MBA (MBA)

Fundación Universidad de América

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA (MBA)

Fundación Universidad de América

Rechtvaardiging

Structurele veranderingen gegenereerd in organisaties (in termen van productiviteit en het concurrentievermogen) in reactie op een continue en permanente veranderingen die optreden in het kader van een geglobaliseerde economie, vereist professionals op managementniveau in bedrijven met capaciteiten, vaardigheden en diepe kennis het beheer en de financiën die hen in staat stellen om te begeleiden en directe zakelijke waarborgen van de duurzaamheid en de overleving. Om dit te doen vereist dat het management van organisaties zijn samengesteld uit leiders, ethische, professionele en innovatieve potentializing menselijk talent en het optimaliseren van de beschikbare middelen.

DOELSTELLINGEN

 • Vorm andere meesters (MBA) met een hoge mate van maatschappelijke verantwoordelijkheid en bedrijfsethiek, onderzoeksvaardigheden en verdiepen bestuurlijke en financiële gebieden, gerichte reflectie, analyse en toepassing van de algemene managementtheorie onderscheidende aanpak akkoord de behoeften die voortvloeien uit de economische en sociale situatie in het land.
 • Bereid managers en consultants concurrerende ondernemingen in een omgeving van een hoog niveau van efficiëntie en het niveau van onzekerheid over de besluitvorming, in staat om te creëren en te gebruiken instrumenten en bestuurlijke en financiële technieken om oplossingen voor de problemen van de organisatie.
 • Presenteer een internationale visie te ontwikkelen masterstudenten kennis en vaardigheden uit het gebied van het beheer en de financiering voor contextualisering, reflectie, analyse en toepassing in concurrerende scenario's.

Gericht aan

Masteropleiding Administration- MBA is gericht op professionals in verschillende gebieden van kennis, leidinggevenden uit verschillende functionele gebieden van openbare en particuliere bedrijven, met een brede intellectuele en academische vaardigheden en potentieel hebben om concurrerend en innovatieve organisaties te leiden.

beroepsprofiel

MBA, University of America andere meesters vorm (MBA), die in staat is het genereren van nieuwe kennis op het gebied van bedrijfskunde met een verstandelijke, professionele en vrees discipline in een mondiale omgeving van de organisatie, het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van management en te financieren door relevante theorieën en toepassingen, evenals de instrumenten die nodig zijn voor de bediening ervan met het algemene doel van het verstrekken van uitgebreide training om concurrerend mensen.

Beroepsprofiel

De afgestudeerde MBA van de University of America mag uitvoeren in de openbare sector en particuliere gezien het feit dat hun opleiding u zal toelaten om leidinggevende posities te pakken en / of financiële dat een of andere manier betrekking hebben op de analyse, uitvoering en monitoring van het beleid adressering en het bevorderen van het beheer van de activiteiten in verschillende delen van de organisatie. Het zal worden gekenmerkt door een ethisch en verantwoord beheer, dat de institutionele filosofie afgedrukt.

Magister in Administration- MBA van de University of America kan net zo spelen:

 • President, manager, directeur of manager, strategische of functionele, publieke en private entiteiten in de industriële, commerciële en dienstverlenende sectoren.
 • High-profile financieel manager
 • Consultant grote bedrijven om de administratieve en financiële niveau
 • Onderzoeker bij het administratief en financieel gebied

intensiteit

De MBA duurt vier semesters, verdeeld in twee (2) jaar, voor een totaal van 612 (612) lesuren.

opgedaan

MBA, University of America als doel een programma dat voorziet die de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de noodzakelijke vaardigheden te ontwikkelen om de besluitvorming en het oplossen van zakelijke problemen te vergemakkelijken bestudeert, uit onderzoek en door het ontwerpen innovatieve en effectieve strategieën die waarde voor de onderneming en dit concurrentievoordeel om de voortgang van de organisatie in een zakelijke omgeving en steeds meer geglobaliseerde markten die complexiteit te verhogen creëren. Vandaar competenties focus op:

