Lees de Officiële Beschrijving

mba finance

Master of Business Administration (Finance) Uitgegeven door Plymouth University, UK

Aangewezen 2% in de wereld

MBA in Finance biedt de nodige opleiding voor studenten die posities zoeken in de industrie, in financiële instellingen. Een MBA in de financiering balanseert wiskundige strengheid met management lessen, en kan een effectieve manier zijn om je loopbaan naar banen in financiën te leiden. De meeste bedrijven vereisen zware deskundige financiële analisten tegen hun financiële sector voor voorbereiding en controle. Dus, dit MBA-programma is een stap om die corporate ladder te beklimmen.

Deze MBA is een tweeledig certificatieprogramma dat bestaat uit het niveau 7 diploma in bedrijfsvoering dat wordt toegekend door NCC, het Verenigd Koninkrijk en een MBA (top-up) toegekend door Plymouth University, Verenigd Koninkrijk, die wereldwijd erkend wordt als de voornaamste postdoctorale kwalificatie op het gebied van bedrijfsvoering.

Belangrijkste hoogtepunten van het programma:

 • Dubbele certificering
 • Verkrijg een prestigieuze MBA van een toonaangevende Britse universiteit
 • Flexibele levering door deskundige faculteit van Plymouth University
 • Studeer van elke locatie wereldwijd
 • Ondersteund door online leerbronnen
 • Toegang tot de Plymouth University e-library
 • Keuze uit drie begindatums: september, januari of maart / april voor het bovenstaande deel

Deel 1 - Niveau 7 Diploma in Ondernemingsbestuur (L7DBM)

 • De kwalificatiediploma Level 7 Diploma in Business Management (RQF) (L7DBM) is ontworpen voor studenten die een afgestudeerde of ervaren manager zijn en wensen verder een carrière in het management te ontwikkelen.
 • Studenten worden blootgesteld aan een breed scala aan eigentijdse kwesties die hen in staat stellen kritische, analytische en technische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor senior management functies. De kwalificatie zal ook academische vaardigheden ontwikkelen, die nodig zijn voor verdere studie op nagraadse niveau.
 • NCC Education is geaccrediteerd om het Level 7 Diploma in Business Management (RQF) te kwalificeren door Ofqual (Office of Qualifications and Examinations Regulation) in Engeland. Afwijkend referentienummer van de kwalificatie is 600/0365/0

Modules

Studenten moeten de volgende acht kerneenheden bestuderen:

 1. Informatie- en kennisbeheer - beschouwt het effectieve gebruik van informatie en kennis door managers in organisaties en de technologie die wordt gebruikt om dit te beheren, vast te leggen en te ontleiden.
 2. International Marketing Strategy - dekking van een breed scala aan eigentijdse kwesties in strategische marketing met een primaire focus op de internationale culturele dimensie.
 3. Beheer, controle en aansprakelijkheid voor financiële middelen - beschouwt de verantwoordelijkheid van managers voor financiële middelen onder hun controle en introduceert beheers- en managementtechnieken.
 4. Managers in organisaties beheren - onderzoekt enkele hedendaagse thema's in verband met het beheer van mensen. Een thematische benadering van het onderwerp ontwikkelt een bewustzijn van de concepten en theorie die het organisatorische gedrag en het beheer van het menselijk potentieel ondersteunen.
 5. Research Methods - ontwikkelt de kennis en vaardigheden die door het senior management nodig zijn en voor verder academisch onderzoek, waaronder: kritisch en creatief denken, complexe probleemoplossing, besluitvorming en onderzoeksvaardigheden.
 6. Studievaardigheden voor Nagraadse Leren- biedt de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om op nagraadse niveau te studeren. De module is ontworpen om studie te ondersteunen in de andere eenheden van de kwalificatie en om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen die nuttig zijn op managementniveau.
 7. Strategisch management - richt zich op strategische analyse door gebruik te maken van een aantal analytische technieken voor verder / beter begrip, waardoor de positie van een bedrijf op zijn werkelijke en potentiële markt beïnvloedt.
 8. Strategisch Operations Management- ontwikkelt een begrip en een vermogen om de besluitvorming kritisch te beoordelen, met betrekking tot operations management in zowel de productie- als dienstensector.

