om internationale business savvy en een multicultureel perspectief. De Kelley-Manchester Global MBA combineert een van 's werelds beste online MBA-programma's met meeslepende, face-to-face onderwijs aan een keuze uit acht locaties wereldwijd. Het resultaat is een flexibele MBA dat werkelijk een wereldwijde ervaring.

De Kelley-Manchester Global MBA wordt gezamenlijk geleverd door de Kelley School of Business aan de Universiteit van Indiana en de Alliantie Manchester Business School-top gerangschikt instellingen in de VS en het Verenigd Koninkrijk U zult twee MBA's verdienen met twee top scholen en krijgen de mondiaal perspectief die nodig zijn om een ​​multinationale business leader-zonder onderbreking van uw carrière.

Verdien Two Degrees, Van Two Elite Schools, in slechts twee jaar.

Verruim uw expertise met een opleiding die de Britse en Amerikaanse stijl business en management onderwijs combineert. In het Kelley-Manchester Global MBA-programma, zijn de helft van de cursussen online uitgebracht met de Kelley School of Business, een wereldleider in online leren. rigoureuze curriculum Kelley's wordt geleverd in een flexibele, interactieve indeling ontworpen voor drukke professionals. Je leert van dezelfde gerespecteerde faculteit die lesgeven in woon-programma's bekroonde, toegankelijke leraren Kelley's met formidabel real-world ervaring.

De andere helft van de vakken in het Kelley-Manchester Global MBA-programma worden geleverd in persoon door de Alliance Manchester Business School, een van de UK's oudste en meest gerespecteerde business schools. Deze cursussen omvatten doorgaans intensieve driedaagse workshops door senior geleverd faculteit-at de Manchester campus als op een van de Alliance MBS globale centra.

mba

With The Kelley-Manchester Global MBA, de Globe Is Your Classroom.

Naast het online leren en face-to-face bezoeken aan de Kelley School in Bloomington, Indiana, en Alliance MBS in Manchester, Engeland, hebben de studenten de mogelijkheid om workshops in Dubai, Hongkong, São Paulo, Shanghai, Singapore en Washington bij te wonen , DC Door het verstrekken van hands-on ervaring in een verscheidenheid van locaties en culturen, het Kelley-Manchester Global MBA zal je voor te bereiden tot een multinationale bedrijf te leiden en neem je carrière wereldwijd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
65,000 USD
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Bloomington, Indiana
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan