MBA (Master in Business Administration)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wat is de officiële Master's Degree in Business Administration (MBA)?

De officiële Master's Degree in Business Administration (MBA) wordt aangeboden door de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (ICADE) aan de Comillas Pontifical University, via ICADE business school .

Het MBA-programma opent deuren naar een succesvolle professionele carrière op het gebied van management en bedrijfsorganisatie, door fundamentele inhoud te bieden, typisch voor de traditie in het onderwijzen van bedrijfsstudies (management, strategie, financiën, marketing, human resources en operaties), maar zo gecombineerd dat studenten op een interfunctionele en interculturele manier worden blootgesteld aan de realiteit van de zakenwereld.

Deze MBA biedt de mogelijkheid tot specialisatie in Management, Finance of Marketing.

Het legt de meest actuele situaties uit de World Business-scene in handen van zijn studenten en schenkt hen tools voor solide analyse en acties, fundamenteel door experimenteel leren. Het programma biedt de mogelijkheid om in het buitenland te studeren, de mogelijkheid om je te specialiseren in Management, Financiën of Marketing, en om echte professionele ervaring op te doen (zoals via een stage in een bedrijf, een adviesproject, een ondernemerschapsproject ...). Het biedt ook de mogelijkheid om aan het einde van de masteropleiding een diploma in Business Analytics te behalen.

Onze studenten zeggen het volgende

Veel mensen zoals jij halen al het meeste uit hun masterdiploma. Hier zijn hun ervaringen.

"Deze graad biedt een uitstekende opleiding en training, die de basis vormen voor het ontwikkelen van een succesvolle professionele carrière in een gebied waar veel vraag naar is bij bedrijven." Guillermo Sánchez

"Het heeft me in staat gesteld me te specialiseren in een bloeiende sector met veel werkgelegenheid." Paula Conejos

"Met deze studies kun je je talenten optimaal ontwikkelen en perfect inspelen op de behoeften van de markt, gezien hun internationale perspectief." Giorgo Bertelli

Profiel van de aanvrager

Deze officiële Master's Degree in Business Administration (MBA) is bedoeld voor afgestudeerden met meer dan anderhalf jaar beroepservaring. Eerdere hbo-opleiding op elk gebied is vereist om toegang te krijgen tot deze masteropleiding (economie, techniek, gezondheidswetenschappen, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, kunst, enz.)

Vereisten

Een officieel universitair diploma hebben behaald in Spanje, afgegeven door een instelling voor hoger onderwijs van de Europese hogeronderwijsruimte, waardoor een student in aanmerking komt voor het behalen van een masterdiploma.
In het bezit zijn van een universitair diploma volgens het universitaire systeem dat voorafgaat aan dat van Koninklijk Besluit 1393/2007.

Studenten met niet-erkende diploma's uit landen buiten de Europese hogeronderwijsruimte moeten een toelatingsverzoek indienen bij de bondskanselier, die zal beslissen zodra deze is geïnformeerd door de afgevaardigde subcommissie voor toelating tot officiële masterprogramma's. Toelating via deze weg houdt niet in dat de eerdere graad is erkend voor een ander doel dan het behalen van deze masterdiploma.

Carrière en academische vooruitzichten

Profiel van afgestudeerden en professionele kansen:

Deze officiële Master's Degree in Business Administration ( MBA ) benadrukt zijn rol in trainingsactiviteiten, sociaal nuttige professionals, in staat om de verantwoordelijkheid voor hun beslissingen te nemen en die hebben besloten een carrière na te streven in management en leiderschap van elk operationeel gebied binnen een publieke of private organisatie , in elke activiteitssector en in elke locatie of land.

Afgestudeerden tonen deze vaardigheden dankzij het feit dat ze een globale en strategische visie hebben verworven op bedrijfsactiviteiten en hun geschiktheid voor hun omgeving, waarbij alle operatieve gebieden in de organisatie zijn geïntegreerd.

Academische loopbaanpaden:

Bovendien stelt de officiële master in bedrijfskunde ( MBA ) houders ook in staat om toegang te krijgen tot officiële doctoraatsprogramma's zoals bepaald in Koninklijk Besluit 99/2011 van 28 januari, dat officiële doctoraatsprogramma's regelt.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals.

ICADE Business School, as an integral part of the Faculty of Economics and Business Administration at Comillas Pontifical University, benefits from a long history of training business professionals. Lees Minder