Lees de Officiële Beschrijving

Programma:

M.Sc. in Global Business Management

Looptijd:

Een jaar

Beschikbaarheid:

Deze aanbieding is beschikbaar voor alle potentiële studenten die voldoen aan de toegangscriteria:

 • BA diploma in elke discipline of BHMS
  PG Diploma, of RGU Graduate Certificate in International Hospitality Business Management
 • Engelse taalvaardigheden op een minimumniveau dat overeenkomt met IELTS 6.0

Overzicht

De M.Sc. in Global Business Management is gericht op studenten met een bachelordiploma, met of zonder beroepservaring. Het biedt inzicht in economisch en menselijk management in de huidige wereldwijde en snel veranderende omgeving. Het biedt hoogwaardig en innovatief onderwijs om studenten vaardigheden en discipline te laten verwerven voor functies als managers in de dienstensector of in een breed spectrum van andere industrieën.

De M.Sc. in Global Business Management bestaat uit een intensief, onderwezen semester van 6 maanden op de BHMS-campus in Luzern, Zwitserland, en een tweede semester gedurende welke tijd studenten hun onderzoeksproject / proefschrift zullen uitvoeren. Tijdens dit tweede semester kunnen studenten kiezen voor een stage in Zwitserland of in het buitenland en waardevolle ervaring toevoegen aan hun profiel. De prijs is gevalideerd door de Robert Gordon University, Verenigd Koninkrijk. Studenten zullen zo leren in een Zwitserse omgeving, die haar reputatie van wereldklasse in de horeca behoudt en een eindprijs ontvangt van een van de best gewaardeerde universiteiten in het Verenigd Koninkrijk waarmee BHMS een langdurige relatie heeft.

BHMS is lid van de Bénédict Education Group van scholen, opgericht in 1928, wiens missie het is om volwassenenonderwijs te bieden aan mensen met een verlangen om te slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les. Studenten leren van een toegewijde faculteit, die naast hun academische referenties ook knowhow en ervaring inbrengen op het gebied van gastvrijheid en bedrijven. Dit zorgt ervoor dat wat in de klas wordt geleerd hedendaags is en in praktijksituaties kan worden toegepast in een dagelijkse bedrijfsomgeving.

Het doel van het programma

De M.Sc. in Global Business Management ontwikkelt de theoretische en operationele kennis van studenten over actuele thema's en ontwikkelingen in de internationale zakenwereld. Dit zal afgestudeerden toelaten om een carrière in een breed scala van industrieën te initiëren of te verbeteren. Via een verscheidenheid aan onderwezen modules en stageplaatsen worden studenten opgeleid om:

 • gebruik initiatief en neem verantwoordelijkheid
 • problemen op creatieve en innovatieve manieren oplossen
 • beslissingen nemen in uitdagende situaties
 • blijven zelfstandig leren en zich professioneel ontwikkelen
 • Communiceer effectief, met collega's en een breder publiek, in verschillende media.

Het programma biedt studenten een robuuste academische opleiding en, als ze ervoor kiezen een hospitality stage te ondernemen in Zwitserland, beroepsgerichte kerncompetentie en overdraagbare vaardigheden die van onschatbare waarde zijn in toekomstige carrière. Dit draagt ​​aanzienlijke waarde en prestige bij werkgevers wereldwijd.

Studenten leren foodservicesystemen, een uitgebreid scala aan bedrijfsmanagementtoepassingen, vreemde talen en leiderschapsvaardigheden om enkele academische disciplines te noemen. Gedurende het hele programma worden Zwitserse deugden, zoals discipline, punctualiteit, ethiek en hygiëne, aangemoedigd omdat ze zeer gewaardeerd worden.

Betaalde industrieplaatsing in Zwitserland

Afhankelijk van de eerdere ervaring, taalvaardigheden en professionaliteit van de studenten, kan tijdens fase 2 van het programma een verscheidenheid aan stages plaatsvinden in de belangrijkste functionele gebieden van de horeca. Dit biedt studenten waardevolle ervaring in de dienstensector en overdraagbare vaardigheden, van vitaal belang voor zoveel bedrijfstakken.

Het salaris van de sectoropleiding in Zwitserland, dat is overeengekomen tussen de werkgeversorganisatie en de werknemersunie, is momenteel vastgesteld op minimaal CHF 2'396 per bruto maand. Van dit salaris moeten studenten betalen voor kost en inwoning en belastingen. Het gemiddelde netto-inkomen per maand varieert van CHF 1.200 tot 1.400.

Cursus tijden

Academische cursussen worden gehouden:

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur kunnen er op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur cursussen op zaterdag worden aangeboden.

Beroepscursussen kunnen op verschillende tijdstippen worden gehouden, afhankelijk van het onderwerp:

Maandag tot vrijdag van 09:00 tot 14:00 uur of van 15:30 tot 20:30 uur.

Studenten moeten plannen voor maximaal 20 uur huiswerk en voorbereidend lezen per week.

Cursusinhoud

Seminaries voor specialisten

Als onderdeel van hun programma, M.Sc. studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een seminar met een speciaal thema dat gedurende 2-3 dagen wordt aangeboden tijdens een pauze-week. Het seminarprogramma bestaat uit sprekers uit de industrie en een industrie-excursie. Studenten ontvangen een certificaat na voltooiing.

 • De spa- en wellnesssector
 • Luxe merken en dienstenbeheer
 • Sport- en evenementenmarketing

Elke gespecialiseerde seminarcursus omvat 15-20 uur gastsprekers, industriële excursies en praktische toepassingen. Certificaten van voltooiing worden afgegeven aan het einde van het academische semester.

Onderzoeksproject / Dissertatie

Studenten zijn verplicht om een capstone onderzoeksproject of proefschrift in hun tweede semester, samen met een optionele stage om hun master eindcredits te voltooien. Op deze manier kunnen studenten een diepgaand, kritisch onderzoek naar een gastvrijheidsthema van hun keuze ontwikkelen en presenteren.

Plaats

Luzern, Zwitserland

intakes

Februari, mei, augustus en november. Neem contact op met het BHMS-toelatingsexamen voor de volgende intake-gelegenheid.

Vakantie

Zijn gepland volgens het vakantieplan van BHMS en kunnen worden gedownload van de BHMS-website onder 'Schoolkalenders'.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van B.H.M.S. Business & Hotel Management School »

Laatst bijgewerkt op March 12, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aanmeldingslimiet
Einddatum