Studenten die hun NCC Education Level 7 Diploma in Business Management (L7DBM) hebben afgerond, kunnen naar de MBA (top-up) toegekend door Plymouth University.NCC Education heeft een overeenkomst afgesloten met de Plymouth University, waardoor NCC Edu L7DBM houders op de laatste proefschrift staan, waardoor een MBA mogelijk is om een ​​MBA te voltooien. Het algemene doel van het programma is om leren te ontwikkelen in managers en potentiële managers om hun kennis en begrip van zaken en management toe te passen in een complexe en veranderende omgeving om een ​​onderzoeksgerichte studie te ontwikkelen om een ​​levend, complex bedrijf of Management probleem of een kritische theoretische studie uitvoeren over een huidige business of management probleem.

Deel 2 -MBA (Top-up)

Master of Business Administration (Financiën)

 • Deze MBA is een 'top-up' programma speciaal ontworpen voor houders van Postgraduate Diploma's in het bedrijfsleven of management, zodat u uw studies kunt "fast tracken" om een ​​volledige MBA-prijs te behalen. De programmabeoordeling is projectgebonden en ondersteund door deskundig toezicht en online leren - het kan worden bestudeerd vanuit elke locatie wereldwijd. MBBA Project (STO712) 60 studiepunten

Programma beoogde eindkwalificaties

1.Kennis en begrip

Na succesvolle afronding moeten afgestudeerden hebben ontwikkeld:

 • Een diepte van kennis en begrip van hoe contextuele krachten gevolgen hebben voor organisaties en management
 • Kennis en begrip van geschikte methodologische methodologie, data-inzamelingstechnieken en analysemethoden

2.Cognitieve en intellectuele vaardigheden

Na succesvolle afronding moeten afgestudeerden hebben ontwikkeld:

 • Vaardigheden van kritisch denken, beoordeling en kritische analyse van relevante literatuur, ondersteund door bewijs
 • Een vermogen om een ​​strategische focus te demonstreren bij het evalueren van onderzoeksgegevens

3.Key en overdraagbare vaardigheden

Na succesvolle afronding zouden de afgestudeerden moeten hebben ontwikkeld om:

 • Doe onderzoek volgens de ethische vereisten van de beste praktijken
 • Communicatie van complexe informatie duidelijk en samenhangende conclusies en aanbevelingen ontwikkelen

4.Enwerkzaamheidsgerelateerde vaardigheden

Na succesvolle afronding moeten afgestudeerden hebben ontwikkeld:

 • Een mogelijkheid om alternatieve oplossingen voor problemen te evalueren en overtuigende argumenten, aanbevelingen en oplossingen te ontwikkelen
 • Een vermogen om te reflecteren op bedrijfs- en managementpraktijk

5.Praktische vaardigheden

Na succesvolle afronding moeten afgestudeerden hebben ontwikkeld:

 • Een vermogen om zelfstandig te werken aan het ontwerpen en beheren van een project en het bereiken van de doelstellingen in de gegeven tijdframes;
 • De mogelijkheid om onderzoeksprocessen en bevindingen in een praktische context toe te passen en originele problemen op te lossen

Het programma heeft geen klaslokaalonderwijs. Daarom is het niet nodig dat studenten Plymouth bezoeken. De toezichthouder en de student kunnen echter in voorkomend geval face-to-face toezichtvergaderingen in Plymouth regelen. Studenten kunnen ook toegang hebben tot de universiteitsfaciliteiten / -bronnen tijdens bezoeken ter ondersteuning van hun studie. Elke bezoek aan Plymouth zou echter onderworpen zijn aan immigratie- / visumstatus. Een logboeksysteem is aangewend om de voortgang van de student te volgen en ervoor te zorgen dat passende contactniveaus tussen studenten en leidinggevenden worden gehandhaafd.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Westford University College »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet