Read the Official Description

KUBS Global MBA onderwijst wereldwijde innovatoren die het wereldwijde bedrijfsleven naar het volgende niveau leiden met dynamisch leiderschap, kritische visie, systematische besluitvormingsvermogen, een diep gevoel van sociale verantwoordelijkheid en uitzonderlijke ethische normen.

Global Business Leadership


KUBS Global MBA staat voor wereldwijde leiding in combinatie met solide bedrijfsopleiding. Al onze studenten krijgen een wereldwijde visie en internationale perspectieven en hier zijn enkele van de kenmerken van dit uitzonderlijke twaalf maanden programma.

KUBS MBA ervaring


Omdat het Global MBA-programma relatief klein in omvang is, genieten studenten de persoonlijke aandacht en kunnen ze op een one-on-one basis met beide professoren en medestudenten interageren. Wereldwijde MBA-studenten hebben voordelen om te studeren in Korea's top business school die deelnemen aan een wereldwijd, innovatief en divers programma.

Regionale Specialisatie


Naast het bestuderen van de Aziatische-Stille Oceaan markt, Global MBA-studenten kansen om de andere belangrijke zakelijke markten van de wereld te bestuderen. KUBS MBA-programma's zijn georganiseerd volgens de Associatie tot de AACSB-standaarden voor voorschoolse collegiale scholen (AACSB), en kreeg ook een Europees kwaliteitsverbeteringssysteem (EQUIS) accreditatie van EFMD.

Globaal perspectief


Studenten kunnen solliciteren op een van de uitwisselingsinstellingen van KUBS MBA, die een van de beste scholen van de wereld zijn. Studenten ontwikkelen een netwerk van contacten over de hele wereld waarmee ze hun hele loopbaan kunnen trekken.

Industriële Partners


Grote bedrijven en organisaties in Korea hebben KUBS Global MBA programma gesponsord. Studenten zullen kansen krijgen om te werken voor multinationale bedrijven in Korea.

Menselijk en Kennis Netwerken


KUBS MBA studenten zijn van over de hele wereld in de wereld en hebben totaal verschillende achtergronden in verschillende zakelijke omgevingen. Dit biedt studenten de mogelijkheid om mensen- en kennisnetwerken op te bouwen met hun collega's.

Toelatingsvoorwaarden

· Bachelor's of equivalenten (Master's / Doctor's degree indien van toepassing)


· Officiële Engelse vaardigheidstest


- TOEFL CBT score boven 230 (88 in IBT) of TOEIC score boven 800 enz


- Studenten die afgestudeerd zijn aan hogescholen of universiteiten in Engelstalige landen, zijn vrijgesteld van het indienen van een Engelse vaardigheidstest.


- Uitwisselingsprogramma's voor studentenuitwisseling moeten TOEFL-score opstellenProgram taught in:
Engels

See 5 more programs offered by Korea University Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Aug. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline
Begindatum
Mar. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum