Waarom studeren MBA (Master of Business Administration) aan de Middlesex University?

Deze zeer professionele MBA-opleiding combineert een internationale oriëntatie, met de nadruk op innovatie en ervaringsleren. U zal groeien uw vaardigheden door middel van een reeks workshops en interactie met professionele consultants en de industrie speakers. U zult uw vorige business en management ervaring en leiderschap vaardigheden te verbeteren door zich met vraagstukken op het gebruik van strategisch denken om effectieve praktijk te garanderen als je leert in real time.

Je neemt deel aan een internationale excursie (kosten zijn inbegrepen in de prijs), waar vorige studenten Cape Town, Milaan, Parijs, Barcelona en Hong Kong hebben bezocht. Aangezien dit MBA is projectmatig, zul je een project te voltooien, in plaats van een proefschrift, dat zal zich concentreren rond een business plan of de markt voorstel / nieuw product en kan via een echt bedrijf worden uitgevoerd. Dit project werk zal je ondernemersvaardigheden of het vermogen om op te treden als adviseur om uw eigen of een andere organisatie te verbeteren. Cursus Highlights:

  • We zijn gerangschikt onder de wereldwijde top 200 MBA's.

  • U zult gegarandeerd lidmaatschap van de CMI krijgen op de succesvolle afronding van de cursus.

  • Wij bieden extra sessies over carrière en persoonlijke ontwikkeling, variërend van presentaties, onderhandelingen opleiding en netwerken vaardigheden.

  • Onze Business school biedt waardevolle ervaring via de Business simulatie workshops.

  • Onze residentiële excursie (vorig bestemmingen heeft Cape Town, Milaan, Parijs, Barcelona en Hong Kong inbegrepen) biedt u een praktische en internationale leerervaring.

  • Als een student van deze cursus krijg je een gratis elektronische leerboek voor elke module te ontvangen.
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van Middlesex University London »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,000 GBP
International Fess: £ 16,000