M.Sc. Graad in Global Business Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

M.Sc. Graad in Global Business Management

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programma:

MSc in Global Business Management

Looptijd:

Een jaar

Beschikbaarheid:

Deze aanbieding is beschikbaar voor alle potentiële studenten die voldoen aan de toegangscriteria:

  • Minimaal 21 jaar
  • BA-licentiaat in eender welke discipline of BHMS / RGU Graduate Certificate in International Hospitality Business Management
  • Engelse taalvaardigheid op minimaal niveau gelijk aan IELTS 6.0

Overzicht

De MSc in Global Business Management bestaat uit een intensief, onderwezen semester van 6 maanden op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland, en een tweede semester, gedurende welke tijd studenten hun onderzoeksproject / proefschrift zullen uitvoeren. Tijdens dit tweede semester kunnen studenten ervoor kiezen om een ​​stage in Zwitserland of in het buitenland te voltooien en waardevolle ervaring aan hun profiel toe te voegen. De prijs is gevalideerd door de Robert Gordon University, Verenigd Koninkrijk. Studenten zullen dus leren in een Zwitserse omgeving, die haar reputatie van wereldklasse in de horeca behoudt en een eindprijs ontvangt van een van de best gewaardeerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk waarmee BHMS een langdurige relatie heeft.

BHMS is lid van de Bénédict Education Group van scholen, opgericht in 1928, wiens missie het is om volwassenenonderwijs te bieden aan mensen met een verlangen om te slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les. Studenten leren van een toegewijde faculteit, die naast hun academische referenties ook knowhow en ervaring inbrengen op het gebied van gastvrijheid en bedrijven. Dit zorgt ervoor dat wat in de klas wordt geleerd hedendaags is en in praktijksituaties kan worden toegepast in een dagelijkse bedrijfsomgeving.

Doel van het programma

De MSc Global Business Management ontwikkelt de theoretische en operationele kennis van studenten over actuele thema's en ontwikkelingen in de internationale zakenwereld. Dit zal afgestudeerden toelaten om een ​​carrière in een breed scala van industrieën te initiëren of te verbeteren. Via een verscheidenheid aan onderwezen modules en stageplaatsen worden studenten opgeleid om:

▪ gebruik initiatief en neem verantwoordelijkheid

▪ problemen op creatieve en innovatieve manieren oplossen

▪ beslissingen nemen in uitdagende situaties

▪ blijf zelfstandig leren en zich professioneel ontwikkelen

▪ Communiceer effectief, met collega's en een breder publiek, in verschillende media.

Het programma biedt studenten een robuuste academische opleiding en, als ze ervoor kiezen een hospitality stage te ondernemen in Zwitserland, beroepsgerichte kerncompetentie en overdraagbare vaardigheden die van onschatbare waarde zijn in toekomstige carrière. Dit draagt ​​aanzienlijke waarde en prestige bij werkgevers wereldwijd.

Studenten leren foodservicesystemen, een uitgebreid scala aan bedrijfsmanagementtoepassingen, vreemde talen en leiderschapsvaardigheden om enkele academische disciplines te noemen. Gedurende het hele programma worden Zwitserse deugden, zoals discipline, punctualiteit, ethiek en hygiëne, aangemoedigd omdat ze zeer gewaardeerd worden.

Betaalde industrieplaatsing in Zwitserland

Afhankelijk van de eerdere ervaring, taalvaardigheden en professionaliteit van de studenten, kan tijdens fase 2 van het programma een verscheidenheid aan stages plaatsvinden in de belangrijkste functionele gebieden van de horeca. Dit biedt studenten waardevolle ervaring in de dienstensector en overdraagbare vaardigheden, van vitaal belang voor zoveel bedrijfstakken.

Het salaris van de sectoropleiding in Zwitserland, onderhandeld tussen de werkgeversorganisatie en de werknemersunie, is momenteel vastgesteld op minimaal CHF 2'168 per bruto maand. Van dit salaris moeten studenten betalen voor kost en inwoning en belastingen. Het gemiddelde netto-inkomen per maand varieert van CHF 1.200 tot 1.400.

Progressive MSc-MBBA-specialisaties

Studenten die de MSc In International Hospitality Business Management of MSc in Global Business Management volgen, hebben de optie om hun masterstudies nog maar 6 maanden verder te zetten en een tweede Masters-kwalificatie te behalen in een gespecialiseerd en eigentijds bedrijfsgebied:

  • MBA in ondernemerschap
  • MBA in marketing
  • MBA in International Finance

Cursus tijden

Academische cursussen worden gehouden:

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur kunnen er op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur cursussen op zaterdag worden aangeboden.

Beroepscursussen kunnen op verschillende tijdstippen worden gehouden, afhankelijk van het onderwerp:

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 14:00 uur of van 15:30 tot 20:30 uur.

Studenten moeten plannen voor maximaal 20 uur huiswerk en voorbereidend lezen per week.

Cursusinhoud

Seminaries voor specialisten

Alle BHMS MSc-studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een gespecialiseerde seminarcursus. De volgende thema's worden momenteel aangeboden:

▪ De spa- en wellnesssector

▪ Luxe merken en dienstenbeheer

▪ Sport- en evenementenmarketing

Elke gespecialiseerde seminarcursus omvat 15-20 uur gastsprekers, industriële excursies en praktische toepassingen. Certificaten van voltooiing worden afgegeven aan het einde van het academische semester.

Plaats

BHMS, Business en Hotel Management School, Lucerne

intakes

Februari, april, augustus en november. Neem contact op met het BHMS Admissions Office voor de volgende intake-gelegenheid.

Vakantie

Zijn gepland volgens het vakantieplan van BHMS en kunnen worden gedownload van de BHMS-website onder 'Schoolkalenders'.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 13, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Juli 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Locations
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Juli 2019
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2019
Zwitserland - Luzern, Lucerne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan