Lees de Officiële Beschrijving

MBA in Corporate Governance

Doelstellingen van het programma:

Het programma is ontworpen om studenten en professionals te voorzien van essentiële kennis en vaardigheden die betrokken zijn bij het uitdelen van de functies van bestuur in organisaties en adviseren van de raad en leidinggevende teams over de beste praktijk van governance. Het programma onderzoekt ook kwesties met betrekking tot de naleving van wetten en voorschriften, efficiënte interne communicatie en verspreiding van informatie van en naar de Raad en de verantwoordelijkheid voor het voortzetten van zelfontwikkeling in Corporate Governance als onder andere professionele beroepsbeoefenaar.

Doelzoekers:

Administratieve managers, managers in niet-gouvernementele organisaties, politici, secretaresses van het bedrijfsleven en bestuur, officieren in het register van tertiaire instellingen en leiders in alle sectoren, evenals aspirant-afgestudeerde studenten die effectiever willen zijn in de uitdagende bedrijfsomgeving van vandaag door een Geavanceerde kwalificatie op het gebied van corporate governance, worden aangemoedigd om te solliciteren.

Duur: 24 maanden

Toelatingseisen:

  • Aanvragers die toelating tot het MBA Corporate Governance programma moeten:
  • Heb een goede eerste graad van een erkende en geaccrediteerde universiteit / instelling, bij voorkeur tweede klas lager of beter in elke discipline of,
  • Heb relevante erkende volledige beroepskwalificatie (Chartered level), bijvoorbeeld. ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB of,
  • Internationale aanvragers met eerste diploma-equivalent en Engelse taalvaardigheid kunnen hiervoor aanvragen.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van University Of Professional Studies Accra »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
24 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum