MBA Finance

California Miramar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MBA Finance

California Miramar University

"Verenigde Staten is de geboorteplaats van managementstudies en de beste plek om managementkwaliteiten te leren." Ik ben opgegroeid in India en vervolgens naar de Verenigde Staten verhuisd.Mijn doel was niet alleen om een ​​MBA-graad te behalen, maar om de vakken ook vanuit de kern te leren. Ik was op zoek naar een universiteit, perfect voor werkende professionals en vond de uitstekende recensies voor California Miramar University . Mijn ervaring hier van de eerste dag tot nu is geweldig, iedereen is buitengewoon nuttig en begrijpend.Leren van de professoren zijn uitstekend. in de Toegepaste Wiskunde van de Universiteit van Calcutta (een van de 500 beste universiteiten ter wereld), heeft mijn studieadviseur me voorgesteld om Finance als mijn nadruk te beschouwen, wat ik het beste advies vond dat men kan hebben.

Ik wil vermelden dat ik tot een familie van professoren behoor, mijn ouders zijn ook professoren en mijn grootvader van moeders zijde. Mijn vader zit in wiskundig onderzoek, begeleidt studenten in PhD's, dus heeft hij veel landen bezocht voor conferenties en experts uit die gebieden ontmoet. Wanneer die professoren India bezochten, ontmoette ik hen en verzamelde kennis. Ik zou willen zeggen dat CALMU een aantal hoogleraren van wereldklasse heeft toegevoegd aan mijn lijst van uitstekende professoren. Ik ben een fan van CALMU en ik kijk er naar uit om mijn reis voort te zetten met California Miramar University naar hun DBA-programma. "- Krishnarpita Bera, MBA Finance Student, klas van 2012

Het MBA-curriculum bestaat uit 13 cursussen:

  • 9 Vereiste basisklassen, inclusief de Business Strategy Capstone
  • 4 aandachtsgebieden

Financiële MBA-studenten aan de California Miramar University kiezen 4 Finance-cursussen uit de volgende lijst:

  • FIN 6001 Beveiligingsmarkten en investeringen
  • FIN 6002 Financiële instellingen en markten
  • FIN 6003 Analyse en waardering van financiële overzichten
  • FIN 6651 Internationale financiën
  • FIN 6005 Geavanceerde bedrijfsfinanciering

FIN 6001 Beveiligingsmarkten en investeringen
Deze cursus richt zich op effectenmarkten, risico-rendementskenmerken van een belegging, concepten van veiligheidsanalyse, verschillende financiële instrumenten en beleggingsstrategieën en portfoliostrategieën van individuele en institutionele beleggers. (3 credit-uren)

FIN 6002 Financiële instellingen en markten
Richt zich op het management van financiële instellingen en de functies van geld op kapitaalmarkten. Onderwerpen zijn onder meer risicobeheer, deposito's en depositoverzekeringen, liquiditeit, reserveverplichtingen, kapitaaltoereikendheid, aansprakelijkheidsbeheer, renterisico op beleggingen en actuele problemen in verband met financiële instellingen. (3 credit-uren)

FIN 6003 Analyse en waardering van financiële overzichten
Onderzoekt geavanceerde onderwerpen in corporate finance met de nadruk op waardering als centraal concept. Deze cursus introduceert technieken van waardering en de zakelijke beslissingen die van invloed zijn op waarde. Deze beslissingen omvatten de gebieden financiële analyse, eigendomsstructuur, acquisities, dividenden, vergoedingen en agency-theorie. (3 credit-uren)

FIN 6651 Internationale financiën
Adressering van internationale monetaire systemen, betalingsbalans, aanpassingsmechanismen, internationale onderlinge afhankelijkheid en de relatie tussen binnenlands monetair beleid en wisselkoersbeleid. Deze cursus presenteert ook arbitrage en arbitrage, zoals transacties die een sleutelrol spelen in financiële contracten, evenals de financieringsmethodieken van multinationale ondernemingen, deviezen en bankaccepten. (3 credit-uren)

FIN 6005 Geavanceerde bedrijfsfinanciering
Deze cursus maakt gebruik van een intensieve analyse van verschillende casestudy's om het vermogen van de student om financiële beslissingen te nemen, te ontwikkelen. De besprekingen omvatten prestatie-evaluatie, werkkapitaalbeheer, dividendbeleid, kapitaalstructuurbeleid, gebruik en waardering van derivaten, kapitaalbegroting en fusies en overnames. (3 credit-uren)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 17, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 weken
Voltijd
Price
Prijs
22,815 USD
Locations
Verenigde Staten - San Diego, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates