MBA Data Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Baltimore MBA - Krachtig, flexibel en ontworpen door JOU.

De MBA van de Universiteit van Baltimore is ontworpen met u (en uw werkgever) in gedachten. Je hebt de mogelijkheid om lessen te volgen in een traditioneel klaslokaal, online of beide - het is jouw keuze. Wat je ook kiest, je leert samen met andere studenten die professioneel willen groeien, net als jij.

Programma-eisen

36-48 kredietprogramma inclusief een Capstone en een keuze uit 11 specialisatiegebieden.

Flexibele opties

Beschikbaar volledig online, in een traditioneel klaslokaal of als een combinatie van beide.

Programmakosten

Collegegeld is $ 840 per credit in-state, $ 1.172 out-of-state. Online MBA-studenten en regionale bewoners betalen het in-state tarief.

De verwachtingen overtreffend.

Onze studenten vertellen ons dat we hun verwachtingen overtreffen op vijf belangrijke gebieden: persoonlijke ontwikkeling, het bevorderen van hun kennis / technische vaardigheden, het zien van een verhoging van hun salarissen, een grotere zichtbaarheid bij de organisaties en het vinden van een baan.

(Bron: interne enquête 2016 van huidige MBA-student)

AACSB International Accreditation zorgt ervoor dat we u een kwaliteitsprogramma aanbieden dat u vandaag nog kan helpen, maar dat u uiteindelijk de kennis en vaardigheden voor morgen biedt.

Gegevensanalyse

Omdat data en analysemethoden steeds meer gevraagd worden, synthetiseren en gebruiken managers voortdurend alles van supply chains, sociale netwerken, klantbetrokkenheid, modellering van opbrengsten en de lijst gaat maar door. Met de MBA-specialisatie in Data Analytics kunnen studenten voortbouwen op de voorspellende analytische kennis die is opgedaan in de MBA-kerncursussen en zich aanpassen aan de big data-principes die helpen bij bedrijfsstrategieën. Het stelt studenten in staat om terug te gaan naar hun werkplek met kennis in handen om impact te maken.

Specialisatiecursussen (9 Credits)

Vereist voor de specialisatie (6 credits)

Cursus nummerVoorwaarde: INSS 605 3

Kies 3 credits van het volgende:

Cursus nummerVoorwaarde: INSS 605 of INSS 640. 3 MKTG 780 Marketinginformatie en analyse
Voorwaarde: MKTG 605 3

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Lees Minder