 • Interpreteer persoonlijke, interpersoonlijke en groep management door middel van een sterke communicatieve vaardigheden, waarmee de aanpak en de oriëntatie van de stuurinrichting door middel van de uitvoering van en het begrip van diagnostiek digitale databases, externe factoren en elementen die essentieel zijn in de werk van enterprise management, rekening houdend met de strategische richting van het bedrijf
 • Het ontwikkelen van vaardigheden voor het maken van strategische beslissingen in een geglobaliseerde wereld, die eerder het analyseren van de mogelijke en wenselijke scenario's, via de realisatie en het begrip van diagnoses en de interpretatie daarvan, zodat hij een innovatieve business-strategie kan volgen volgens de strategische richting van de organisatie
 • Het ontwikkelen van vaardigheden om high performance teams die u in staat om waarde toe te voegen aan de organisatie door de oriëntatie van deze in een bepaalde richting, inspirerende actie waarden en anticiperen op scenario's, handelt in overeenstemming met de waarden, de goede praktijken en goed te maken douane in overeenstemming met de ethische codes en protocollen die door de onderneming en rekening houdend met de ethische business principles uitgedrukt in de nationale en internationale normen voor het beheer.
 • Het ontwikkelen van vaardigheden om kennis te integreren zodat ze omgaan met de complexiteit van het formuleren van de beslissingen van de informatie en uitgebreide, analytische en evaluatieve kennis van theorieën en onderzoek op het gebied van innovatie, rekening houdend met de strategische doelstellingen van de organisatie.
 • Genereer concurrentievoordelen door middel van de ontwikkeling van mensen, ervoor te zorgen dat hun prestaties in overeenstemming is met de strategische richting en de cultuur van de organisatie en de vastgestelde indicatoren.
 • Begrijp de fundamentele aspecten van internationale financiën en het belang van een goed beheer van uitwisseling en operationele risico's van schommelingen in de wisselkoersen, rekening houdend met de mogelijkheden voor investeringen in financiële activa in buitenlandse markten, volgens de adressering strategische organisatie
 • Het ontwikkelen van innovatieve financiële plannen, rekening houdend met de methoden, instrumenten, doelstellingen en fundamentele processen voor de uitvoering, de elementen van het wetenschappelijk onderzoek betrokken zijn en het identificeren van risicofactoren, zowel intern als extern, met het oog op prognoses en economische doelstellingen vast te stellen en financiële bedrijf dat kan significante invloed op de resultaten, op basis van de strategische richting van de organisatie.
 • Het ontwikkelen van managementvaardigheden dat de permanente bouw van het kapitaal van de vennootschap zal toelaten, aan te passen aan de voortdurende veranderingen in het financiële klimaat, gebruik en beheer van passende maatregelen te identificeren, te selecteren en te beheren financiële activa die waarde te genereren voor de organisatie gereedschappen, van kennis van de Capital Market en in overeenstemming met de vastgestelde strategische beleidslijnen.
 • Identificeren van technieken en procedures die nodig zijn om de financiële analyse en de kosten uit te voeren, zodat u de huidige situatie van de organisatie te diagnosticeren en de impact van beslissingen die invloed hebben op de eisen van het werkkapitaal, alsmede de invloed van externe factoren op de financiële structuur te beoordelen van het bedrijf, rekening houdend met de strategische richting opgericht in de organisatie

onderzoekslijnen

 1. Onderzoek naar Bestuur en Management: Van deze aanpak theoretische, conceptuele en de toepassing antwoorden worden gegeven met betrekking tot het beheer en sequentiële activiteiten om deze doelstellingen te verwezenlijken, en het beheer opgevat als een activiteit regisseur, als onderdeel van het management.
 2. Onderzoek Line Financial Markets geglobaliseerde: Van deze aanpak theoretische, conceptuele en implementatie activiteiten met betrekking tot de uitwisseling van kapitaal voor investeringen in de productie van goederen en diensten antwoorden worden gegeven, in het kader van de optimalisatie en onzekerheid als gevolg van menselijk handelen onderdelen van de organisatie in de markt economie.

Methodologie

Met een uniforme thematische aanpak van docenten, het programma van de Master Administration- MBA gebruik geschikte methoden voor het leren van het beheer van onderwerpen, administratie en financiën te zorgen voor de ontwikkeling van vaardigheden, ervaring met opzet het redden van zowel deelnemers als leerkrachten om kennis op te bouwen over.

Het is de bedoeling om studenten bloot te stellen aan een gevarieerde set van methodieken in de verschillende vakken van het curriculum, zodat de nodige vaardigheden worden ontwikkeld om problemen vanuit verschillende hoeken en de deelnemers in toenemende mate verantwoordelijk zijn voor hun eigen leerproces aan te pakken zijn gemaakt , het stimuleren van studenten om actief deel te nemen in de klas. Het zal werken vanuit een praktisch perspectief waarin lesmethoden, inclusief de bespreking, case studies, werkplaats en simulatiemodellen, met de eis en de academische discipline die kenmerkend is voor onze programma's worden gecombineerd.

Het programma bevordert het gebruik van informatietechnologie in het kader van de processen van leren en onderzoek, en voert sessies te versterken of te ontwikkelen leidinggevende vaardigheden met betrekking tot de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Titel Gerechtigde

Magister in Business Administration (MBA), ondersteund in resolutie nr 000.466 van 15 januari 2016 van het ministerie van Onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Colombia - Bogota, Bogotá
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Colombia - Bogota, Bogotá
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan