MBA Health Care Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Baltimore MBA - Krachtig, flexibel en ontworpen door JOU.

De MBA van de Universiteit van Baltimore is ontworpen met u (en uw werkgever) in gedachten. Je hebt de mogelijkheid om lessen te volgen in een traditioneel klaslokaal, online of beide - het is jouw keuze. Wat je ook kiest, je leert samen met andere studenten die professioneel willen groeien, net als jij.

Programma-eisen

36-48 kredietprogramma inclusief een Capstone en een keuze uit 11 specialisatiegebieden.

Flexibele opties

Beschikbaar volledig online, in een traditioneel klaslokaal of als een combinatie van beide.

Programmakosten

Collegegeld is $ 840 per credit in-state, $ 1.172 out-of-state. Online MBA-studenten en regionale bewoners betalen het in-state tarief.

De verwachtingen overtreffend.

Onze studenten vertellen ons dat we hun verwachtingen overtreffen op vijf belangrijke gebieden: persoonlijke ontwikkeling, het bevorderen van hun kennis / technische vaardigheden, het zien van een verhoging van hun salarissen, een grotere zichtbaarheid bij de organisaties en het vinden van een baan.

(Bron: interne enquête 2016 van huidige MBA-student)

AACSB International Accreditation zorgt ervoor dat we u een kwaliteitsprogramma aanbieden dat u vandaag nog kan helpen, maar dat u uiteindelijk de kennis en vaardigheden voor morgen biedt.

Gezondheids management

Baltimore is een van de broeinesten in de VS voor gezondheidszorg met grote onderzoeks- en gemeenschapsziekenhuizen, biotechnologiebedrijven en verzekeringsmaatschappijen in de regio. De specialisatie in professionals in het zorgmanagement om hun carrière te verbeteren door hun geloofwaardigheid te versterken als managers in de gezondheidszorg, beheerders en consultants. Het biedt een goede basis in de nieuwste zakelijke praktijken en leiderschapsvaardigheden.

Deze specialisatie maakt gebruik van de faculteitskennis van de University of Baltimore College of Public Affairs School of Health and Human Services.

Specialisatiecursussen (9 Credits)

Cursus nummerVereisten: Econ 505 en Econ 506 3 HSMG 630 De juridische omgeving van zorgmanagement 3 HSMG 650 Kwantitatieve tools voor Health Systems Management 3 HSMG 691 Gezondheidsplanning en programma-evaluatie 3 HSMG 697 Ziektekostenverzekering en Prepaid-gezondheidszorg 3 HSMG 750 Gezondheidszorgsystemen, organisatie en management 3 HSMG 752 Stage 3 HSMG 753 Beleidsproblemen in de gezondheidszorg 3 HSMG 755 Gezondheidsadministratie 3

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Lees Minder