Breid uw expertise uit tijdens het werken

In samenwerking met PAREXEL International biedt IUBH nu een gloednieuw MBA-programma "Clinical Research Management".

Deze 6 semester durende professionele certificering maakt gebruik van gemengd en on-site leren met experts uit de sector van PAREXEL International. Het Postgraduate Certificate in Clinical Research Management biedt diepgaande kennis en inzichten over de klinische onderzoeksindustrie, van geneesmiddelenonderzoek tot wettelijke vereisten en gegevensbeheer. Ons programma combineert de theorie met de praktijk en maakt gebruik van authentieke case-studies om effectief leren en onmiddellijke toepassing op de werkplek te garanderen. Afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor het beheer van farmaceutische en medische onderzoeksdiensten.

feiten

Wat zijn de professionele vooruitzichten als Clinical Research Manager?

Clinical Research Managers zijn verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en uitvoeren van klinische proeven, evenals voor het onderhouden van contacten met externe klanten, commissies en officiële partners. Farmaceutisch en medisch onderzoek is een industrie van groot economisch belang en tegelijkertijd sterk gereguleerd. Daarom genereert het een grote vraag naar experts die een farmaceutische achtergrond combineren met micro- en macro-economische competenties.

Het MBA-programma Clinical Research Management biedt interessante carrièrekansen op instap- en managementniveau voor een diverse doelgroep:

  • Toekomstige Senior Managers in het farmaceutische of medische servicebeheer
  • Biologen of zijn wetenschappers die zich willen specialiseren in dit specifieke vakgebied of streven naar een positie in management
  • Farmaceutische of medische professionals die ernaar streven hun kennis op het gebied van farmaceutisch onderzoek en servicemanagement te verdiepen

De MBA op afstand van IUBH bereidt je perfect voor op je rol als manager - door state-of-the-art kennis bij te brengen, praktische toepassing te benadrukken en te focussen op duidelijke doelen. De aanwezigheidsonderdelen van de cursus georganiseerd door PAREXEL International bieden u de mogelijkheid om de cursusinhoud rechtstreeks toe te passen in de real-life context van het bedrijf.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van IUBH University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op Augustus 7, 2019
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
6 semesters
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019