MBA in Energy Zaken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MBA in het energiebedrijf

Er is behoefte aan een nieuw ras van hoog opgeleide gespecialiseerde professionals die in staat zijn om energiebedrijven efficiënt te beheren in een steeds meer geglobaliseerde bedrijfsomgeving. De MBA in Energy Business is ontworpen om zo'n menselijk kapitaal te creëren. De belangrijkste focus van het programma is de studenten in de diepte blootstelling te geven aan moderne managementbenaderingen, -instrumenten en -vaardigheden die nodig zijn om de uitdagingen van veranderende energiebesparingsparadigma's en energiemarkten aan te pakken.

Beoogde leerdoelstellingen

Na de succesvolle afronding van het programma is het van plan dat kandidaten in staat zijn om:

  • Demonstreer een duidelijk en diepgaand inzicht in de hedendaagse instellingen waarin energiebedrijven moeten worden beheerd.
  • Grijp de complexe interacties tussen nationale economische ontwikkeling, concurrentie, patronen van technologische en marktwijziging en de opbouw en ontwikkeling van interne bedrijfscapaciteiten.
  • Verbeter hun capaciteit om te analyseren welke technologieën in te investeren, hoe deze investeringen te structureren en hoe te anticiperen en te reageren op het gedrag van concurrenten, leveranciers en klanten.
  • Begrijp de problemen die betrokken zijn bij de overname van energietechnologie en de onderlinge relaties tussen technologieoverdracht en onderzoek en ontwikkeling.
  • Bewijs hun vermogen om verschillende methoden, gereedschappen en technieken te gebruiken voor de evaluatie van verschillende opties in verband met energiebedrijven.
  • Bepaal de band tussen nationaal energie- en milieugerelateerd beleid en het concurrentiegedrag van de onderneming.

Toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die toelating willen hebben, moeten minstens een bacheloropleiding hebben in engineering, wetenschap, economie, management, bedrijfsleven, openbaar bestuur of gelijkwaardig. Aanvragers moeten ook minimaal 3 jaar werkervaring hebben.

Programma Duur en modaliteit

  • Duur - 22 maanden
  • Stage tijdens het studieprogramma wordt aangemoedigd
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De School of Environment, Resources en Ontwikkeling (SERD), opgericht in 1993 door samenvoeging van de afdelingen van Landbouw en Food Engineering, Environmental Engineering, Human Settlements en Ener ... Lees meer

De School of Environment, Resources en Ontwikkeling (SERD), opgericht in 1993 door samenvoeging van de afdelingen van Landbouw en Food Engineering, Environmental Engineering, Human Settlements en Energie Technologie, wordt nu bestaat uit tien vakgebieden - Agricultural Systems and Engineering, Aquacultuur en Aquatische Resources Management, Food Engineering en Bioprocestechnologie, Energie, Milieu Engineering and Management, Pulp en Paper Technology, Gender en Development Studies, Natural Resources Management, regionale en plattelandsontwikkeling Planning en Urban Environmental Management. MISSIE AIT 's missie is ", gericht op zeer gekwalificeerde en toegewijde professionals die een leidende rol spelen in de duurzame ontwikkeling van de regio en de integratie spelen in de wereldeconomie ".AIT zal dienen de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen behoeften van de ontwikkelingslanden in Azië, rekening houdend met hun specifieke ontwikkelingsprioriteiten, gender en sociale waarden. SERD activiteiten en de functie zal in dit kader, als een meerderheid van de afgestudeerden terug te keren en deel te nemen aan de ontwikkelingsdoelstellingen van hun land. Degenen, die hun doctoraten verhogen hun professionele vaardigheden en kwalificaties. VISION SERD reageert op regionale behoeften door het mobiliseren en versterken capaciteiten voor sociaal, economisch en ecologisch verantwoorde ontwikkeling in samenwerking met publieke en private sector. De School 's interdisciplinaire benadering integreert technologische, natuur-en sociale wetenschappen. De School zal verder het voortouw nemen in het aanbieden van excellentie academische programma's die relevant zijn voor de regionale behoeften en reageren op studenten 'belangen. onderzoek zal worden geconcentreerd in de richting van aandachtsgebieden en moeten worden uitgevoerd door kernteams. outreach zal de gemeenschap-service-oriented. zullen worden geconsolideerd en financieel haalbaar. De School activiteiten, waaronder de studenten, medewerkers, docenten en curricula, zullen worden onderworpen aan kwaliteitsbeoordeling. Lees Minder