De Baltimore MBA - Krachtig, flexibel en ontworpen door JOU.

De MBA van de Universiteit van Baltimore is ontworpen met u (en uw werkgever) in gedachten. Je hebt de mogelijkheid om lessen te volgen in een traditioneel klaslokaal, online of beide - het is jouw keuze. Wat je ook kiest, je leert samen met andere studenten die professioneel willen groeien, net als jij.

Programma-eisen

36-48 kredietprogramma inclusief een Capstone en een keuze uit 11 specialisatiegebieden.

Flexibele opties

Beschikbaar volledig online, in een traditioneel klaslokaal of als een combinatie van beide.

Programmakosten

Collegegeld is $ 840 per credit in-state, $ 1.172 out-of-state. Online MBA-studenten en regionale bewoners betalen het in-state tarief.

De verwachtingen overtreffend.

Onze studenten vertellen ons dat we hun verwachtingen overtreffen op vijf belangrijke gebieden: persoonlijke ontwikkeling, het bevorderen van hun kennis / technische vaardigheden, het zien van een verhoging van hun salarissen, een grotere zichtbaarheid bij de organisaties en het vinden van een baan.

(Bron: interne enquête 2016 van huidige MBA-student)

AACSB International Accreditation zorgt ervoor dat we u een kwaliteitsprogramma aanbieden dat u vandaag nog kan helpen, maar dat u uiteindelijk de kennis en vaardigheden voor morgen biedt.

Gezondheids management

Baltimore is een van de broeinesten in de VS voor gezondheidszorg met grote onderzoeks- en gemeenschapsziekenhuizen, biotechnologiebedrijven en verzekeringsmaatschappijen in de regio. De specialisatie in professionals in het zorgmanagement om hun carrière te verbeteren door hun geloofwaardigheid te versterken als managers in de gezondheidszorg, beheerders en consultants. Het biedt een goede basis in de nieuwste zakelijke praktijken en leiderschapsvaardigheden.

Deze specialisatie maakt gebruik van de faculteitskennis van de University of Baltimore College of Public Affairs School of Health and Human Services.

Specialisatiecursussen (9 Credits)

Cursus nummer


Vereisten: Econ 505 en Econ 506 3 HSMG 630 De juridische omgeving van zorgmanagement 3 HSMG 650 Kwantitatieve tools voor Health Systems Management 3 HSMG 691 Gezondheidsplanning en programma-evaluatie 3 HSMG 697 Ziektekostenverzekering en Prepaid-gezondheidszorg 3 HSMG 750 Gezondheidszorgsystemen, organisatie en management 3 HSMG 752 Stage 3 HSMG 753 Beleidsproblemen in de gezondheidszorg 3 HSMG 755 Gezondheidsadministratie 3

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 12 andere vakken van University of Baltimore, Merrick School of Business »

Laatst bijgewerkt op Oktober 30, 2018
Deze cursus is Online, Campus gesitueerd, Combinatie van online en op de campus
Begindatum
aug 26, 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
840 USD
per credit out-of-state | $ 840 per credit in-state
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 26, 2019
Einddatum
Juni 30, 2021
Aanmeldingslimiet

aug 26, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 30, 2021