Lees de Officiële Beschrijving

Als u een universiteit en professionele afgestudeerde van minder dan 30 jaar en je nodig hebt om je werk toekomst met zekerheid en garantie, bouw je carrière in het tijdperk van de digitale transformatie met de Full Time MBA van La Salle.

U leert hoe u een ondernemende mentaliteit te ontwikkelen, te leren hoe om te innoveren en te gebruiken hulpmiddelen, kaders en strategieën om nieuwe kansen in de digitale economie te identificeren en te evalueren.

We leiden onze studenten om beslissingen te nemen in een zakelijke klimaat in een toestand van constante evolutie; En goedkeuren van een globaal en internationaal perspectief.

mba

Toelating

Mensen zijn een belangrijke factor voor onze masteropleidingen ontwikkeling. Wij selecteren onze kandidaten op basis van curriculum criteria, met een gewicht van hun academische, functionele, sectorale en geografische kenmerken, met het oog op hun gezamenlijke leerervaring verrijken.

applicatie-eisen van La Salle zijn gericht op de meest ideale kandidaten voor elk programma te selecteren, zorgen voor een hoge kwaliteit van de communicatie en netwerkvorming tussen de studenten, dat is een uniek kenmerk van La Salle onderwijsstijl.

De toegang is al open. Kandidaten worden aangemoedigd om zo snel mogelijk toe te passen, aangezien de opnames voor elke academische opleiding, zodra er geen vacatures links zal worden gesloten.

Prijzen en Financiering: Informatie aanvragen. We zullen blij zijn om u een dossier te sturen met informatie over financiële middelen, de banken en de samenwerkende entiteiten.

Beurzen en Subsidies: Informatie aanvragen. We zullen blij om u onze beurzen en subsidies brochure sturen.

Opleiding te volgen in:
Spaans

Zie 1 andere vakken van laSalle Barcelona MBA programs »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
15 maanden
Voltijd
Prijs
14,800 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum