MBA (parttime)

University of San Francisco - School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA (parttime)

University of San Francisco - School of Management

Je leven is uniek. De USF Part-Time MBA is flexibel omdat je het nodig hebt.

De parttime MBA is ontworpen om je carrière te transformeren terwijl je aan het werk bent - door belangrijke vaardigheden en nieuwe perspectieven te bieden die je meteen op kantoor zult plaatsen.

En onze gunstige ligging aan 101 Howard Street in het centrum van San Francisco ligt op een steenworp afstand van BART, Caltrain en het Transbay Transit Centre. Uw MBA is nooit dichterbij geweest.

Je leven, je planning, je MBA

Voor drukke professionals is flexibiliteit in je opleiding essentieel - en de parttime MBA is gestructureerd om je succes te ondersteunen door je de flexibiliteit te geven om binnen 5 jaar te eindigen.

Als alternatief kunt u het programma voltooien met een snelheid die geschikt is voor uw drukke carrière.

Je kunt slechts één les tegelijk volgen of zonder problemen een sessie afsluiten en je studie hervatten aan de School of Management wanneer de timing geschikt voor je is.

Nieuw curriculum 2018 voor een meer persoonlijk onderwijs

De USF School of Management integreert voordelen van de San Francisco Bay Area in zijn academische programma's, met het oog op de marktvraag.

Ondertussen legt de USF MBA de nadruk op real-world ervaring, zoals stages bij lokale bedrijfsmentoren, die allemaal gebaseerd zijn op de cultuur van innovatie in de Bay Area - en die vertrouwen op de reputatie van USF op het gebied van ethisch leiderschap en op waarden gebaseerd leren.

Net als het full-time programma biedt USF's Part-Time MBA opties bij het selecteren van je studie, zodat je je cursussen kunt afstemmen op je individuele interesses en carrièreaspiraties. Kies uit carrière-specialisaties in accounting, financiën, marketing, data-analyse, ethiek, economie en leiderschap. We bieden ook optionele concentraties of de optie van een uniek Career Accelerator-programma.

Zes concentraties voor voltijdse en parttime MBA-programma's

 • Gegevensanalyse
 • ondernemerschap
 • Financiën
 • Internationale zaken
 • afzet
 • Organisatie ontwikkeling

Part-time MBA-curriculum

Bij USF profiteer je van de unieke voordelen van een carrière gericht onderwijs, instructie, cursussen en gepersonaliseerde projecten en werkervaring om je carrière te versnellen.

En met ongeëvenaarde flexibiliteit voor Bay Area-professionals om je diploma te behalen waar je woont en werkt, volg je je MBA op een tijdlijn die voor jou werkt.

We hebben onlangs ons parttime MBA-programma opnieuw ontworpen. Door dit te doen krijgen US-deeltijdse MBA-studenten nu meer gelegenheid om:

 • Neem wat je leert in de klas en pas het toe op kantoor - dezelfde dag nog. U kunt tegelijkertijd een werkende professional en een MBA-student zijn.
 • Pas uw volledige MBA-ervaring aan om deze af te stemmen op uw professionele doelen, of u nu wilt doorgroeien in uw huidige functie of de branche volledig wilt veranderen.
 • U neemt de kerncursussen die een solide bedrijfsfundament bieden en de vrijheid hebben om keuzevakken te kiezen die uw interesses afronden.
 • Verdien je diploma op een flexibele tijdlijn - een die werkt voor zowel je persoonlijke als professionele leven.
 • Doorgroeien met een verrijkend curriculum dat onze jezuïetentraditie van sociale verantwoordelijkheid en bewuste reflectie weerspiegelt.
 • Verdien je MBA en verbeter je carrièredoelen met minder financiële middelen. Ons opnieuw ontworpen MBA-programma wordt aangeboden aan studenten tegen lagere kosten dan ons vorige programma, terwijl er meer aandacht is voor het bieden van onmiddellijke kansen en rendement op de investering.

De meeste studenten hebben één primaire overweging bij het aanvragen van MBA-programma's: Hoe vergroot mijn MBA-opleiding met dit programma mijn kansen op succes in de loopbaan?

Wat is er anders aan USF's parttime MBA-curriculum?

 • Flexibel Curriculum: deeltijdstudenten schrijven zich in elk semester in voor een curriculum met twee sessies. Je kunt ze allebei voltooien of ervoor kiezen om slechts één sessie te nemen, een pauze te nemen en het programma opnieuw in te voeren wanneer je in staat bent, op te pakken waar je was gebleven.

Gedeelde lessen en bronnen met voltijdstudenten: in tegenstelling tot andere parttime MBA-programma's, nemen onze deeltijdstudenten deel aan keuzelessen met voltijdstudenten. Bovendien hebben deeltijdstudenten dezelfde middelen tot hun beschikking als voltijdstudenten, waaronder loopbaandiensten, lezingenreeksen en netwerkevenementen.

Klassen die in je schema werken: we weten dat veel deeltijdstudenten voltijdbanen, gezinnen en andere verplichtingen met elkaar combineren. Met ons parttime MBA-programma kun je je lessen plannen voor de dagen en tijden die het beste bij je passen. Een gediversifieerde, creatieve benadering van het managen van uw loopbaan en het deelnemen aan persoonlijke reflectie.

