MBA Global Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Baltimore MBA - Krachtig, flexibel en ontworpen door JOU.

De MBA van de Universiteit van Baltimore is ontworpen met u (en uw werkgever) in gedachten. Je hebt de mogelijkheid om lessen te volgen in een traditioneel klaslokaal, online of beide - het is jouw keuze. Wat je ook kiest, je leert samen met andere studenten die professioneel willen groeien, net als jij.

Programma-eisen

36-48 kredietprogramma inclusief een Capstone en een keuze uit 11 specialisatiegebieden.

Flexibele opties

Beschikbaar volledig online, in een traditioneel klaslokaal of als een combinatie van beide.

Programmakosten

Collegegeld is $ 840 per credit in-state, $ 1.172 out-of-state. Online MBA-studenten en regionale bewoners betalen het in-state tarief.

De verwachtingen overtreffend.

Onze studenten vertellen ons dat we hun verwachtingen overtreffen op vijf belangrijke gebieden: persoonlijke ontwikkeling, het bevorderen van hun kennis / technische vaardigheden, het zien van een verhoging van hun salarissen, een grotere zichtbaarheid bij de organisaties en het vinden van een baan.

(Bron: interne enquête 2016 van huidige MBA-student)

AACSB International Accreditation zorgt ervoor dat we u een kwaliteitsprogramma aanbieden dat u vandaag nog kan helpen, maar dat u uiteindelijk de kennis en vaardigheden voor morgen biedt.

Wereldwijd management

De MBA-specialisatie in Global Management ontwikkelt managers en bedrijfsleiders voor het belonen van loopbanen in internationale bedrijven, overheidsinstellingen en multiculturele organisaties. Je krijgt een theoretische basis voor het begrijpen van de kernconcepten van wereldwijde business. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, wereldwijde financiering, wereldwijd marketingbeheer, multicultureel leiderschap en bedrijfsstrategie in een internationale zakelijke omgeving.

Specialisatiecursussen (9 Credits)

Cursus nummerVoorwaarde: FIN 605 3 MGMT 780 Leading Across Cultures

Voorwaarde: MGMT 600 of MGMT 605. 3 MGMT 781 Internationale bedrijfsstrategie

Voorwaarde: alle MBA-cursussen van 500 niveaus of gelijkwaardig. 3 MGMT 796 Wereldwijd bedrijfspraktijk

Voorwaarde: goedkeuring door de decaan 3 MGMT 798 Wereldwijde veldstudie

Voorwaarde: goedkeuring door de decaan 3 MKTG 760 Wereldwijd marketingmanagement

Voorwaarde: MKTG 605 of MKTG 640. 3 OPM 625 Operaties en supply chain management

Voorwaarde: OPM 505 of MGMT 506 3

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Lees Minder