Deze cursus helpt je om een ​​creatieve benadering van ondernemen te ontwikkelen die leidt tot echte innovatie.

Door ontwerpdenken en praktische oefeningen die voortbouwen op theorie, verbetert u uw management- en leiderschapsmogelijkheden. U zult profiteren van de steun en expertise van toegewijde en onderzoeksactieve onderwijzend personeel met uitstekende academische en zakelijke ervaring. Gastsprekers bezoeken met een aantal specialismen en de links naar het Chartered Management Institute (CMI) zullen uw kennis vergroten. Studenten komen uit een breed scala van achtergronden en worden aangemoedigd om te putten uit hun eigen ervaring en hun nieuw verworven vaardigheden en bewustzijn. Dit draagt ​​bij aan een dynamische leeromgeving die zakelijke simulaties, innovatieve probleemoplossing en blended learning omvat.

Door op een creatieve manier zakelijke problemen aan te pakken, ontwikkel je een vaardighedenpakket voor het oplossen van complexe problemen, gebaseerd op het goed begrijpen van de behoeften van de klant, collaboratief werken, multidisciplinair denken, persoonlijke reflectie en snelle prototyping van nieuwe ideeën. In het stadium van de meesters kunt u een proefschrift of een business case invullen of een bedrijfsontwikkelingsplan opstellen om uw persoonlijke carrièredoelen weer te geven.

Je krijgt de kans om je kennis toe te passen en echte ervaring op te doen als een consultant die samenwerkt met lokale bedrijven, om hen te helpen de uitdagingen aan te gaan waarmee ze worden geconfronteerd.

De cursus zal je ook helpen om je manier van denken te veranderen om een ​​ondernemer te worden en je innovatievaardigheden te ontwikkelen.

modules

 • Leiderschap door ontwerp
 • Innovatie en verandering door ontwerp
 • Project management
 • Internationaal Management Project
 • Strategisch management
 • Consultancy Interventie
 • Proefschrift

Studiestijl

Je ontwikkelt je visie op leiderschap en management door middel van teamwerk, groepsinteractie, case studies, bedrijfssimulatie en op werk gebaseerd leren en reflecteren.

Het werk wordt beoordeeld aan de hand van presentaties, onafhankelijke projecten, essays en beoordeling van portfolio's, businesscases en voorstellen voor zakelijke ondernemingen.

Toelatingseisen

 • Ten minste een graad 2.2 graad of equivalent in een relevant onderwerp
 • We zullen een vergelijkbare professionele of postgraduate kwalificatie overwegen
 • Idealiter heeft u minimaal twee jaar management- / toezichtervaring; aanvragen worden echter op individuele basis behandeld
 • EU- en internationale studenten hebben in totaal IELTS 6.0 nodig (niet minder dan 5.5 schriftelijk en in een andere band) of gelijkwaardig
 • Studenten met een diploma in Management Studies (DMS) Toegangsweg niveau 7 worden vrijgesteld van een deel van de cursus.

Careers

Deze cursus voorziet studenten van de leiderschapsexpertise en analytische vaardigheden om uit te blinken in management- en consultancyfuncties op veel gebieden, waaronder accounting en financiën, human resources, marketing en operations en programmabeheer. Het is ook geschikt voor mensen die een eigen bedrijf willen runnen.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 - 2 semesters
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,000 GBP
Thuis- en EU-studenten: 9.000 GBP (Full-time). Internationale studenten: 14.350 GBP (Voltijd).
Op locaties
Op datum
Einddatum
aug 31, 2019
Aanmeldingslimiet
Einddatum
jan 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
aug 31, 2019
Aanmeldingslimiet
Einddatum
jan 31, 2020