Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De MBA Top-up is een fast track-programma voor degenen die al een postdoctorale opleiding in het management. Een belangrijk onderdeel van dit programma is de MBA proefschrift.

Aanvragers zullen full-time studie meer dan twee trimesters, dat is minder dan een volledig kalenderjaar. Ze zullen ten minste twee jaar werkervaring en een niveau 7 kwalificatie met minstens 100 credits bij HE7 nodig.

Een verscheidenheid aan onderwijs- en leermethoden bieden toegang tot het leren van een reeks van leerling behoeften te voldoen en zijn gericht op; verbreding van de deelname onder leerlingen, het vermijden van uitsluiting en het ontwikkelen van de leerling vaardigheden in zowel academische als werkplek arena. De methoden zijn: lezingen; workshops; tutorials (groeps- en individueel) en gastsprekers.

Maar individuele docenten zijn vrij om technieken die zij als bijzonder geschikt in het helpen leren in hun vakgebied te introduceren. Het leren en onderwijzen strategie voor elke individuele module is gedetailleerd in de module gidsen die u ontvangt bij het begin van elk semester.

Over de cursus

Het algemene doel van het programma is om studenten voor te bereiden op een carrière op senior management niveau. Studenten zullen kennis en vaardigheden in strategisch denken geschikt te verbeteren voor een mondiale economie. Met name het programma beoogt te ontwikkelen en te verbeteren:

 • Kritische kennis van de organisaties, hun management en de veranderende externe context waarin zij opereren.
 • Kennis / inzicht om complexe business issues, zowel systematisch en creatief, om business en management praktijk te verbeteren.
 • Intellectuele mogelijkheden van onderzoek, kritiek, synthese en innovatie, culminerend in een masters 'niveau proefschrift.
 • Academische en professionele vaardigheden mogelijk te maken voor de mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en verdere studie.
 • Levenslang leren vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling om te kunnen werken met self-richting en originaliteit en bij te dragen aan het bedrijfsleven en de samenleving in het algemeen.

De MBA is een gezocht door degenen die wensen om ofwel injecteren tempo in hun doelstellingen van loopbaanontwikkeling of degenen die wensen om hun positie in het beheer keten versterken internationaal erkende beheer kwalificatie.

bijzondere kenmerken

 • De MBA biedt u de kans om een ​​gevestigde postdoctorale gemeenschap bezig met bereiden zich voor op een carrière in het uitvoerend management mee.
 • Daarnaast wordt onderwijs en begeleiding aangeboden door een goed gekwalificeerde en toegewijd team van ervaren medewerkers afkomstig uit het bedrijfsleven en de academische wereld.
 • De universiteit heeft uitstekende bibliotheken, 24/7 IT-faciliteiten, WiFi en leergebieden.

Wat je leert

Afhankelijk van de syllabus van je vorige programma van de studie, zal u de gelegenheid om één van de onderwezen modules in aanvulling op de methoden van onderzoek en academische vaardigheden module en het proefschrift hieronder beschreven bestuderen.

Wat u zult studeren

Onderzoek Methoden en Academische Vaardigheden

Deze module bereidt je voor op het proefschrift. Het zal u in staat stellen om weloverwogen beslissingen te nemen over welke onderzoeksmethoden geschikt onder bepaalde omstandigheden en in het bijzonder in relatie tot uw eigen onderzoek zijn te maken. Je zult je kennis van een reeks van research tools en analytische technieken te ontwikkelen. Je zal ook begeleiding krijgen op de structurering van uw proefschrift. Een onderdeel van deze module zal de ontwikkeling van uw academische vaardigheden verder te ondersteunen uw studies.

MBA Dissertation

Het proefschrift biedt u de mogelijkheid om een ​​uitgebreide en substantiële stukje onderzoek te verrichten. Het geeft studenten de mogelijkheid om te synthetiseren hun academische kennis verworven van de onderwezen modules en een evaluatieve en kritische bespreking van een strategische kwestie voor uw organisatie relevant produceren, uw aanbevelingen na het onderzoeksproces en een voorgestelde uitvoeringsplan.

Een optie module uit:

 • Leiderschap en management
 • Sales Management en Marketing
 • Financial Management and Decision Making
 • Human Resource Management
 • Change Management
 • Strategic Management

Toelatingseisen

Aanvragers zullen ten minste twee jaar relevante werkervaring en een HE Level 7 kwalificatie met minstens 100 credits (minimum) te hebben.

Deze omvatten:

 • Post-graduate Diploma
 • Edexcel DMS
 • ABE Level 7 Uitgebreide Diploma

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.5 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

De aanvragen moeten vergezeld gaan van een verwijzing van uw huidige werkgever. De verwijzing moet op officiële brief briefpapier en moet duidelijk aangeven hoe lang je al in dienst van hen en een overzicht van de inhoud, rollen en verantwoordelijkheden van de baan.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
6 maanden
Voltijd
Prijs
4,000 GBP
Home / EU Fee; 6,600.00 £ - International Fee