 • Je krijgt waardevolle werkervaring, relaties en loopbaanbegeleiding door een innovatieproject met een nieuw bedrijf van je keuze of met je huidige werkgever.
 • Je zult ook een persoonlijke adviesraad vormen van wie je leiding kunt zoeken en persoonlijke reflectie kunt uitoefenen op je academische en professionele vooruitgang.
 • En voor studenten die geïnteresseerd zijn in het veranderen van loopbaan of bedrijfstak, heb je de mogelijkheid om een ​​specifiek, carrière-gericht nummer te selecteren uit onze drie Career Accelerator Platforms.


MBA-toelating

 • Transcript (en) - Kopieën van uw transcripties van elk geaccrediteerd college of universiteit moeten worden geüpload naar de online applicatie. Zodra ze zijn toegelaten tot het programma, worden instructies voor het verzenden van officiële, verzegelde transcripties verstrekt. De minimale toelatingseis voor afgestudeerden omvat een bachelordiploma of erkend equivalent van een geaccrediteerde instelling.
 • Résumé - Een kopie van uw huidige cv is vereist en moet worden geüpload als onderdeel van de online applicatie.
 • Letters of Recommendation - Twee aanbevelingsbrieven zijn vereist. Aanvragers van alle programma's dienen zo mogelijk ten minste één brief van een professionele contactpersoon in te dienen. Idealiter zal een of beide van uw aanbevelingen afkomstig zijn van een huidige of voormalige directe supervisor. Academische aanbevelingen worden ook op prijs gesteld voor de huidige studenten. Voer de e-mailadressen van de adviseurs rechtstreeks in in de online applicatie voor elektronische indiening.

  Uw adviseurs kunnen een ondertekende aanbevelingsbrief indienen of zij kunnen gebruikmaken van de Common Letter of Recommendation-sjabloon.

  Als uw aanbeveler (s) een papieren brief per post moeten indienen, vraag dan of hij / zij dit formulier invult om bij zijn / haar brief te voegen. Graduate Recommendation Form (PDF)

  De Common Letter of Recommendation (LOR) -inspanning is bedoeld om aanvragers en aanbevelers waardevolle tijd te besparen door één set aanbevelingen te geven voor elke deelnemende school. U kunt een sjabloon van de gemeenschappelijke aanbevelingsbrief downloaden en delen met uw adviseurs. Onze voorkeur gaat uit naar het feit dat uw adviseurs sectie 1 en 3 minimaal voltooien.

 • Verklaring van doel of Essay - Een essay van 500 tot 1000 woorden is vereist en moet worden geüpload naar de online applicatie. Upload één document met de volgende vragen:
  1. Wat zijn je professionele doelstellingen voor de korte en lange termijn en hoe kan deze graad je helpen om die doelen te bereiken?
  2. Je achtergrond, passies en persoonlijke interesses zijn belangrijk voor ons. Wat zijn vijf dingen die we niet al over u weten?
 • Beursverklaring - De USF School of Management biedt beurzen voor algemene verdiensten en speciale interesses. Beoordeel de beschikbare beurzen en gebruik deze als uw kans om uw geschiktheid en / of kwalificaties voor een of meer van deze beurzen toe te lichten.
 • Optionele zelfevaluatie: gebruik dit essay om uw leiderschaps- en managementvaardigheden, capaciteiten en talenten te evalueren zoals ze nu zijn. Wat zouden jouw collega's / klasgenoten over jou als leider zeggen? Welke gebieden vind je dat je verder zou kunnen ontwikkelen?
 • Optionele verklaring - Gebruik dit essay om eventuele aanvullende informatie te delen die u ons zou willen laten beschouwen als onderdeel van uw aanvraag, bijvoorbeeld hiaten in werkgelegenheid, academische kwesties (reclassering, ontslag, mislukte cijfers, gestandaardiseerde testprestaties), enz.
 • Interview - De vereisten voor een interview verschillen per programma. Alle interviews zijn alleen op uitnodiging. Als u dus wordt geselecteerd om te interviewen, wordt een uitnodiging verzonden naar het e-mailaccount dat is gekoppeld aan uw online aanvraag en bevat alle benodigde gegevens.
 • GMAT / GRE - Een geldige GMAT- of GRE-score is vereist voor alle voltijdse MBA- en deeltijdse MBA-kandidaten. Upload een kopie van je scorerapport naar de online applicatie en vraag dat een officieel scorerapport wordt verzonden naar USF vanuit ETS (GRE) of GMAC (GMAT).
  • USF GRE Score rapportcode: 4850
  • USF GMAT Score Rapport Codes:
  • Full-time MBA: 91M-7L-48
  • Parttime MBA: 91M-7L-38

Internationale aanvragers

We kunnen geen F-1-zoekende internationale studenten toelaten tot ons parttime MBA- programma.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op July 31, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 - 5 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
59,000 USD
Geraamde totale opleiding voor het programma
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Round 2 application deadline. November 15, 2018 round 3 application deadline.
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Round 2 application deadline. November 15, 2018 round 3 application deadline.
Einddatum Mei 12, 2020
Dates
Aug. 2019
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Round 2 application deadline. November 15, 2018 round 3 application deadline.
Einddatum Mei 12, 2020