MBA Financieel Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Baltimore MBA - Krachtig, flexibel en ontworpen door JOU.

De MBA van de Universiteit van Baltimore is ontworpen met u (en uw werkgever) in gedachten. Je hebt de mogelijkheid om lessen te volgen in een traditioneel klaslokaal, online of beide - het is jouw keuze. Wat je ook kiest, je leert samen met andere studenten die professioneel willen groeien, net als jij.

Programma-eisen

36-48 kredietprogramma inclusief een Capstone en een keuze uit 11 specialisatiegebieden.

Flexibele opties

Beschikbaar volledig online, in een traditioneel klaslokaal of als een combinatie van beide.

Programmakosten

Collegegeld is $ 840 per credit in-state, $ 1.172 out-of-state. Online MBA-studenten en regionale bewoners betalen het in-state tarief.

De verwachtingen overtreffend.

Onze studenten vertellen ons dat we hun verwachtingen overtreffen op vijf belangrijke gebieden: persoonlijke ontwikkeling, het bevorderen van hun kennis / technische vaardigheden, het zien van een verhoging van hun salarissen, een grotere zichtbaarheid bij de organisaties en het vinden van een baan.

(Bron: interne enquête 2016 van huidige MBA-student)

AACSB International Accreditation zorgt ervoor dat we u een kwaliteitsprogramma aanbieden dat u vandaag nog kan helpen, maar dat u uiteindelijk de kennis en vaardigheden voor morgen biedt.

Financiële prestaties beheren

Het beheer van de financiële prestaties van de MBA biedt u vele mogelijkheden om meer te weten te komen over het financieel management van een bedrijf, het waarderen van beleggingen in effecten en andere activa en de algemene structuur en werking van financiële instellingen en markten. U kunt cursussen kiezen waarmee u een algemene financiële specialisatie kunt voltooien of een specialisatie gericht op bedrijfsfinanciering, beleggingsbeheer of financiële instellingen.

Specialisatiecursussen (9 Credits)

Cursus nummerVoorwaarde: ACCT 505 of gelijkwaardig. 3 ACCT 720 Strategische analyse van de winstgevendheid 3 ACCT 740 Geavanceerde onderwerpen in Assurance Services

Voorwaarde: ACCT 512 of gelijkwaardig. 3 FIN 615
-OF-
FIN 625

Opmerking: wat niet wordt gebruikt als onderdeel van de MBA Flex Core Ondernemersfinanciering
Voorwaarde: FIN 605 of gelijkwaardig.

Bedrijfsfinanciën
Voorwaarde: FIN 605 of gelijkwaardig. 3 FIN 700 Financiële rapportage

Voorwaarde: ACCT 504 of ACCT 505 en FIN 640 of FIN 605 3 FIN 705 Geavanceerde financiële analyse

Voorwaarde: FIN 640 of FIN 605 3 FIN 725 Risicomanagement

Voorwaarde: FIN 605 3 INSS 703 Principes van informatiebeveiligingsbeheer 3

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Lees Minder