Lees de Officiële Beschrijving

Master in bedrijfskunde - MBA

De Master's Degree in Business Management (MBA) is een diploma met een "uitvoerende" kalender en een bij uitstek praktische training aangepast aan het bedrijfsleven.

Onze uitdaging is om een drievoudig aspect te trainen: managementvaardigheden, analytische vaardigheden en sociaal bewustzijn van de organisaties waarin we werken. Met de MBA willen we dat je een rondleiding krijgt door de verschillende afdelingen van elk bedrijf met als doel een kritische, constructieve en proactieve mentaliteit te ontwikkelen. We willen het analytische niveau, de training voor de implementatie van nieuwe trends verbeteren en de "knowhow" verwerven over hoe we deze kunnen integreren om nieuwe kansen te creëren.

Daarnaast promoot de MBA, via verschillende sessies, workshops en bezoeken, dat studenten hun eigen initiatieven van het creëren van bedrijven en het genereren van zaken overwegen, en de sprong naar een steeds actievere positie aanmoedigen die bijdraagt aan de reactivering van de economie of neem managementverantwoordelijkheden op in verschillende organisaties.

Om deze Master in Business Administration te ontwikkelen, heeft de USJ meer dan 100 samenwerkende bedrijven uit verschillende sectoren en een onderwijzend personeel dat nauw verbonden is met het bedrijf, waardoor de student via persoonlijke ervaringen weet hoe het dagdagelijkse in de omgeving moet worden aangepakt arbeid.

Bovendien kan via de Company Grant en via USJ -Companies-overeenkomsten de financiering van de master tot 100% van de inschrijving worden toegestaan.

Daarnaast zullen studenten de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan de MBA aan verschillende Europese universiteiten om hun opleiding op internationaal niveau te voltooien.

Waarom doe je het aan de Universidad San Jorge ?

 • Omdat onze studies officieel zijn.
 • Omdat de relatie met het onderwijzend personeel dichtbij en dynamisch zal zijn.
 • Omdat je een geëngageerde professional in jouw omgeving zult worden.
 • Omdat je echte projecten gaat ontwikkelen.
 • Omdat je professionals en experts op het gebied zult ontmoeten.
 • Omdat je een ervaringsgerichte benadering hebt in echte professionele omgevingen.

modules

module

type

credits

Organisatie Management

verplicht

9

Financiën en controle

verplicht

9

Commercieel management, marketing en communicatie

verplicht

7

Operations Management

verplicht

6

People Management and Development

verplicht

6

Innovatie en projecten

verplicht

3

Bedrijf en globalisering

verplicht

6

Externe praktijken

Optativa

8

Inleiding tot onderzoek in sociale wetenschappen

Optativa

8

Final Master Project

verplicht

6

Totaal:

68

competenties

Competenties van de Master in Business Administration - MBA

 • Train professionals op het gebied van management en bedrijfsbeheer op hun verschillende gebieden, gebaseerd op de effectieve overdracht van kennis, methodologieën en managementtechnieken, en incorporatie van de trends en ontwikkelingslijnen van de huidige informatiemaatschappij trainen om te werken in verschillende rollen en omgevingen.
 • In de studenten een strategische mentaliteit ontwikkelen die kan worden aangepast aan de veranderende omgeving waarin organisaties zich momenteel ontwikkelen.
 • Ontwikkel in elke student de vaardigheden, vaardigheden en attitudes van de manager, en specificeer deze op basis van het kennisgebied waarin het is gevormd.
 • Ontwikkel de capaciteit voor de implementatie van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën en nieuwe werkmethodes om het kennisbeheer en het concurrentieniveau van de organisatie te verbeteren.
 • Ontwikkel in de deelnemers de ethische zin van het beroep en een visie op de sociale missie van het bedrijf.

praktijken

Master's in Business Administration - MBA

Om kennis te vergaren op basis van echte praktijk en de vaardigheden te ontwikkelen die zijn verworven door de verantwoorde uitoefening van professionele activiteit, vindt de Universidad San Jorge het van essentieel belang dat zijn studenten de klassentraining aanvullen met de praktijk in het professionele veld, het beoordelen ervan academisch als onderdeel van het leerproces.

Deze doelstelling volgt de fundamentele parameters van het Bologna-proces en de Europese ruimte voor hoger onderwijs en beantwoordt aan de roeping van de USJ om zich aan te passen aan de behoeften van de sociale en zakelijke omgeving.

Het systeem van stages in bedrijven van de Universidad San Jorge betrekt het bedrijf bij de opleiding van toekomstige afgestudeerden, en draagt bij aan de introductie van de competenties die de beroepsuitoefening draagt bij tot de vorming van de universiteitsstudent en een grotere integratie tussen de bedrijfsuniversiteit en de universiteit.

De stagedienst van de Universidad San Jorge beheert vrijwillige praktijken en verplichte praktijken. In het studiejaar 2017-2018 beheerde de dienst meer dan 2.000 stages in bedrijven van studenten van de Universidad San Jorge , die werden bijgewoond door studenten van alle graden en meesters.

Evenzo kan via de Business Grant en via USJ Companies-overeenkomsten de financiering van de master tot 100% van de inschrijving worden toegestaan.

Opleiding te volgen in:
Spaans
Laatst bijgewerkt op May 8, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 3, 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
7,620 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 3, 2019
Einddatum
Juli 3, 2020
Aanmeldingslimiet

okt 3, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juli 3, 2020