MBA (Master in Business Administration)

ICADE Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA (Master in Business Administration)

ICADE Business School

onze MBA een jaar vol lengte is gericht op studenten die niet willen wachten om werkervaring moeten hun graduate studies in het bedrijfsleven (0-3 jaar ervaring) te beginnen.

Het programma biedt een rigoureuze basis van kernactiviteiten die je voor te bereiden op het gebied van financiën, marketing, consultancy of algemeen management in te voeren, het verstrekken van kennis en vaardigheden om een ​​leider in een organisatie of een eigen bedrijf.

Het programma combineert de gecombineerde workshops, business cases, simulaties, met inbegrip van de mogelijkheid van een stage in een bedrijf theoretische kennis. U kunt ook uw MBA het selecteren van een specialisatie: Finance, Marketing of Management.

Mogelijkheid van internationale verblijf in de zomer bij andere vooraanstaande business schools in het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten.

Onze business school is onderdeel van de Universidad Pontificia Comillas, opgericht in 1890, een toonaangevende instelling met een lange traditie in het opleiden van CEO's die zich in de voorhoede van de grote bedrijven.

Je studeert in Madrid, het epicentrum van het Spaanse bedrijf, waar de meerderheid van multinationale ondernemingen, maar ook beschouwd als de hoofdstad van kunst en entertainment (fantastische musea, prachtige architectuur, grote voetbalteams, heerlijk eten en levendige nacht).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
11 maanden
Voltijd
Price
Prijs
22,260 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan