MBA Global Masters of Business Administration met aanvullende Pathways in volksgezondheid of verzekeringen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Dit wereldwijde MBA-programma werd geleverd op de campus van de Glasgow Caledonian University in Londen en is ontworpen rond onze toewijding aan het algemeen belang en de VN-principes voor verantwoord managementonderwijs (PRME). Dit onderscheidende Global MBA-programma is ontworpen voor ondernemende en sociaal ingestelde individuen met de ambitie om een professionele manager te worden met een instinct voor het creëren van een duurzaam bedrijf op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Je leert van binnenuit te leiden door innovatie en creatief denken, waardoor je een leider wordt die klaar is voor de wereld van morgen. Na voltooiing kunt u uw eigen behoeften op het gebied van competentieontwikkeling identificeren om een verantwoordelijke leider van de toekomst te worden.

Een flexibele MBA, dit unieke programma biedt studenten de mogelijkheid om zich te specialiseren in hun voorkeursgebied door een keuze uit negen unieke keuzemodules. Studenten kunnen ook afstuderen met een MBA (Public Health) of een MBA (Insurance) als ze de modules kiezen die specifiek zijn voor die Pathway .

Dit praktische en toegepaste programma biedt inzicht in de dagelijkse uitdagingen waarmee managers worden geconfronteerd binnen een reeks zakelijke en derde sectororganisaties over de hele wereld. We benadrukken de rol, bijdrage en integratie van de belangrijkste zakelijke functies om uw vermogen om effectieve organisatiebrede strategieën te ontwerpen en te leveren te verbeteren.

Dit dynamische en veeleisende programma vereist uw energieke deelname. Net als u, zijn uw collega's ambitieus, zeer gemotiveerd en vastbesloten om te slagen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in het programma en in ons wereldwijde alumninetwerk van sociaal verantwoordelijke leiders.

GCU London trekt uitstekende afgestudeerden van over de hele wereld en biedt een ongeëvenaarde studentenervaring en internationale inzetbaarheid.

GCU is er trots op geavanceerde campussen te hebben in het hart van Glasgow en New York.

U krijgt, als onderdeel van dit programma, de gelegenheid om twee culturele onderdompelingstijden van één week op beide spannende locaties te ondernemen (onder voorbehoud van visumbeperkingen).

Onze unieke MBA is ontworpen met de behoeften van het internationale bedrijfsleven en de samenleving in gedachten, en helpt bij het opbouwen van de vaardigheden, kennis en ervaringen die nodig zijn om een succesvolle en verantwoordelijke leider te worden in managementrollen in alle sectoren.

Wat ga je studeren

Het Global MBA-programma biedt studenten een essentieel inzicht in managementtheorieën en -praktijken.

De focus van de Global MBA is werkervaring. Externe betrokkenheid bij bedrijven is een kernonderdeel van het MBA-curriculum.

Studenten kunnen vervolgens keuzevakken kiezen om zich te specialiseren in een onderwerp van hun keuze.

modules

MBA-vaardigheden en toolbox (kern):

 • Verantwoord leiderschap
 • Methoden voor op bewijs gebaseerde projecten
 • MBA-project
 • Operations Management en Analytics voor managementbeslissing
 • Organiserende waarde creëren
 • Corporate Citizenship in een Global Age
 • Strategisch management

Keuzevakken (kies er een):

 • Product- en dienstinnovatie en wereldwijde logistiek
 • Verandering beheren
 • De principes en theorie van de volksgezondheidspraktijk *
 • Verzekeringsautomatisering, analyse, digitalisering en cyberbeveiliging **

Keuzevakken (kies er een):

 • Innovatie en Ondernemerschap
 • Benaderingen van sociale actie op het gebied van de volksgezondheid *
 • Bedrijfscontinuïteit en Crisisbeheer
 • Wereldwijde marketingstrategie
 • Verzekeringsoplossingen voor risico in opkomende markten **

* Om af te studeren met Global MBA (Public Health) moet je beide modules kiezen.

** Om af te studeren met Global MBA (Insurance) moet u beide modules kiezen.

Culturele onderdompelingsreizen naar Glasgow en New York

GCU is er trots op campussen te hebben in het hart van Glasgow en New York. Met de oprichting van het Glasgow Caledonian New York College zijn we de eerste buitenlandse instelling voor hoger onderwijs die graden toekent in New York.

Als onderdeel van dit programma krijgt u de mogelijkheid om optionele culturele onderdompelingreizen naar Glasgow en New York te maken. *

*Voorwaarden zijn van toepassing

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Typische instapvereisten

Britse graad eerste of tweede graad graad (of gelijkwaardig).

Elke aanvraag wordt echter op individuele basis overwogen. Als aanvragers niet over de typische academische toegangskwalificaties beschikken, maar wel relevante werkervaring en / of credits van erkende beroepsorganisaties kunnen aantonen, kunnen ze in aanmerking komen om aan dit programma deel te nemen via de Erkenning van de universiteit voorafgaand aan het leren

Voor kandidaten met een specifieke zakelijke graad of met relevante managementervaring, bent u misschien ook geïnteresseerd in ons MBA Luxury Brand Management.

de Engelse taal

Een academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

uitrusting

Onze campus in Londen biedt onze Global MBA-studenten een toonaangevende leeromgeving en biedt moderne onderwijsruimte voor lezingen, studie in kleine groepen en sociaal leren.

Gelegen in een ultramoderne omgeving in het hart van Spitalfields, gelegen in de mode- en financiële hoofdstad van Londen, maakt deze professionele postdoctorale universiteitscampus gebruik van hoogwaardige onderwijs- en industriepartnerships over de hele wereld.

Ervaring van studenten

GCU London is gevestigd in een van de meest levendige en kosmopolitische steden ter wereld.

Het heeft het beste van elke cultuur, elke interesse en hobby en elke kunstvorm voor de deur. Het beste van alles is dat GCU Londen is gevestigd in een van de meest opwindende en opkomende gebieden in Londen; Spitalfields, de thuisbasis van de legendarische Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets en nog veel meer.

De campus biedt een uniek aanbod van MBA- en MSc-cursussen, onderwijs van hoge kwaliteit en banden met internationale bedrijven.

GCU London biedt studenten een verrijkende en diverse leerervaring, ondersteund door een levendig internationaal, intellectueel en cultureel leven. We trekken studenten uit meer dan 56 landen met verschillende achtergronden uit alle hoeken van de wereld.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw statuut.

Collegegeld is inclusief verblijfskosten tijdens het optionele culturele bezoek van de cursus. Lees de volledige voorwaarden.

Collegegeld 2020/21

 • Home (inclusief Schotland en Europa): £ 12.500
 • Internationaal (buiten Europa): £ 14.500

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden beschrijven de verplichtingen van GCU en geregistreerde studenten die studeren aan de Global Master of Business Administration (MBA) in aanvulling op de standaard studentenvoorwaarden van de universiteit, en waar van toepassing, de internationale algemene voorwaarden van de universiteit, waarin uw rechten en plichten, evenals de verplichtingen van de universiteit tegenover u.

Laatst bijgewerkt op November 2019

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder