De eenjarige MBA is een intensieve internationale leercursus die je voorbereidt op de vele uitdagingen waar je in bedrijven over de hele wereld voor staat. Als je een avontuurlijke, nieuwsgierige persoon bent die jezelf wil overtreffen en verrassen, dan is dit je MBA.

Waarom kiezen voor de MBA bij IAE ?

Wereldwijde visie, focus op Latijns-Amerika

Het bedrijfsleven wordt steeds internationaler. Daarom bereiden we onze studenten voor op de wereldwijde mindset die nodig is om met mensen uit verschillende culturen samen te werken en om bedrijven overal ter wereld te ontwikkelen.

Globalisering betekent niet dat alles op dezelfde manier verloopt. Bij IAE Business School geloven we dat er bijzondere uitdagingen zijn in de context van Latijns-Amerikaanse bedrijven, zoals macro-economische volatiliteit, de opvallende verschillen tussen consumenten, de risico-overwegingen in financiën en het belang van persoonlijke contacten. We rekenen op onze expertise, ervaring en contacten om onze studenten voor te bereiden op deze uitdagingen, in Latijns-Amerika en daarbuiten.

Studenten op de MBA-cursus komen uit bijna elk land in Latijns-Amerika, de VS en de Europese Unie. We verwelkomen gastprofessoren, zowel van andere scholen in de regio, als van toonaangevende scholen uit de hele wereld. We bezoeken een onderdompelingsbezoek aan Brazilië, internationale consultingprojecten en de studenten kunnen deelnemen aan uitwisselingsprogramma's met erkende business schools over de hele wereld.

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Bij IAE we managers creëren die zowel goed getraind zijn in managementvaardigheden als in de menselijke kwaliteiten die nodig zijn om die leiderschapsrol te vervullen. Met dit in gedachten hebben we een breed scala aan activiteiten gericht op zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling, waardoor de persoon zich volledig kan ontwikkelen. Zichzelf begrijpen is essentieel bij het vormen van positieve relaties met anderen en het respecteren van de verschillen die mogelijk bestaan.

De studentenselectie is niet alleen gebaseerd op individueel potentieel, maar ook op wat zij de groep bieden. We vormen de werkteams die diversiteit proberen te maximaliseren en voeren coaching uit gericht op conflictoplossing.

Er zijn onderwerpen over zelfbewustzijn en leiderschap, waarin de studenten nadenken over hun persoonlijkheid en hun leiderschapsstijl willen definiëren. Studenten krijgen ook individuele coaching van het team "Carrièrebeheer". Elke student heeft zijn eigen Academic Mentor en Executive Mentor. Met deze één-op-éénrelaties kunt u vragen stellen over het programma en de carrière, maar ook over het leven in het algemeen.

Workshops gericht op het ontwikkelen van communicatievaardigheden, presentaties of het beheren van een persoonlijk merk. Activiteiten die zowel op het gebied van loopbaanmanagement als bij gespecialiseerde consultants worden uitgevoerd. Keuzevakken gericht op onderhandeling, improvisatie of het managen van organisatieverandering. Over het algemeen zijn dit de vaardigheden die een verscheidenheid aan kennis en managementkwaliteiten vereisen.

360 ° -feedback, gericht op managementvaardigheden. Outdoor-activiteiten waarbij we de studenten uitdagingen bieden om hun managementvaardigheden te ontwikkelen en te versterken.

Tweetalige ervaring

Engels is een lingua franca in internationale zaken. Daarom leveren we de kern van het programma in deze taal. De studenten die een opfriscursus in deze taal nodig hebben, kunnen onze intensieve oefeningsopties raadplegen.

Voor niet-Spaans sprekende studenten bieden we een intensieve, zakelijk gerichte, Spaanse cursus voordat u aan uw MBA begint. We helpen je niet alleen om te profiteren van de MBA-ervaring in Argentinië, maar je zult ook vertrekken met het vermogen om de twee meest gesproken talen vloeiend in de wereld te spreken.

Actie georienteerd

We bereiden de MBA's voor op de "plug-and-play" -test (om de resultaten vanaf dag 1 te bekijken), via ons programmaontwerp. Traditioneel wordt de beheersing van concepten en analytische kaders tijdens het hele programma benadrukt, maar het is vandaag slechts het fundament waarop verder kan worden gebouwd. We breiden de Action Learning-opties uit of leren door praktische ervaring, in de latere modules van het programma.
We gebruiken verschillende simulators waarvoor besluitvorming in een team en in realtime nodig is.

Adviesprojecten, zowel bij non-profitorganisaties, als bedrijven die om aanbevelingen voor hun internationale uitbreidingsstrategieën vragen.

Guided Consulting Projects In samenwerking met de Corporate Finance practicals bij Ernst

Sociaal geweten

Alle inhoud die in verschillende onderwerpen wordt behandeld, draagt ​​het stempel van sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Op dezelfde manier omvat de Masters veldwerk in sociale voorzieningen, waarmee u uw managementkennis in NGO's en andere maatschappelijke organisaties met een sociale impact kunt toepassen.

Vaak worden bedrijfsmanagers ondervraagd vanwege hun schijnbaar exclusieve focus op het genereren van rendement op hun investeringen. Sommige business schools hebben gereageerd door ethiekcursussen op te nemen of haar studenten te vragen een ethische eed af te leggen. In de MBA van IAE Business School staat de impact van zakelijke beslissingen op de verschillende stakeholders centraal in elke analyse, elke discussie en elk actieplan.

Wij geloven dat Business Managers een verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van de samenlevingen waarin hun organisaties actief zijn. Door middel van onderwerpen zoals analyse van bedrijfscontexten, ESE I en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens het programma zetten we de managementtools en -concepten in actie bij het raadplegen van projecten met niet-gouvernementele organisaties (NGO's).

Alumni Network

IAE Business School alumni-netwerk van IAE Business School is een van de uitgebreidste in Latijns-Amerika en strekt zich uit over de hele wereld. Zowel tijdens als na de MBA hebben studenten toegang tot een netwerk van contactpersonen die zich inzetten voor het bevorderen van hun leerproces. Van uitvoerende records, om te helpen bij het zoeken naar werk na de MBA hebben de Former Alumnus of IAE een speciale toewijding aan de MBA's.

Het netwerk bestaat uit meer dan 13.000 managers verspreid over de hele wereld en vormt meer dan 30 regionale clubs.

Eenjarige MBA-beurzen en financieringJe talent telt

Elk jaar profiteert meer dan 30% van de Full-Time MBA-studenten van een van onze financiële hulpsystemen. IAE moedigt via zijn systeem van subsidies en leningen jonge talenten aan om leiding te geven aan bedrijven, overheidsinstellingen en / of non-profitorganisaties die bijdragen aan regionale en mondiale groei.

Het aanvraagproces is dynamisch. Degenen die zich aanmelden hebben een echte kans om hun opvallende kwaliteiten te laten zien, met toegang tot de benodigde ondersteuning om de mogelijkheid te vervullen om een ​​eenjarige MBA voor 11 maanden te bestuderen.

Als uw prestaties de afgelopen jaren zijn gemarkeerd, nodigen wij u uit om een ​​voorstel te doen over onze financiële hulpsystemen. We weten dat je je passie, energie, nieuwsgierigheid naar leren en geest van voortdurende verbetering van het klaslokaal zult brengen.

Het Merit Assistance Fund is opgericht op initiatief van de IAE Alumni, met als doel een bijdrage te leveren aan de training van opvallende professionals op het MBA. Dankzij hun steun kunnen MBA-kandidaten zichzelf nomineren voor de volgende beurzen voor maximaal 40% van het cursusgeld.

Algemene vereisten:

  • Voltooi het toelatingsproces.
  • Ontvang een minimum van 550 punten op het GMAT-examen of de IAE test.
  • Heb relevante professionele ervaring.

Kwaliteit van het programma

De kwaliteit van de MBA bij IAE Business School wordt gecontroleerd door verschillende onafhankelijke organisaties. Het programma behoort tot een selecte groep van slechts 76 business schools in de wereld met een 'Triple Crown', een accreditatie van de drie meest invloedrijke accreditatieorganisaties.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
IAE Business School
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
11 - 15 maanden
Voltijd
Prijs
28,000 USD
Deadline
Vraag informatie aan
Applicants from China, December 15th, 2018
Op locaties
Op datum
Einddatum
dec 15, 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applicants from China, December 15th, 2018
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applicants from China, December 15th, 2018
Einddatum
dec 15, 2019