MBA Bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een MBA-kwalificatie blijft de vlaggenschipkwalificatie voor postdoctorale zakelijke studenten die de vakkennis willen vergroten, een portfolio van managementvaardigheden willen opbouwen en toekomstige carrièremogelijkheden willen verbeteren in een competitieve en steeds mondialere arena.

De MBA-suite bestaat uit drie routes (zie hierboven) die allemaal drie kernthema's omvatten, die de basis vormen voor een succesvol bedrijf, namelijk strategie, financiën en leiderschap.

Daarnaast zijn er optionele routes die mogelijkheden bieden om uit te kiezen en transnationale handelspraktijken omvatten om de wereldwijde groei en ontwikkeling en milieuaspecten weer te geven die steeds belangrijker worden in bedrijfsrapportage en bedrijfsprocedures.

Andere opties zijn het relatief nieuwe onderwerp Asset Management, dat het beheer van de levenscyclus van activa omvat en een sleutelfunctie is bij de planning en het onderhoud van een bloeiende onderneming. Risico is een essentiële zorg bij het evalueren en nemen van zakelijke beslissingen en is een verdere optie. Ten slotte maakt de optie creatieve verandering en innovatie gebruik van een breed scala aan benaderingen die worden gebruikt voor bedrijfscontinuïteit, groei en relevantie voor de markt.

Belangrijkste cursusfuncties

 • Het is jouw tijd om je te concentreren op vaardigheden en kennis van loopbaanontwikkeling in een ondersteunende omgeving.
 • MBA-modules zijn afgestemd op het Institute of Directors Competency Framework, dat een reeks vaardigheden, kennis en denkwijzen omvat.
 • De module Asset Management is afgestemd op het kwalificatieraamwerk van het Institute of Asset Management.
 • Toegang tot een netwerk van aspirant-bedrijfsmanagers uit verschillende sectoren en organisaties.
 • Mogelijkheid om bedrijfsgerelateerde evenementen op de campus van de Wrexham Glyndŵr University bij te wonen.
 • Het onderzoeksonderdeel van het programma stelt studenten in staat om goede oplossingen voor een bedrijfsprobleem te identificeren, onderzoeken, analyseren en voorstellen.
 • Lesgeven is interactief en, waar mogelijk, gebaseerd op hedendaagse zakelijke vraagstukken gedurende het hele programma.

Wat ga je studeren?

Het programma wordt geleverd door middel van een reeks van zes onderwezen vakspecifieke modules over twee trimesters, de onderwerpen worden beschreven in het overzicht van de programmasectie en de subsectie Programmaspecificatie. Hoewel er binnen elke module een theoretisch element is, ligt de focus op hedendaagse zakelijke kwesties en problemen om casestudy's te bieden en de mogelijkheid voor een kritisch debat om kennis en praktische toepassing te verbeteren.

Studenten bestuderen ook onderzoeksmethoden en dienen aan het einde van het tweede trimester een onderzoeksvoorstel in. Studenten worden aangemoedigd om een onderzoeksthema van hedendaagse aard te selecteren, gerelateerd aan zaken en management, dat potentiële waarde en relevantie heeft voor toekomstige loopbaanambities. Tijdens het derde semester voltooien studenten een proefschrift dat een onderzoekselement en deelname aan een reeks individueel georganiseerde begeleidingsbijeenkomsten omvat.

De voltijdse programma-oplevering is verdeeld over twee dagen per week, wat flexibiliteit biedt voor studenten die aan het werk zijn en kan worden afgerond over een periode van 12 maanden, mits er bevredigende vooruitgang wordt geboekt door de modulaire oplevering.

Onze parttime route verlengt het programma tot twee jaar en vereist tijdens de lesweken een dag per week aanwezigheid. Fulltime en parttime studenten zullen samen worden onderwezen om de rijkdom van de leeromgeving op verschillende gebieden te verbeteren, waaronder de mogelijkheden voor netwerken, communicatie en groepswerk.

Van studenten wordt doorgaans verwacht dat ze een blok van drie uur per week bijwonen dat aan elke module wordt gewijd. Dit zal bestaan uit een lezing en een tutorial om de ontwikkeling en toepassing van vaardigheden mogelijk te maken. De meeste modules hebben twee beoordelingen die studenten moeten voltooien om door het programma te komen.

Kern- en optionele modules

 • Implementatiestrategieën (kern)
 • Geïntegreerde communicatie (Core)
 • Hedendaagse leiderschapsthema's (kern)
 • Financial Insights, Business Intelligence (Core)
 • Creatieve verandering en innovatie (kern)
 • Het milieu benadrukken (optioneel)
 • Risico's en beslissingen evalueren (optioneel)
 • Onderzoeksmethoden en proefschrift (kern)

Toelatingseisen en aanmelden

Minimale deelname is een 2: 1 klasse bachelordiploma.

Kandidaten die niet voldoen aan de universiteit van een 2: 1-bachelordiploma worden op individuele basis beoordeeld door middel van een interview. Relevante werkervaring zal in aanmerking worden genomen bij de beoordeling van aanvragers zonder een bachelordiploma.

Voor alle succesvolle aanvragers zal de nadruk worden gelegd op de noodzaak om gedurende de hele cursus intensief en consistent te werken met een toewijding aan hoge opkomst en het halen van alle deadlines.

Engelse taalvereisten

Naast de academische toelatingseisen, hebben alle aanvragers van wie de eerste taal geen Engels / Welsh is, een UKVI Approved Secure English Language Test (SELT) nodig die een algemene score van 6,5 behaalt, zonder onderdeel onder 6.0.

Aanmelden voor de cursus

Als u zich aanmeldt als student aan huis of in de Europese Unie, moet u uw aanvraag elektronisch indienen via het directe aanvraagformulier.

Een papieren versie is op verzoek verkrijgbaar bij het Admissions and Inquiries Team.

Als u zich aanmeldt als internationale student, moet u uw aanvraag indienen via ons online aanvraagsysteem, Centurus.

U kunt ook uw aanvraagstatus volgen en uw aanbiedingsbrief en CAS-brief ontvangen.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over deze cursus, toelatingseisen of aanmeldingsproces, neem dan contact met ons op.

Beoordeling en onderwijs

De aangeleerde modules worden voornamelijk beoordeeld via individuele of groepsopdrachten. Verschillende modules hebben echter een examen als onderdeel van de beoordelingsprocedure. Je moet al je modules doorgeven om 120 studiepunten te behalen en door te gaan naar het proefschrift.

Om de MBA te behalen, is een succesvolle afronding van het proefschrift vereist en 180 credits behaald. Na een beoordeling in mei moet je je proefschrift in het najaar indienen. Bij de voortgang, tot de dissertatiefase, krijgt u een supervisor toegewezen om te adviseren over de constructie en voortgang van uw proefschrift.

Carriere vooruitzichten

De loopbaanbegeleiding van MBA-studenten is zowel divers als gespecialiseerd, maar rollen die een effectieve planning en uitvoering van projecten vereisen, worden sterk bewezen, samen met verbeterde verantwoordelijkheden en het management van een team of groep waar leiderschapsvaardigheden en besluitvorming duidelijk vereist zijn. Andere rollen kunnen meer gericht zijn op een specialisme zoals human resources, marketing en financiën en boekhouding.

Eerdere studenten zijn Operations Managers, Lean Managers, Projectmanagers op verschillende gebieden, Human Resource Managers en Marketing Managers geworden. Deze lijst is niet uitputtend.

De carrières en zones van de universiteit Wrexham Glyndŵr zijn er om je te helpen beslissingen te nemen en de volgende stappen naar een mooie toekomst te plannen. Van het vinden van werk of verder studeren tot het uitwerken van uw interesses, vaardigheden en ambities, zij kunnen u voorzien van de deskundige informatie, advies en begeleiding die u nodig hebt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Lees meer

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Lees Minder