Read the Official Description

Programma:

MBA BHMS Degree

Looptijd:

Een jaar met een optionele tweede periode van 6 maanden in de industrie

Beschikbaarheid:

Dit programma is geschikt voor kandidaten die al in het bezit zijn van een masterdiploma of significante managementervaring en die op zoek zijn naar een promotie voor een bepaalde branche of sector.

Overzicht

Het programma met 3 specialisaties Pathways in Entrepreneurship and Innovation , Marketing and Digital Business of International Finance and Investment biedt studenten dus de mogelijkheid om een ​​eigentijds curriculum te volgen om gericht inzicht en vaardigheden te verwerven in hun gekozen Pathway , naast de belangrijkste zakelijke praktijken. Praktische casestudy's, gegevensverwerking, projecten en een bedrijfssimulatieconcurrentie zorgen ervoor dat het leren wordt toegepast en van echte carrièrewaarde.

Het programma bestaat uit één intensief studieblok van 6 maanden, een voltijdstudie, met 2 kernbeheers- en 2 specialisatiesonderwerpen die elk kwartaal worden bestudeerd. Dit wordt gevolgd door een optionele betaalde stageperiode van 6 maanden in Zwitserland of in het buitenland, voor studenten die verdere werkervaring willen opdoen voordat ze hun carrière volgen.

Het doel van het programma

Een MBA-diploma in combinatie met sectorspecifieke vaardigheden draagt ​​bij werkgevers over de hele wereld aanzienlijke waarde en prestige.

De BHMS MBA-graad is ontworpen om master-afgestudeerden in staat te stellen hun managementkennis en -mogelijkheden verder te verbeteren door middel van toegepast leren met behulp van case-study's, groepswerk en voorbeelden uit het echte bedrijfsleven.

Zwitserland is wereldberoemd om zijn hoogwaardige dienstverlenende bedrijven, de financiële sector en was in 2017 nummer 1 in de wereld voor innovatie (WIPO, 2017). De 3 specialisaties Pathways in Ondernemerschap en Innovatie, Marketing en Digitaal Zakelijk of Internationale Financiën en Investeringen bieden studenten dus de mogelijkheid om een ​​eigentijds curriculum te volgen om gericht inzicht en vaardigheden te verwerven in hun gekozen Pathway , naast de belangrijkste zakelijke praktijken. Praktische casestudy's, gegevensverwerking, projecten en een bedrijfssimulatieconcurrentie zorgen ervoor dat het leren wordt toegepast en van echte carrièrewaarde.

Betaalde industrieplaatsing in Zwitserland

Afhankelijk van de eerdere ervaring, taalvaardigheden en professionaliteit van de studenten, kan tijdens fase 2 van het programma een verscheidenheid aan stages plaatsvinden in de belangrijkste functionele gebieden van de horeca. Dit biedt studenten waardevolle ervaring in de dienstensector en overdraagbare vaardigheden, van vitaal belang voor zoveel bedrijfstakken.

Het salaris van de sectoropleiding in Zwitserland, onderhandeld tussen de werkgeversorganisatie en de werknemersunie, wordt momenteel vastgesteld op minimaal CHF 2'168 per bruto maand. Van dit salaris moeten studenten betalen voor kost en inwoning en belastingen. Het gemiddelde netto-inkomen per maand varieert van CHF 1.200 tot 1.400.

Toelatingseisen

  • RGU M.Sc. International Hospitality Business Management of Global Business Management of gelijkwaardige erkende Masters-kwalificatie
  • Engelse taalvaardigheid op minimaal niveau gelijk aan IELTS 6.0 of gelijkwaardig.

Cursus tijden

Academische cursussen worden gehouden:

Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur, kunnen zaterdagcursussen in sommige voorwaarden worden aangeboden van 11:30 tot 17:30 uur.

Studenten moeten 20-30 uur huiswerk en voorbereidend lezen per week plannen.

Cursusinhoud

MBA in ondernemerschap en innovatie

MBA in Marketing en Digital Business

MBA in International Finance and Investment

Plaats

BHMS, Business en Hotel Management School, Lucerne

intakes

Februari, augustus en november. Neem contact op met het BHMS-toelatingsexamen voor de volgende intake-gelegenheid.

Vakantie

Zijn gepland volgens het vakantieplan van BHMS en kunnen worden gedownload van de BHMS-website onder 'Schoolkalenders'.

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by B.H.M.S. Business & Hotel Management School »

Last updated May 13, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Juli 2019
Duration
18 maanden
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Apr. 2019
Application deadline
Begindatum
Juli 2019
Application deadline
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Juli 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum